Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
PatriciaArdeleanu spune:
danielle, nu toata burta, ci asa, cite o galmutza pe care o simt. e greu de explicat![]()
Patricia
s14
si Rebecca
05.02.2005
Galarina spune:
Dragelor, va rog sa adaugati si la noi un carucior roz!!!
Am aflat aseara vestea si sincer sunt foarte fericita, nu pot sa-mi doresc mai mult ca dupa un baietel sa am si o fetita motzata! Dr m-a temperat ca vestea e cu o doza de incertitudine inca...
.
Matza avea 123gr, zburdaluia pe la mine prin burtica, mi-a inveselit si luna asta
. Saptamana viitoare ma ocup de triplul test. Vreau sa ma odihnesc un pic in week-end pt ca va auzeam pe voi ca rezultatul e in functie si de asta, parca.
Va doresc sa petreceti cat mai romantic Valentine's Day!
Cristina
nusy spune:
Am primit si eu rezultatul de la triplul test, a iesit cu risc scazut,deci ok.
Peste 10 zile am morfologia de trim. 2. Abia astept sa vad iar bebelul..intre timp,misca de zor,imi da ghionturi la greu.
De ingrasat, doar 1 kg jumate pana in prezent.
Nusy
20+ 
blanca000 spune:
Buna,
eu vin cu vesti mai putin placute...aseara dupa ce ma linistisem am fos tla baie si pe hartia igienica era sange.....ce m-am mai speriat nu va zic, tremuram toata din cap pana in picioare.
In secunda doi ne-am urcat in masina si am plecat la spital, am vb cu cu dr meu care mi-a zis sa merg repede la spital si sa vorbesc acolo cu ce medic este s aii zic ca sunt pacienta dansului si sa vada ce am.
Era acolo o doctorita f draguta care ma consultat pe masa si apoi eco intravagina si abdominal, ca sa imi zica ca am un hematom, o desprindere a placentei de 1,2 cm si de aia sangerez dar sa nu ma impacientez f tare caci in 90% din cazuri evolutia e favorabila.
Mi-a dat tratament un Utrogestan, Uscosin, Duphaston si No spa....uffff...si repaos total la pat circa 7-10 zile. Vroia sa ma interneze dar am zis ca stau cuminte acasa si imi iau concediu medical.
Asa ca azi am stat toata ziua in pat, doar la baie si la papa m-am ridicat...si acum un pic sa va scriu....
Incerc sa ma tin tare...ma urmaresc azi sa vad cum mai e secretia sau daca mai vine sange si daca e ceva, azi e dr meu de garda, daca nu ma duc maine la el la cabinet caci prefer decat la camera de garda in spital.
Va pupic 
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
almiona spune:
Buna fetelor!
Felicitari pentru carucioare!
Se pare ca si eu voi avea o fetita. Cel putin asa ne-a spus dr la 13 sapt.
Eu am niste dureri lombare foarte suparatoare care imi dau niste stari de panica oribile. Ma tot gandesc sa nu prevesteasca niste lucruri rele. Ma ingrijoreaza pt ca eu nu ma stiu sa am probleme cu coloana, asa ca ma tot intreb de ce am dureri... Ma mai doare si burta din cand in cand, dar nu f tare, mai mult am o senzatie asa ca e tensionata sau mai exact o simt efectiv. E cam greu sa explic senzatia..
Voi v-ati gandit fiecare cam unde ati vrea sa nasteti? La ce spital, de stat sau privat?
13+ 
almiona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Buna, eu vin cu vesti mai putin placute...aseara dupa ce ma linistisem am fos tla baie si pe hartia igienica era sange.....ce m-am mai speriat nu va zic, tremuram toata din cap pana in picioare. In secunda doi ne-am urcat in masina si am plecat la spital, am vb cu cu dr meu care mi-a zis sa merg repede la spital si sa vorbesc acolo cu ce medic este s aii zic ca sunt pacienta dansului si sa vada ce am. Era acolo o doctorita f draguta care ma consultat pe masa si apoi eco intravagina si abdominal, ca sa imi zica ca am un hematom, o desprindere a placentei de 1,2 cm si de aia sangerez dar sa nu ma impacientez f tare caci in 90% din cazuri evolutia e favorabila. Mi-a dat tratament un Utrogestan, Uscosin, Duphaston si No spa....uffff...si repaos total la pat circa 7-10 zile. Vroia sa ma interneze dar am zis ca stau cuminte acasa si imi iau concediu medical. Asa ca azi am stat toata ziua in pat, doar la baie si la papa m-am ridicat...si acum un pic sa va scriu.... Incerc sa ma tin tare...ma urmaresc azi sa vad cum mai e secretia sau daca mai vine sange si daca e ceva, azi e dr meu de garda, daca nu ma duc maine la el la cabinet caci prefer decat la camera de garda in spital. Va pupic ![]() 16+Bubi mic poze Nunta noastra 2004 |
Blanca, imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea spaima. Stiu ce inseamna, simti ca se invarte totul cu tine in momentele alea. Ma bucur mult ca totusi bebe e inregula si sati linistita ca am multe cunostinte care au patit ca tine si toate au dus sarcina pana la capat. Atata doar ca va fi stresul f mare din pacate. Sa de Dumnezeu sa nu mai treci prin asemenea emotii. Stai linistita si odihnestete si ai sa vezi ca totul va fi f bine

13+
almiona spune:
Scuze pt ortografie, dar si eu stau lungita si scriu cu mana stanga...
Cam incomod..
13+ 
Galarina spune:
Blanca, la ambele sarcini am avut sangerari. Cu toate astea a fost ok, desi nu sunt normale! Stai linistita in pat si va fi ok
Durerile de spate...deja fac parte din cotidian
E normal sa fie asa fiindca se schimba centrul de greutate, si sa vezi ce se va schimba de acum incolo
. La final nu mai stii cum sa dormi, cum sa te ridici din pat...vai si amar. Noroc ca exista sotzi...![]()
Pups!
Cristina
elenada spune:
Blanca stai cumintica in pat si totul o sa fie bine. Bebe e mare si nu il mai e afectat atat de usor. Nu te stresa ca ii faci rau lui bebe mai ales ca nu cred ca e cazul. Gandeste pozitiv si bebe o sa simta asta si o sa stea cumintel la tine in burtica. Multa sanatate.
Moniland te astept cu vesti bune de la eco.
Muffi pt unde ai disparut? maine avem amandoua eco.
Nusy ma bucur cati-a iesit triplu test ok. Nici nu se putea altfel doar ai un luptator.
Felicitari fetelor care au aflat ce vor fi bebicii lor. In sfarsit castiga fetele teren.
Bafta celor care au ecografii sau asteapta rezultate la analize. Sa auzim numai de bine
Multa sanatate la bebici si viitoare mamici.
elena
+15 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Cornelia spune:
Vad ca revin fetitele in forta. Sunt invidioasa
.
ely, la multi ani fericiti!
blanca, stiu cat e de inspaimantator sa sangerezi la varsta asta a sarcinii. Dar stai linistita si sigur va fi bine!!! Eu am o experienta fericita, finalizata cu nasterea lu Stefan
, cu sangerari pana la 20 de saptamani. Nici la toaleta nu mai vroiam sa ma duc de frica. Plus ca nu am stat nici o zi in pat ci am, fost la serviciu si o duceam si pe Mariuta in brate non-stop. Sa nu faci ca mine
si sa stai in pat, cum ti-a zis medicul!
Cine mai trebuia sa vina cu vesti azi? Vreau sa citesc numai lucruri bune!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2