Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
monica2008 spune:
bibuga da ma simt mai bine azi am inceput tratamentul cu antibiotice desi nu prea vroiam asta e nu am de ales bebe sa fie bine ca el e cel mai important nu?
monica mamica in devenire
+19
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
uliiasi spune:
Io stau in piata Iancului, nici nu stiu ce parcuri sunt pe-acolo.
In schimb in Titan lucrez, si sunt niste parcuri asa frumoase acolo, cand e cald afara, sunt absolut ticsite de copii, de dimineata pana seara, e asa frumos, in fiecare dimineata treceam prin parc si era asa o veselie mare, ti-era mai mare dragul.
Iulia
18+ 
Giova spune:
Micaalsa e privata clinica din Cluj? sa dea domnul sa ajungi acolo in timp util. eu in 2 ore de cand s-a rupt apa am nascut, asa ca tot in Tm e musai sa nasc. ma gandisem la un moment dat la Szeged, dar e departe pt. situatia mea si e mult prea complicat.
Cu recoltarea de celule stem nu-mi fac probleme, la mat. unde voi naste eu s-a recoltat prima data in martie 2006, si am inteles ca nu e asa o mare filizofie. Nasei mele din Cluj, i-a recoltat dr. ei, cu care a nascut, nu cei de la blood center.
_
Gio
16+ si Marco(06.01.2006)
poze
CRIXIA spune:
Buna seara burtici!
Va salut si eu la un capitol nou! Sa fim sanatoase pana la intalnirea cea mare...si dupa binenteles!
Nu va raspund punctual, ca vorba fetelor, dupa ce am citit am uitat! Vad ca apar si fetite, dupa atatia baieti!
Gravidelor din Ro, care lucreaza prg normal(8 ore/zi), vreau sa le pun o intrebare: Cum procedati ca sa beneficiati de acele max 16 ore/luna pt prb medicale? Orele pt controale medicale le-ati luat cum? Ce dovezi ati dus la resurse umane?
Daca nu a facut nimeni procedura, am sa ma adresez la topicul cu prb legislative.
Eu am avut azi o zi urata la birou, cu certuri, nervi.. pt prima data de cand am aflat de cand sunt insarcinata. M-am ingijorat pt sarcina, caci imediat dupa cearta respectiva am simtit niste intepaturi in burtik, ceea ce m-a ingijorat. Chiar nu vreau sa aiba bb parte de stress, nervi.
o seara frumoasa va doresc!
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+11 sapt
pogos spune:
uliiasi, acolo in zona sunt parcul de la stadionul national de care zicea adrianafedorca si cel de la bucur obor. parintii mei stau la piata iancului...![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
lorelay_28 spune:
buna zmeurici![]()
am intrat sa va salut si azi. Felicitari pentru mamicile care au aflat culoare caruciorului si pentru analize si ecografii bune.
Peste doua saptamani sper sa reusesc sa definesc si eu culoarea...![]()
mai vb si multi
buburuza1979 spune:
Buna seara mamici de zmeurici 
Noi azi am schimbat semnatura ... am mai adaugat o saptamana... si am primit sutulete in burtica 
Am inceput sa il simt pe bebe de cam o saptamana dar nu in fiecare zi si pana azi l-am simtit f firav ... azi l-am simtit clar cum se balacea acolo in saculetul lui 
Fetele vreau sa propun o tema de discutie la o problema care ma macina...mai ales ca sunt printre noi mamici cu vechime ...
Problema mea este caldura f mare de vara cu care eu nu ma inteleg deloc ... si din cauza asta am pus acasa aparat de aer conditionat.
Acum intrebarea mea este ... oare e safe sa il folosesc la vara cu bebe mic acasa? mentionez ca aparatul nu e pus in camera unde stam ...
l-am montat pe hol si vara trecuta ii dadeam drumu si racoarea venea treptat in camere ...nu bate direct ... si sotul are problema cu sinuzita si nu suporta sa ii bata aerul in freza ...asadar pe hol sta perfect si nu am avut probleme...
dar cu bebe mic in casa ???? oare o sa pot sa ii dau drumu?
la noi in camera bate soarele toata ziua si avem si 3 pereti afara ... se face moarte de caldura ... eu personal pana sa pun aparatul ma inveleam in prosoape ude si stateam numai in rauri de la caldura f mare ...
ma gandesc ca fiind asa cald la noi nici la bebe nu cred k ii va fi tocmai bine ... chiar daca e sa il tin numai in pampersi in camera...
ma gandeam ca asa dau drumu putin la aer cat sa fie respirabil si bebele il tin in salopetica ca sa nu fie pielea goala...
voi ce ziceti ?
aproape ca numai la asta ma gandesc... e problema mea majora ca sa ii zic asa 
16+
zmeurica mea
poze
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Micaalsa e privata clinica din Cluj? sa dea domnul sa ajungi acolo in timp util. eu in 2 ore de cand s-a rupt apa am nascut, asa ca tot in Tm e musai sa nasc. ma gandisem la un moment dat la Szeged, dar e departe pt. situatia mea si e mult prea complicat. Cu recoltarea de celule stem nu-mi fac probleme, la mat. unde voi naste eu s-a recoltat prima data in martie 2006, si am inteles ca nu e asa o mare filizofie. Nasei mele din Cluj, i-a recoltat dr. ei, cu care a nascut, nu cei de la blood center. Da, e privata clinica din Cluj unde am nascut-o pe Iulia si unde as vrea si acum sa ajung. Acum sa vad cum voi face, probabil o sa merg cu o saptamana inainte sa stau in Cluj la cineva. Nu m-as risca nici eu sa merg in ultimul moment ca vorba ta, si la mine tot 2 ore a durat Si eu tot asa stiu ca medicul cu care nasti iti recolteaza sangele placentar, cei de la blood center doar il "recupereaza" si au grija de el mai departe. _ Gio 16+ si Marco(06.01.2006)poze |
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
16+ cu 
BB-lina noastra 
elenada spune:
Am ajuns si noi acasica.
Am facut si cerclajul nu am simtit nimic nu ma doare nimic doar burtica o simt putin cam tare.
Sunt ingrijorata pentru ca aveam colul uterin deschis. Sper sa ajute cerclajul si duc sarcina la termen.
Vineri ma duc la control si atunci o sa discut mai mult cu doctorul.
Pupici
elena
+15 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
CriPOD spune:
Eu azi is cam blue... Pepitzel insa e in mare verva, ieri si azi si-a facut gimnastica serios, macar atat sa ma bine-dispuna.
Felicitari pt carucioare si pt rezultatele bune de pe la nenea/tanti doctori!
Romanitza, imi pare asa de rau ca-i asa a**hole nenea dr ala, cred ca esti frustrata... Nu stiam de regula aia cu schimbatul. Dar bine ca e bine totul. Poate ai noroc in weekend. Vezi ca sunt locuri in care poti merge privat la echo 4D, de cate ori vrei si platesti, poate ai noroc acolo sa afli sexul.
buburuza, la noi aerul conditionat e absolut necesar (umiditate), eu nici nu mi-am pus intrebarea, care ar putea fi problema daca nu bate direct pe bebe. Doar ce conteaza e temperatura din casa, nu prea vad de ce e legata temerea ta? E f periculoasa caldura prea mare pt bebe, asta te asigur. Eu pe fiu-miu l-am avut in 2 august in Ro, nix AC, insuportabil, greu. Si eu sunt friguroasa, asa ca n-ar trebui sa ma plang.
Mai viu cand ies din bute...
Motana, tu la ce ora mergi?
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">