Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)
Raspunsuri - Pagina 14
damiana spune:
YASMI felicitari!!!! recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios!!! 

fetelor, ma doare burta si spatele de abia ma misc.... si am fost la dr azi pt recoltare de cultura de col uterin - a treia
- si mi-a zis ca e totul "sigilat" si ca bebe nu da nici un semn... atuncea ce sa zic cu durerile astea? ca nu-s de la recoltare(si aia m-a durut), le am deja de cateva zile bune...
am vorbit cu sotzul si l-am "amenintat" ca de saptamana viitoare, trecem la 

![]()
![]()
tensiunea ne ie tot pe aratura, adica nu vrea sa scada deloc, deja luam 2tb Dopegyt pe zi... ramane sa vedem ce si cum vineri, cand dam raportul la dna dr.
cam astea-s noutatile la noi. bagam niste agitate pt fetele care se pregatesc de "marea intalnire"

va pup, merg sa fac 

Daiopri spune:
Jasmi felicitari pt licurici. Atat am apucat sa citesc.
Am venit acum de la spital, toate sunt bune si frumoase, pisoiul topaie fericit in burta, lichidul amniotic e bun, deci nici un motiv sa ma induca 

Concluzia, asteptam sa se mai concentreze puiul si daca nu si nu vineri ma prezint sa incepem procedura de inducere
Si dupa cum ma simt, presupun ca vineri. Am tot incercat eu sa zic cate ceva, da degeaba, ca deja sunt aranjate treburile.
Multam de urari si ma duc sa ma intind nitel si apoi sa citesc ce ati scris.
Motanul cred ca o sa ramana masca at cand o sa vina de la scoala si tot nu e bb.![]()
Nasteri usoare fetelor cu bbei hotarati.
Eu bat recordul indata.
Aveti grija de voi si bbei.
41s
Daiopri spune:
Hai ca nu m-am indurat si am aruncat un ochi rapid.
Cami tinem pumnii

cristi, Aalina multumesc de informatii. O s avad cum o sa ma descurc. Cred ca mai bine iau de acolo decat sa il tarai de aici.
Roxana, sar'mana. Suntem mai bine nitel. Si sper sa ramana asa. Sambata ar fi tb sa mearga la ziua unei fetite dar nu cred ca il las sa nu imi mai aduca surprize de acolo.
La noi chestia cu fratiorul cred ca a devenit poveste
O sa fie uimit cand o sa apara ![]()
![]()
Fetelor imi pare bine ca pareti mai pozitive (ma refer la mamicile fericite cu bbei in brate deja). Vedeti ca incetul cu incetul intra toate in "noul normal"
Miere, bravos, la cat mai multe inainte.
Folositi burtiere sau nu?
iris, nu ne arati printesa mica? sau am pierdut eu ocazia?
de data asta chiar fug
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
lisa79 spune:
eu port burtiera ,bine nu tot timpul,burta mi s-a tras aproape complet,e inchisa la culoare. sper sa scap cat de curand de tot de ea si de LOHII ca le urasc!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
Daiopri, e bine si vineri, dar eu iti tin pumnii poate totusi vine singur, mai repede si scapi de inducere!
Eu am folosit burtiera imediat dupa nastere..nu stiu daca de la burtiera sau nu, dar de burta am scapat repede...acum o mai folosesc ocazional. Mai am vreo 4kg de care trebuie sa scap si vad ca acul cantarului s-a cam blocat..
, dar e ok, se duc ele...
anca_ spune:
Lisa, asa si eu cu lohiile, m-am saturat...au trecut 2 sapt jumate de la nastere, sunt mai putine cantitativ si s-au mai maronit, dar e nasol, sper sa se termine cat mai repede ca nu mai le suport nici eu!
miereamara spune:
Si eu am folosit burtiera, dar cam la doua saptamani de la nastere, ca ma jena operatia rau.
Lohii eu inca mai am si joi fac o luna de la nastere.
Burta mea e cam ca atunci cand eram insarcinata in 2 luni. Dar e urata, cu pielea creatza (oricum ma asteptam la mai rau comparativ cu burta pe care am avut-o eu in sarcina, chiar ma uitam pe niste poze, frateee...eram imensa).
Daiopri si eu iti urez nastere usoara si marog sa nu ajungi la inducere.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
anca_ spune:
Crisspolis, daca esti prin zona..tu parca vroiai sa folosesti scutece de bumbac in loc de astea de unica folosinta. Le folosesti? Sunt curioasa cum merge, nu cunosc pe nimeni sa le fi folosit.
Daiopri spune:
Fetelor multumesc de incurajari.
Miere da de ce sa nu ma induca?![]()
Tocmai citeam brosura, ca incep cu un gel si daca nu am contractii ma trimit acasa si sa vin din nou peste 6 ore, etc

Nu va zic ca imi venea sa si rad sa si plang cand vedeam ce frumos batea inimioara si ce topaieli tragea pisoiul pe acolo
Cica sa numar 6 miscari in 2 ore si al meu cand il apuca cate un dans nu se opreste 2 ore
Mare smecher de copil![]()
Tot am incercat eu sa ii zic la o tante acolo sa imidea un gel din ala asa de control, da nu a vrut ![]()
Aalina, eu am ramas la Tudor. Tati cica nu a avut timp sa se gandeasca

Cred ca de aia nu iese baiatul ca ne vede ca nu am stabilit numele![]()
Oh, mai sunt 2 zile totusi....
Daiopri spune:
Fetelor multumesc de incurajari.
Miere da de ce sa nu ma induca?![]()
Tocmai citeam brosura, ca incep cu un gel si daca nu am contractii ma trimit acasa si sa vin din nou peste 6 ore, etc

Nu va zic ca imi venea sa si rad sa si plang cand vedeam ce frumos batea inimioara si ce topaieli tragea pisoiul pe acolo
Cica sa numar 6 miscari in 2 ore si al meu cand il apuca cate un dans nu se opreste 2 ore
Mare smecher de copil![]()
Tot am incercat eu sa ii zic la o tante acolo sa imidea un gel din ala asa de control, da nu a vrut ![]()
Aalina, eu am ramas la Tudor. Tati cica nu a avut timp sa se gandeasca

Cred ca de aia nu iese baiatul ca ne vede ca nu am stabilit numele![]()
Oh, mai sunt 2 zile totusi....
A, si am uitat ca aveai o burta mare tare miere. Tu si cu billy parca, nu am mai vazut asa burtici de mari