Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

giova multumesc, daca nu gasesti nu e nici o problema, oricum joi merg la echo si a spus dr ca imi da niste ovule.
eu sunt ffffffff fericita pentru ca fotbalista mea mi-a miscat mult, mi-a dat la picioruse, de jumate de ora nu se mai opreste, ma simt atat de fericita, imi vine sa strig in gura mare. pana acum simteam asa ca o adiere prin burtica, dar acum a fost mult mai tare, a fost clar.

va pupacesc pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nici eu n-am slabit de la alaptat
l-am alaptat pe cezar pana la 6 luni dar nu exclusiv ca nu-i ajungea
sper de data asta sa am mai mult noroc cu lapticul ca de slabit stiu ce am de facut...sport si iar sport

eu am fost la jumulit(epilat) a fost groaznic , m-a durtut asa de rau...

noi maine plecam la munte dar cu vremea asta nu stim ce sa facem daca sa mai mergem sau nu...tare as vrea sa vada si cezar zapada anul asta macar odata...

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Din pacate nu am reusit sa-mi pun cauciucuri de iarna, pt ca nu am avut motive iarna asta, sotul nu a avut permis pana in ianuarie si am circulat cu a lui.

Sper totusi sa nu tina mult vremea asta ca nici nu am chef sa imi mai pun cauciucuri de iarna.

pana la urma m-am dus si i-am cumparat ceva sotului pt sambata, o prietena mi-a spus ca e cam patetic cadoul, dar asta e, mie mi-a placut. Am luat un urs de plus cam cat un bebe si l-am imbracat intr-un body bleu pe care i-am imprimat mate "Te iubim Tati", sper sa-i placa.

Bia21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou burticutelor.Nu am mai dt pe aici de un car de vreme,intre timp am fost si la eco,miercurea trecuta,si surpriza din kinderul de mine e fetitaaaaaaaa,deci berbatii vor fi minoritari la noi in familion.La 14 sapt si 5 zile avea 93g si 8,5 cm........o "lungana" si o "grasana"perfect in grafic.Nu am nicio pb cu sarcina,daca nu ar fi burtica nici nu as sti ca sunt gravida,e o sarcina superba,ceea ce doresc absolut tuturor burticoaselor. Miercuri pe 18 am programare si la Tutunaru,ca la Suciu nu mai merg nici sa ma plateasca el(Suciu Nicolae de la Polizu )sper sa fie totul bine ca apoi vrem sa mergem vreo 2-3 sapt la mama la Reghin ca apoi mai greu,desi pe 18 iulie are nunta mezinul,fratello mic,dar nu cred ca mergem.
Eu nu prea am imp sa intru pe aici,ma omoara teroristii,dar am sa incerc macar o data la 2-3 zile sa recuperez cat pot.
am editat sa va cer ajuticul sa imi pun si eu "burtica"lla semnatura ca nu stiu cum se face
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!
v-am citit dar nu am mai scris...
pe mine ma doare spatele, lombar...asa am patit si la ana. si in curand cred ca ajung sa si schiopatez. dar asta e, o sa treaca.

La multi ani! ely_cta

va urez multa sanatate la toate burticile!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

danille, nu am luat, atita timp cit nu ma doare nimic...dar chiar or putea fi contractii? sper ca nu periculoase, nu stiu ce sa cred. le simt zilnic dstul de des. il voi intraba pe medic cu prima ocazie.

nu stiu cine intreba, eu de fiecare data merg la dr si ma consulta pe masa.

despre vopsit: m-am vopsit si la prima si acum. acum am descoperit in farmacii vopsea pe baza de planta cu f putin amoniac de la PHYTO color si e foarte buna.

pogos,imi pare rau ca te doare spatele, stiu cum e. s-ar putea sa te si apese pe nervul sciatic.

eu o sa va spun un paradox: am probleme mari cu coloana, multiple discopatii si conflict nervos la L5, in toamna chiar am facut fizioterapie (in copilarie am facut multe "timbe" prin copaci).
atit sarcina trecuta, cit si acum, nu ma mai doare spatele in perioada asta. nu stiu cum contrabalanseaza pozitia coloanei, dar va spun ca sint singurele dati in viata pina acum cind nu ma doare spatele. la sarcina trecut a nu imi aduc aminte cind am inceput sa realizez asta, dar in ultimul trim eram ff ok, acum vad ca chiar de la luna 2 si e din ce in ce mai bine. probabil ca pe masura ce creste uterul tine coloana intr-o pozitie f prielnica.

insa dupa nastere....ma miscam ca un king-kong de durere, cred ca asta va urma si acum.

alex, felicitari pentru fetita!si la noi tati va fi in minoritate rau de tot. asta e.
pt semnatura, te duci in profil personal sa iti editezi, pui intre paranteze patrate cuvintul fetita.

mie mi-a iesit azi si profilul TORCH, vreau sa zic ca am fost copil cuminte si le-am facut pe toate in copilarie, adica am anticorpi si la toxo, si citomegalo, si rubeola, si herpes, dar prezent negative toate.
Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

asta e, patricia, o sa-mi treaca dupa o vreme. si ca si tine am si eu probleme cu coloana, dar nu lombar ci cervical, am discopatie. si la fel ca si tine, in sarcina nu ma mai doare cervical.
acum probabil cum spuneai apasa cumva pe nervul sciatic, si de aici problemele.
bine ca nu sunt alte probleme, ca durerile de spate le duc eu, ca sunt obisnuita

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

m-ati speriat cu greutatea pe care ati luat-o la sarcina anterioara, eu in iunie fac nunta , sper si sunt sigura ca bebe va sta pana la termen si nu-mi va face surprize, dar ma tem ca voi fii imeeeeensa, chiar si asa am plecat cu cva kg multe 63 mai exact, pana acum nu am luat nimic dar nu se stie , daca va dorii sa recupereze si sa ia si in plus pana atunci
noi sa fim sanatosi, ca pana atunci mai e cva timp pana una alta ,noi mai avem o gramada de pregatit
popici

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynakiss

m-ati speriat cu greutatea pe care ati luat-o la sarcina anterioara, eu in iunie fac nunta , sper si sunt sigura ca bebe va sta pana la termen si nu-mi va face surprize, dar ma tem ca voi fii imeeeeensa, chiar si asa am plecat cu cva kg multe 63 mai exact, pana acum nu am luat nimic dar nu se stie , daca va dorii sa recupereze si sa ia si in plus pana atunci
noi sa fim sanatosi, ca pana atunci mai e cva timp pana una alta ,noi mai avem o gramada de pregatit
popici

18+

m-ai bine zis,te-am speriat eu
nu e musai sa te ingrasi tare in sarcina,stai linistita,fiecare cu sistemul lui,eu m-am facut cat casa fiindca si mancam cat o vacutza

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mamilivia, abia astept sa simt si eu miscarile bebeului,cand vad ca toate ii simtiti,eu nu :(((((( parca nu mai am rabdare,

bia,mie mi se pare chiar dragutz cadoul ptr sotz,de ce e patetic?nu inteleg, eu tot ursuletz de plus i-am luat anul trecut plus baloane in forma de inima cu heliu si normale dar nici inimioare mici,mie mi se pare romantic

alex@sara, ma bucur tare mult de vestile bune si mai ales ca o sa aveti fetita,eu tot fetita imi doresc,visam eu de mult ca fac 3 fete,toate imbracate in roz,cu funditze si par lung.

patricia,la asta ma gandeam si eu,cel mai bine sa iti zica doctorul ce si cum,mie doar imi suna a contractii cum ai descris tu,se incordeaza burta si dupa cateva secunde te lasa,
pe mine ma si durea burta,de asta luam no-spa,

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput