Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)
Raspunsuri - Pagina 4
Carmen_Marieta spune:
Aalina am vazut si eu ca in Codul Fiscal spune ca nu se impoziteaza, dar mie nu mi-au primit declaratia de sanatate cu CM pe luna ian ca nu-l impozitasem, de a trebuit sa-l refac, si am mai discutat cu contabili si economisti si cica se impoziteaza.
Oare care o fi baza legala??
Roxana multumesc pt. lamurire. tie si puiutilor.
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Carmen_Marieta spune:
Aalina am vazut si eu ca in Codul Fiscal spune ca nu se impoziteaza, dar mie nu mi-au primit declaratia de sanatate cu CM pe luna ian ca nu-l impozitasem, de a trebuit sa-l refac, si am mai discutat cu contabili si economisti si cica se impoziteaza.
Oare care o fi baza legala??
Roxana multumesc pt. lamurire. tie si puiutilor.
Poze ..
cristi_2003 spune:
anuc - nu-i da lapte praf daca tu ai, laptele de mama e bun. nu fa ca mine ca uite ca eu raman fara.
ai rabdare cu el ca ii trece icterul
si al meu cu lapte praf cu tot saptamana trecuta a crecut 80 de grame - asa ca laptele praf nu e raspunsul la problema ta
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
Aalina spune:
Pai Carmen trebuia sa intrebi la CAS pe ce baza vor sa il impozitezi si nu iti primeste declaratia sau pe ceilalti care sustin asta. Esti prima persoana care imi spune asa si de aia am si descarcat noul cod fiscal si nu e modificat la art. ala.
Toti contabilii cu care am vb eu de aici mi-au spus acelasi lucru. Mai caut.
Celelalte fete care luati indemnizatie...pe ianuarie v-a fost impozitata?
Eli foarte frumoase pozele. Eu stiu ca bb nu trebuie pus pe burta sa doarma pana nu se roteste el. Si al meu dormea mai bine pe burta dar il puneam numai ziua cate putin cand il pazeam.
Cristi si Anuc sper sa depasiti problemele astea
37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 9 zile sper eu
kitzy spune:
Jasmi a luat-o catre spital cu contractii, scoateti agitatele!!!!!
Va mai tin la curent cand aflu ceva.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
Anuc spune:
Cristi, sper ca nu e laptele praf solutia, dar tot astept sa-i treaca icterul si nimic...parca nici sa-l indop cu fenobarbital, glucoza si alt cele nu-mi vine...Acum doarme de vreo 2ore jumate si in loc sa ma bucur, ma tot uit la ceas si fac zgomot ca sa se trezeasca si sa-i indes tata in gura...am devenit paranoica! si parca toata lumea in jur asteapta sa-l fac eu dintr-o data mare, sa-l vada crescand ca painea in test. Noroc ca ma mai linisteste barbati-miu, saracul, e singurul care ma sustine.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Carmen_Marieta spune:
Alina le-as fi zis eu cevanumai ca nu am dus eu actele...
Poze ..
Aalina spune:
Carmen acum ma mailuiesc cu o tipa de la Casa de sanatate de aici ce mi-a promis ca se intereseaza ce si cum. Tie la Casa nu ti-au primit declaratia sau unde?
Nooo...raspunsul de la Casa e ca nu se impoziteaza!!!!!!!!!!!!!!
37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 9 zile sper eu