Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)
Raspunsuri - Pagina 13
viorella spune:
multumesc mult fetelor pt raspuns.operatia arata foarte bine pana acum 2 zile,abia daca se cunostea.cred ca m-am cam fortat eu si d-aia,nu stiu de ce....astept sa ma vada doctora si sper sa fie bine.
porumbita poti sa faci abdomene dupa 3 luni,cel putin asa mi-a zis doctora mea.eu nu cred ca o sa am curaj sa fac abdomene si nici nu-mi sta in fire.cred ca abia dupa 5-6 luni o sa incerc sa fac bicicleta si sa tin un regim ca sa dau jos restul de kg(in jur de 7 kg).
mamica fericita de crina maria
DarkBendis spune:
JASMI, felicitari!!! Sa creasca mare-mare licuriciul, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si impliniti

Miere, Crisspy, cu pisicile (de fapt cu parul lor) ne descurcam cum putem. Adica dat des cu aspiratorul... pe cat posibil avut grija sa nu aiba contact bebe cu suprafete pe care ar fi par de pisica (paturi, cuverturi, haine etc). Atat moasele care au fost pe la noi, cat si health visitor-ul stiu ca avem pisici si nici una nu a zis ca ar fi vreo problema cu parul. Deci incercam sa avem grija sa nu ajunga par de madame la bebe pe fata, pe manute, hainute..."ata ete". Pana acum probleme nu am avut, sper sa nu avem nici de acum incolo.
Porumbita, teoretic te poti apuca de sport cam dupa 6-8 saptamani de la cezariana... practic dupa ce doctorul iti spune ca e OK. Eu o sa merg saptamana viitoare la control si sper sa imi dea "unda verde" Nici noi nu avem cantar pentru bebe... si nici nu-mi iau, ca nu are rost sa imi aduc "stresul" in casa eu singura.
Anca, sa stii ca ceaiul de fenicul/anason/chimin ar fi bun pentru sporirea "productiei". Te inteleg cum te simti , asa eram si noi inainte sa o ducem pe Dru la veterinar (pe celelalte madame le-am luat "gata aranjate") dar sa stii ca e mai bine pentru ea...si pentru voi 
Fetelor, nici eu nu ma gandesc sa tin acum cure de slabire... incerc sa mananc normal si pe cat posibil sanatos...cu kilele in plus care, vorba lui Miere stau uniform si pe fund, si pe solduri si pe pulpe... sa nu mai vorbesc de burta o sa vad ce fac...de "balcoane" nu ma plang nici eu, nu se plange nici sotul si nici bebe, ba chiar dimpotriva, el le apreciaza in mod deosebit
Pofta de mancare... este cat cuprinde... da' eu de asta nu am dus lipsa niciodata hi-hi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
viorella spune:
offff.....si eu am burtica cam de 3-4 luni.sper sa scap cat mai repede de ea,desi nu cred ca o sa fie prea usor.
MAMICA FERICITA DE CRINA MARIA
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viorella multumesc mult fetelor pt raspuns.operatia arata foarte bine pana acum 2 zile,abia daca se cunostea.cred ca m-am cam fortat eu si d-aia,nu stiu de ce....astept sa ma vada doctora si sper sa fie bine. porumbita poti sa faci abdomene dupa 3 luni,cel putin asa mi-a zis doctora mea.eu nu cred ca o sa am curaj sa fac abdomene si nici nu-mi sta in fire.cred ca abia dupa 5-6 luni o sa incerc sa fac bicicleta si sa tin un regim ca sa dau jos restul de kg(in jur de 7 kg). ![]() mamica fericita de crina maria |
aoleu ce mult, 3 luni?
am intrebat si eu doc. dar a zis ca atunci cand ma simt in stare... nimic exact....
Porumbita spune:
| citat din mesajul lui DarkBendis JASMI, felicitari!!! Sa creasca mare-mare licuriciul, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si impliniti ![]() Porumbita, teoretic te poti apuca de sport cam dupa 6-8 saptamani de la cezariana... practic dupa ce doctorul iti spune ca e OK. Eu o sa merg saptamana viitoare la control si sper sa imi dea "unda verde" Nici noi nu avem cantar pentru bebe... si nici nu-mi iau, ca nu are rost sa imi aduc "stresul" in casa eu singura. Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
dar sunt restrictii? sau poti face ce faceai si inainte de sarcina?
viorella spune:
| citat din mesajul lui Porumbita aveti idee dupa cezariana la cat timp poti sa te apuci de sport? si ce poti face? care ar fi contraindicatiile? pe mine ma supara de 2 zile operatia.. mai ales cand ma ridic cu copilul din fotoliu sail pun in cosulet sau cand ma ridic eu de pe pat ; ma ustura, da numai in dreata, nu stiu cum sa explic.... |
si eu avut senzatie de usturime,nu te ingrijora,nu-i nimic grav.cel mai sigur e din cauza ca te fortezi in operatie atunci cand te ridici din pat.
DarkBendis spune:
Porumbita, banuiesc ca nu o "iei" tare din prima... si daca nu te simti bine/te doare ceva, faci o pauza si nu repeti exercitiul care-ti cauzeaza disconfort. Cel mai bine cred ca te-ar sfatui un profesionist, eu o sa incerc sa ajung la noi la sala sa intreb instructorii de acolo.
CAMI, 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
dya-dy spune:
Felicitari, draga mea Jasmi!!!! 

Sunt tare emotionata de veste!!
Nici nu stii cat de tare ma bucur pentru tine ca totul e ok cu voi!
Sa ai o fetitza cuminte, mancacioasa si sanatoasa...ca dulce sigur e, ca mamica ei!

crysyana spune:
am intrat sa salut fetele care sunt active pe forum
astazi v-am urmarit din umbra, dar sa stiti ca sunt aici si sunt la curent cu toate
Dark 
Cami iti tinem pumnii!! sa ai o nastere usoara
si acum ma duc la nani
sper sa fiu maine mai activa
crysyana
39+
Andrei Valentin