Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
danielle02 spune:
multumesc de primire fetelor,sunteti niste dragute 
DPN:09.08.2009
UM:nu stiu ![]()
DN:02.07.1986
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
adrianafedorca spune:
blanca succes la curs , cam nasol programul dar sunt sigura ca e super interesant si n-o sa adormi![]()
fetelor voi pe unde stati? e cineva in zona titan, baba novac, ior? eu stau aproape de parcul 23 august si de IOR , poate ne vedem cu carucioarele in parc, eu una abia astept , mi-e asa dor sa imping la carucior
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
19+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi blanca000, o intrebare care n-are legatura cu subiectul zmeurici...unde faci cursul de fotografie? Am si eu un prieten pasionat de fotografie, tocmai si-a cumparat un aparat nou si obiectiv, ii place mult sa faca fotografii si i-am zis ca uite o mamica de zmeurica se apuca de curs...Si ti-ar ramane indatorat daca i-ai spune (adica mie) unde faci cursul ala, poate cat costa, am inteles ca e de 2 ori pe saptamana de la 19-22 (apropo, multa bafta sa rezisti pana la ora aia, io la 22 dorm dusa...). E curs de incepatori?Multumesc mult! ![]() Iulia 18+ ![]() |
Uliasi ca sa nu deviem de la subiect ti-as da raspunsul pe PM dar nu il ai activat. Si daca raspund aici si iti dau link catre cei car eorganizeaza cursul imi e sa fie considerat reclama.
Cu somnul imi e tare frica...cala la ora 20:00 sunt dusa demult. Totusi o sa fac un efort.
16+Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
uliiasi spune:
OOOffff, nu ma injurati...dar cum imi activez mesajele private? Stiu ca ati mai explicat, de neuronu, bata-l vina, of. M-am tot plimbat in pagina aia de profil personal, poate vad vreo bifa pe-acolo, dar n-am vazut, o fi in alta parte...
Pe de alta parte, am primit mesaj cu contul si parola de gmail. Ala cum o fi fost trimis?
Help me, pliizz...

Iulia
18+ 
blanca000 spune:
Adriana..mda programul cam nasol..dar ma consolez ca vine primavara si se mareste ziua..si eu sunt in trim II...totul spre bine, plus ca imi doresc f tare....sunt curioasa ce fetze or sa face cei de la curs cand ma vad cu burtica
.
Eu stau in zona Militari...deci greu sa plimbam carucioarele impreuna...
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Uliasi da-mi tu mie un PM si eu iti raspund la el...asa sigur merge...
Nu mai e cazul (edit) ca ti-am trimis PM.
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
Giova spune:
mamilivia eu voi naste tot cu dr. cu care am nascut prima data, Bran daniel, de la maternitatea bega. sincer mi-e groaza si scarba de aceasta maternitate, dar cum nu am vrut sa-mi schimb medicul si maternitati private nu sunt inca...ma conformez si ma rog sa fie bine, ca in max. 3 zile sa iesim de acolo.
Micaalsa tu in Alba vei naste? citeam ca vrei sa recoltezi celule stem. si eu vreau, pana acum cei din Cluj sunt mai ieftini. cunosc pers. care au colaborat cu ei si sunt foarte seriosi.
Adriana sa-ti fie de bine zacusca.
Blanca bafta la cursul foto. si eu sunt pasionata de asa ceva, dar la noi in Tm dureaza 2 ani un curs, mult prea mult pt. mine. Poate ne mai inveti si pe noi cateva tehnici misto de pozat.
eu mi-am descarcat de pe net cartea Shoot like a pro!, dar merge greu cu tradusul si putinul timp liber pe care-l am.
_
Gio
16+ si Marco(06.01.2006)
poze
pogos spune:
adrianafedorca eu stau la morarilor ![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
micaalsa spune:
Giova, eu vreau in Cluj sa nasc, la clinica unde am nascut-o si pe Iulia. Acum sa vad daca ajung
. Sa speram, ca acolo tare bine mi-a fost.
Eu am inteles ca firma din Cluj se deplaseaza oriunde in tara pentru recoltare. Fina mea naste aici la Alba si aici o sa i se recolteze.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
16+ cu 
BB-lina noastra