Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

giova, dr meu este dr simion de la clinica grigoras. la odobescu voi naste. tu pe cine ai medic?

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

buna ziua mamici ,nu aqm mai trecut de mult timp pe aici.ce mai fac burticiile?? ce ma bucur pt cei care au aflat ce vor avea ,al meu doctor nu a vrut s aimi spuna ,a spus ca luna viitoare,.sa va intreb ceva voi simtiti deja ca misca ala micu in burtica?eu nu simt nimica,cu tate ca la ecograf era ca un zmeu ,nu il simt deloc si ma simt asa de singurica

+16

Sa stii ca nici eu nu o simt aproape deloc. Am raaare momente cand simt ceva, nici eu nu-mi dau seama sigur daca e bebica sau nu. In schimb, pe iulia, am simtit-o la 16 saptamani bine de tot, tin minte ca de la 14 a inceput sa ma inghionteasca. Dar e o nazbatioasa pe masura, fara stare si vesnic pusa pe prostioare
Poate bebeii nostrii sunt mai cumintei si mai somnorosi. Eu una cu asta ma consolez

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 16+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am reusit si eu sa-l culc pe cezar ...inca mai avem poblema asta la pranz , cu dormitul, musai tb sa fie cu mami sa-i spun vreo 2-3 povesti pana adorm eu...
eu am terminat de facut zacusca, azi am pus si ciuperci in ea si m-am apuct de mancat ...am o burtaaaa...pleznesc...azi am mancat ca o disperata, si ciorbita de vacuta si sos cu masline ( de la limba cu masline) nu-mi vine sa cred ca am mancat mancarica...cred ca in curand o sa incerc si carnita chiar daca nu mi-e dor de ea

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele am sa postez si eu poze cu bebe mic http:/http://www.flickr.com/photos/34829328@N05//www.flickr.com/photos/34829328@N05/

Mergi la inceput

danielle02, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. Ce-s cu gandurile alea ... vai vai. Nici nu trebuie sa-ti treaca prin cap. Daca vrei sa te trecem in listuta avem nevoie de DN, UM si DPN.
Giova, dar buna idee imi dai tu cu schimbatul sotului Am sa-i propun, macar asa se alege cu baiat Am chef de glume, asa?

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

danielle02 bine ai venit la zmeurici sarcina usoara si bb sanatos

eu m-am uitat pe poze daca tot doarme Cezar si pot face ce vreau
sunteti toate niste frumoase

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 19+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Se pare ca suntem in aceeasi barca, Matcha_Oana - nici mie nu a vrut sa imi spuna sexul bb-ului... Cred ca doctorul meu era pe fuga, n-avea el chef si timp sa stea sa se uite... Ufff, ce m-am enervat! Am plecat un pachet de nervi de acolo. Mi s-a parut foarte expeditiv si fara chef sa iti explice nimic.
mQQm- daca as fi putut, l-as fi schimbat (pe doctor), dar din pacate m-am interesat si dupa 12 saptamani nu se mai poate. Am vorbit cu o cunostinta de-a mea, poate ma ajuta in weekend sa aflu si eu ce ascund in burtica.
Vestea buna e ca rezultatul la TT a iesit bine si mi s-au mai dat de facut niste analize la sange, cred ca ma duc maine dimineata. Totul e perfect pana acum, dupa cum s-a exprimat doctorul, asa ca ma simt linistita.

Intru mai incolo, ma duc ca am o sedinta. V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete,

eu azi incep cursul de fotografie ..care dureaza 4 luni..hihihi sper sa rezist. Dar am un program 19:00 - 22:00....sincer sper sa nu adorm la curs desi e pasiunea mea.Si ma duc de 2 ori pe sapt.

Macar ma schimb atmosfera..si trece timpul mai repede pana la urm eco....

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

blanca, bafta la curs. Iti tin pumnii sa nu adormi

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

blanca000, o intrebare care n-are legatura cu subiectul zmeurici...unde faci cursul de fotografie? Am si eu un prieten pasionat de fotografie, tocmai si-a cumparat un aparat nou si obiectiv, ii place mult sa faca fotografii si i-am zis ca uite o mamica de zmeurica se apuca de curs...Si ti-ar ramane indatorat daca i-ai spune (adica mie) unde faci cursul ala, poate cat costa, am inteles ca e de 2 ori pe saptamana de la 19-22 (apropo, multa bafta sa rezisti pana la ora aia, io la 22 dorm dusa...). E curs de incepatori?
Multumesc mult!

Iulia 18+

Mergi la inceput