Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbita spune:
salutare tuturor...
incerc si eu sa citesc din urma...
azi am luat bbul in brate si m-am cantarit si apoi am scazut greutatea mea... pare ca e pe undeva pe la 3800 g (a iesit din spital cu 3200); si cand dormea dupa alaptat l-am si masurat, mi-au dat 53 de cm (e nascut cu 51); acum nu stiu cat de precise sunt masuratorile mele, le-am facut pt ca maine am chemat pediatra sa il vada (are 2 sapt si 2 zile si l-a vazut cand am iesit din spital, la 5 zile), sa vedem cum mai e...
eu nu vreau sa iau cantar, desi ma bat toti la cap.. merg pe principiu ca dc schimbam nspe pamparsi si face falcute e de bine...
zicea cineva de burta... si la mine e mare... nu intru in nimic si nici panatalonii de gravida nu vin... si nici chef de cumparaturi nu prea am la kg astea...
si evident c as manca toate prostiile... 
pt noii licurici si pt mamicile lor 
si pt mamicile in asteptare 

andre_ea spune:
Felicitari Jasmi! Sa-ti traiasca comoara si sa fie sanatoasa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
miereamara spune:
Cu burtica si eu am ramas, restul de kilograme repartizate uniform pe solduri, fund si pulpe
. Pantalonii dinainte de sarcina nu imi vin inca, motiv de depresie(glumesc evident) pt ca am cel putin 10 perechi de jeansi pe care nu ii pot imbraca
. Ma consolez cu gandul ca au trecut doar trei saptamani. Rochiile nici ele nu imi vin, insa in partea superioara, pe motiv de balcoane impozante....of, of, mai,mai...
Pofta de mancare nu am deloc si nici timp sa mananc, imi aduc aminte ca nu am mancat undeva pe la 1-2 dupa amiaza. De gatit nu mai vorbesc, noroc ca s-a inventat internetul si comenzile on line.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
crysyana spune:
Fekicitari Jasmi!!! sa-ti traiasca licuriciul si sa te bucuri de el!!
iti doresc recuperare usoara!!!
Cami nastere usoara!!!
Haide Cami!!!

crysyana
39+
Andrei Valentin
Porumbita spune:
aveti idee dupa cezariana la cat timp poti sa te apuci de sport?
si ce poti face? care ar fi contraindicatiile?
pe mine ma supara de 2 zile operatia.. mai ales cand ma ridic cu copilul din fotoliu sail pun in cosulet sau cand ma ridic eu de pe pat ; ma ustura, da numai in dreata, nu stiu cum sa explic....
anca_ spune:
Jasmi, felicitari!!!!
Cami, nastere usoara!!! 

Intru si eu putin cat doarme bebe...bebe tot cuminte, inca alaptam, dar parca laptele ajunge din ce in ce mai putin, m-am apucat de baut ceaiuri si lichide mai multe, sa vedem daca ajuta..bebe papa mai putin dimineata, dar f mult seara si atunci seara cam ramanem fara...noroc ca ma mai pompez dimineata si completam seara cu biberonul..e greu cu alaptatul, toata ziua parca ori sunt cu bebe la san ori cu pompa, off, ...noroc ca mai iesim cate putin din casa si ne mai decuplam.
Nu stiu daca bebe a pus sau nu in greutate, dar schimbam scutece cu caca si pisu la greu, asa ca eu cred ca suntem ok...o sa aflam la control la 1 luna cum stam exact.
Noi avem o pisica care nu e fixata inca, are cam 7 luni si i-am facut programare pt operatie (scos ovare+uter) pt joi..mi-e asa de mila de ea, numai cand ma gandesc la ce o asteapta, off...
crisspy spune:
Buna fetele,
Intru si eu, cam tarziu este adevarat, dar intru. Iarasi am avut o zi plina.
Am fost de dimineata la CMU Regina Maria si am discutat cu doctorul anestezist, o sa facem rahi-peri pana la urma. L-am cunoscut si pe Dl doctor care o sa ma opereze, Dr. Niculescu Iosif.
Dupa am plecat la munca, maine este ultima zi ca nu mai pot. Vreau sa apuc sa ma mai odihnesc si eu pana vine piticul. Insa al meu sot este speriat ca raman singura acasa pana sambata cand vine mama mea. Mi-a zis sa stau in permanenta pe mess si o data la ora sa-i dau mesaj.
Damiana – mersi de incurajari, si eu sper sa treaca cu augmentin. Sa stii ca si eu tot pe naturala eram blocata, dar cezariana e singura solutie, asta e. Asa ca curaj.
Aalina imi pare rau de problemele tale cu firma. Poate e mai bine pentru psihicul tau sa nu te mai enervezi si sa lasi de la tine.
Cum am facut eu azi: le-am propus sefilor sa intru in concediu de crestere copil numai pe hartie, urmand sa ma intorc la munca peste 3 luni. In felul asta reduc si ei cheltuielile (adica nu mai platesc tot felul de taxe pt mine) si eu beneficiez de aproape 1000 RON, salariul la negru urmand sa-l primesc in continuare intreg. Credeti ca au fost de acord? Nici vorba, da’ am hotarat sa nu ma mai stresez. Sa se imbogateasca ei si noi sa fim sanatosi.
Hai Daiopri, Crysyana, Aalina, Alina2700, Ella, Pyc, Damiana, Iuliacris, Venerata, Dya-Dy, Stelutza, Edinuza, Ingrid70.

Se mai stie ceva de Cami?
Felicitari Jasmi, bravo mamico!!!!!

Ma bag la un dush si dupa la vizionare de pozici

Miere eu ma gandeam sa tund pisicul, asa a facut fratele meu si nu-i mai cade parul. Poate merge faza si la ai nostri.
la toata lumea
Crisspy
38+ sapt
Razvan Andrei
AMR 2 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
cami_antonia spune:
salutare fetele
sunt inca in spital .... am contractii mai dese ... din 5-6 minute ... nu sunt foarte dureroase ... inca suport cu stoicism si ma simt f bine cand stau in piciare fata de atunci cand stau in pat ...
va pup pe toate pt agitate si incurajari mai ales pe IRINAC ...
JASMI ... draguta mea surioara FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIII
VA PUP SI VA MAI TRIMIT MESAJ MAINE PRIN SOTUL
39+
AMR cateva ore pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA
Camelia
cami_antonia spune:
salutare fetele
sunt inca in spital .... am contractii mai dese ... din 5-6 minute ... nu sunt foarte dureroase ... inca suport cu stoicism si ma simt f bine cand stau in piciare fata de atunci cand stau in pat ...
va pup pe toate pt agitate si incurajari mai ales pe IRINAC ...
JASMI ... draguta mea surioara FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIII
VA PUP SI VA MAI TRIMIT MESAJ MAINE PRIN SOTUL
39+
AMR cateva ore pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA
Camelia
lisa79 spune:
felicitari Jasmi
CAMI
nastere usoara!
am fost 1h si 30 de min afara,a fost frumos,i-a placut ratustei ca a dormit tot drumul![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!