Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor in primul rand imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat sa vorbesc cu voi dar sa stiti ca ma gandesc tot timpul la voi. Imi pare rau ca trebuie sa intru cu o problemuta, in loc sa intru sa va raspund la problemele voastre si sa fiu alaturi de voi. Hai sa va spun problema mea.

Il alaptez pe bebe exclusiv de la san ca am pentru o intreaga armata. I-am dat sa pape azi noapte pe la 12 dupa care a facut nani pana la 6 dimineata cand m-am trezit si i-am dat din nou sa pape dupa care a dormit pana la 9.30. Mentionez ca toata noaptea mi s-au umflat sanii ingrozitor de tare de nu mai puteam sta in pat si ma dureau infernal. La 6 i-am dat dintr-un san si la 9 din celalalt. Cand a papat la 9 parea ca se ineaca la san, scotea niste sunete ciudate, apoi a inceput sa sughite, apoi ii bolborosea stomacul foarte tare si cred ca a facut diaree asa se auzea (nu am mai verificat ca abia mancase.) S-a linistit foarte greu. Inca o chestie....caca mi se pare ca e foarte moale. Stiu ca ati zis ca daca alaptezi caca e moale, dar azi mi se paru ca e cam "apa" . Va rog daca stiti ce ar putea fi ajutati-ma. Promit ca in week end o sa intru si o sa povestim mai multe, ca atunci o sa fie si Mircea acasa. Acum stau cu bebe si ma ajuta soacra-mea.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor m-am tampit
Va anunt ca mi-am ridicat moralul si i-am pus ceva proptele si nu am de gand sa las pe nimeni (ca sa nu folosesc cuvinte urate la adresa ditamai directoarei) sa imi strice cheful ultimelor mele zile ca femeie gravida.
Asa ca savurez din plin clipele astea ba chiar am un ranjet destul de imbecil pot spune
Mi-am revizuit bagajul de spital si de iesire din spital, am vorbit cu mama si i-am dat instructiuni clare daca m-o apuca ziua (daca va fi noaptea va fi mai complicat cu baietelul - parca vad ca va "asista" la nastere cu noi ca nu cred ca o sa am curajul sa il duc pe el intai la tara la cum mi-a explicat medicul ca tre sa ma grabesc spre spital)
Mi-am dat intalnire cu cateva prietene care tot tin de ceva vreme sa ma vada cu burtica mare. Daca se grabesc bine, daca nu facem chef in spital cica.
Trebuie sa imi rezolv si manichiura Mai ramane sa imi fac niste poze si sa mai iau de la farmacie diverse si gata.
Preventiv mi-am facut si programare pe 19 februarie la ora 8.30 la medic. Am vointa.

E super sa stai in pat si sa nu faci nimic. Ascult muzica si zambesc.
Hai ca e frumos sa fii insarcinata, sa simti cum o bucatica din tine si din cel drag tie iti trimite mesaje si pupici din interior. Si sa te gandesti la clipa in care vei putea sa il saruti si tu.

Roxanaz promit sa si nasc dupa ce imi fac unghiile Ma bucur ca ati avut o noapte linistita. Imi place sa aud asa vesti...macar mai speram si noi astea de asteptam... ca poate poate ni se va intampla la fel.
Alina stiam ca tot am vrut sa iti zic ceva da uitam ce. Bine ca s-a rezolvat cu nodul ala. Cat despre pastilute si eu cred ca faza cu ingrasatul e un mit si depinde de organism, varsta, fumator/nefumator.
Crysyana bebelasul o sa iasa cand e el pregatit. E super ca te odihnesti bine, starea asta te va ajuta enorm la nastere. Si gandirea pozitiva!
Bee tu te-ai mai calmat cu alaptatul? La prima nastere lohiile m-au tinut pana la 6 saptamani. Si menstruatia mi-a venit pe la 3 luni parca. Stiam eu ca e o smecherie de ne bucuram 9 luni fara ea.
Alina2700 nu e nici o problema ca ai dilatatie 1 cm. Au fost aici fete care au stat cateva zile si cu 2-3 parca. Daca controalele nu au fost foarte fine e normal sa sangerezi un pic. Dar doar atat. Daca s-au oprit de tot contractiile a fost travaliu fals.
Damiana cel mai bine sa te vada medicul la control si iti poate s[une cat de aproape e nasterea. De cand stiu cat a stat Lisa cu pierderea de dop si contractii...nu ma mai hazardez.
Stellutza bafta a medic si nastere usoara.
Bebelusi poate ca avand laptic mult de aceea a papat bb cu pofta si se ineca. Sa fiti bine!

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 9 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
bebelusi, welcome back! Florence, maine face o luna, si inca are reprize de kk mai apos. Dar nu e apa, apa, iese cu gogoloashe de kk. Pediatra mi-a zis ca atata timp cat nu e apa, pa si nu miroase a acru, e ok. Oricum, daca esti ingrijorata, un tel sau un cosult la pediatra. Mulge un pic sanii intre alaptari pt detensionare. pupicei

am si eu o intrebare: voi puneti bb-ii sa doarma pe burta? pana azi am experimentat dormitul pe burta pe mami/tati, pe perna de alaptat tinuta pe genunchii mei. pt ca dormea ff bine am indraznit sa o pun azi pe burta in patut si mi-a dormit 3 ore , papat , vb un pic si iar 3 ore de somn.
pana acum cand nu se linsitea o puneam in wrap si imediat adormea. azi era maraita, cum am pus-o pe burtica s-a calmat si a adormit.
este cineva care pune bb-le noaptea sa doarma pe burtica?

va pup dulce pe toate, succes la mamici, sa se odihnneasca si sa aiba copii cumintei, succes la gravidute, nasteri super usoare!
poate intr-o zi reusesc sa va citesc de la cap la coada. mi-e dor de stat pe net la povesti!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

al meu nu sta nici un minut pe burta - urla imediat. si da din maini si picioare ca la innot

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici, licurici si burtici,

Cadia poze am pus pe mail-ul comun.

fetelor incepand cu 01.01.2009 se impoziteaza si 'venitul' care reiese din calculul concediului medical... deci in afara de cei 9% care se calculeaza la sal minim pe ec se mai adauga si impozit 16%.Sper ca am fost oarecum explicita.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Carmen care e baza legala la ce spui tu??????????????
Mi-am descarcat codul fiscal completat la 1.01.2009 si art 42 sustine in continuare ca indemnizatia de maternitate nu se impoziteaza. Deci??

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 9 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

http://family.webshots.com/album/569655885OYtMYP?start=56
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, chiar ti-am simtit lipsa aici pe forum. Nu ne mai da nimeni retete....
Deci, legat de problemele tale, eu zic asa:
- cand face kaki se aude ca si cum ar fi deranjat la stomac, dar in realitate nu e. Asa se aude.
- kaki este moale, ca o diaree, asa trebuie sa fie. Si culoarea galbena cu niste bobite prin el.
- face un zgomot ciudat pt ca ai laptic mult si el e haplea si papa cu pofta.

Eli, in pliantul pe care l-am primit de la maternitate scrie cu litere mari si bold sa NU culcam bebelusii pe burta pana la varsta la care se pot intoarce singuri. Acum eu am auzit pareri si pareri...eu am ales sa nu o culc pe burta deocamdata.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

o facut kk

da eu am tot mai putin lapte - nu mai dau in depresie, dar se pare ca suplimentele, ceaiurile si pompatul nu mai au efect.

nu mai stiu ce sa fac ca le-am incercat pe toate

pe de alta parte la noi in familie cam nimeni nu a avut lapte - o fi si pe chestie genetica?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Pupici mamici!

fetelor, cred ca e randul meu sa intru in depresie......ieri a venit a doua pediatra care m-a ingrijorat mai mult decat eram...Filip inca are icter (azi a facut 2 saptamani) si din cauza asta e cam lenes. Doarme si suge destul de haotic. Papa putin si adoarme, m-am muls iesi si dupa ce a supt vreo 13 min (in 2 reprize cu schimbat intre), i-am dat bibe cu laptele meu si a mai supt 20 ml...imi venea sa mor! apoi a inclestat maxilarul si si-a tuguiat buzele si n-a fost chip sa-i mai dau ceva. Azi i-am mai dat putin din bibe (tot dupa un supt) si a papat vreo 40 ml, dupa care a varsat nitel ptr ca s-a inecat.

Pediatra mi-a zis ca trebuie sa-i dau mai mult san, sa-i bag si ceai, sa-l hidratez mai mult ca sa grabim trecerea icterului. Mi-a zis sa-i dau fenobarbital (ca si lui Selene), dar nu-i dau. Apoi cica sa-i mai dau in timp ce doarme, cu seringa lapte sau apa cu glucoza, ceai...nu e chip. Scuipa si in somn.

Ma laudam cu 370 gr luate in 10 zile, dar eu ma raportam la greutatea cu care am iesit din spital, nu cea de la nastere si cica nu e asa. ....De unde eram asa convinsa ca vreau alaptat 100%, acum citesc cu jind ce mult iau in greutate copiii vostri, mai ales cei care au trecut si pe formula...ma invinovatesc si daca trec pe lapte praf si daca continui cu laptele meu care nu-l prea ajuta...
CE SA FAC? Daca nu am lapte bun? ca si Ioana a avut icter prelungit, dar i-am dat mixt din prima luna si a luat super bine in greutate...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput