Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Jasmi
Cami

Felicitari Paula pentru Marius Adrian!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Citat:
citat din mesajul lui viorella
PT FETELE CARE AU NASCUT PRIN CEZARIANA AM SI EU O INTREBARE:EU AM PATRU SAPTAMANI DE LA OPERATIE SI A INCEPUT SA SE INROSEASCA TAIETURA,DESTUL DE PUTIN, SI PE LANGA ASTA AM VAZUT NISTE MICI PETE,CA NISTE PUCTE MAI MARI PE CHILOT,CA UN FEL DE SANGE MURDAR,CRED CA E PUROI.VI SE PARE CUNOSCUTA DESCRIEREA?
AM VB CU DOCTORA SI MA DUC JOI SA MA VADA.MI-A ZIS CA NU CREDE SA FIE CEVA GRAV. SI ASTEPT RASPUNS.

MAMICA FERICITA DE CRINA MARIA

Am patit si eu ceva asemanator, la mine s-a vindecat mai greu taietura ca faceam efort cand ma ridicam din pat, era un pat nu prea inalt si ma ridicam greu. Pana te vede dr. ta te poti tampona cu apa oxigenata, ustura putin dar e dezinfectanta.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Intru si eu sa fac galerie fetelor:
Hai Cami!
Hai Jasmi!

Nici mie nu mi-a fost prescris nimic dupa cezariana. Lohii am avut normal zic eu (dar eu ma si dilatasem 10 cm inainte de cezariana, dc asta o avea vreo importanta). Inca mai am lohii, dar foarte putin cantitativ, si cam decolorate.

Viorella, mie nu-mi suna bine ce ai tu acolo!
Taietura tb sa fie curata, neumflata, nu rosie, sa nu supureze.
A mea de-abia dc se mai cunoaste. Am o bucatica intarita intr-o parte, dar este sub piele, nu e rosie, nu ma doare, doar intarita un pic. Am inteles ca e normal. Ma gandesc ca poate e din cauza ca m-au operat de doua ori si s-a fortat tesutul un pic.

Dark, ti-am admirat pustiul si madamele, cum il studiaza ele cand sta in bouncer:)) Cum va descurcati cu parul lasat de pisici? eu i-am gasit par de pisica si in diaper, iar azi apogeul, un fir pe guritza. Ma lasa nervii:)) ori tund pisica ori...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Fetelor, as vrea sa cer si eu un sfat mamicilor de bb 2.

Mie mi-a recomandat pediatrul lui Vlad ca dupa ce il aduc acasa cu bb2 de la spital, sa nu il mai trimit pe Vlad la gradinita macar pentru vreo 2 saptamani, ca poate sa aduca virusi si sa il imbolnaveasca pe micut. Voi ce parere aveti? N-as vrea sa par o mama exagerata si super-protectoare dar chiar nu stiu ce decizie sa iau in privinta asta. Mi-ar prinde bine cateva sfaturi din experienta voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ieri, la o luna Ilinca avea 4.045g. 1 kg luat dupa scaderea fiziologica. Sunt mandra de laptele meu, mai ales ca nici nu am simtit vreodata sanii plini. Nu-sh cu ce s-a hranit fata asta. Programul e cam varza si noaptea si ziua. Doarme f. putin (inca n-am stat sa fac un calcul), da' si fra-su dormea la fel. Regurgiteaza enorm, sau cand varsa in jeturi se chema ca vomita? Scoate foarte mult aer, atunci cand il scoate.
Noaptea nu pot s-o alaptez in pozitia intinsa pentru ca imediat ii vine laptic pe nasuc. Nu trage decat de 2-3 ori si deja o aud ca fornaie. O avea vreo problema? Imi cam fac griji.
Si pentru ca trebuie sa ma ridic s-o alaptez imi e foarte greu cu somnul. Ziua nu pot dormi pentru ca nu doarme nici Tudor. Sunt happy .

Maine pleaca mama la tara pentru restul saptamnii. Bunica se simte rau. Sa vedeti ce distractie pe mine singura cu 2 copii.

Raluca, eu cand citesc ce scrii tu, parca ma citesc pe mine. Cum e pozitia aia de alaptat, ca nu prea pricep?

Apropos de dormitul pe burta: eu n-am avut curaj s-o pun pe Ilinca inca. In schimb pe Tudor l-au pus pe burta inca din maternitate si asa a dormit mult timp. Selene sa stii ca nu raman cu nasucul in saltea. Pe Tudor il pusese o asistenta pe burta cu fata spre mine, in a doua zi de viata, si a doua zi dimineata avea capul in partea cealalta. Intre timp am citit mai multe despre "cot death" si mi s-a facut frica.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

cateva poze si de la noi

http://picasaweb.google.com/flavianicoleta/FlaviSiAndrei#slideshow/5301242781142991538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Fetelor, dar cu burta cum mai facem? Ca eu pe 28 februarie am botez si inca posed burtica ca de 3 luni...Mi-am luat niste chiloti din aia cu burtiera, dar nu-i simt f stramti pe burta, desi abia in bag pe mine...
De regim nu poate fi vorba, ca ne chinuim sa alaptam...

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Venerata

Fetelor, as vrea sa cer si eu un sfat mamicilor de bb 2.

Mie mi-a recomandat pediatrul lui Vlad ca dupa ce il aduc acasa cu bb2 de la spital, sa nu il mai trimit pe Vlad la gradinita macar pentru vreo 2 saptamani, ca poate sa aduca virusi si sa il imbolnaveasca pe micut. Voi ce parere aveti? N-as vrea sa par o mama exagerata si super-protectoare dar chiar nu stiu ce decizie sa iau in privinta asta. Mi-ar prinde bine cateva sfaturi din experienta voastra.

FOARTE bine ti-a recomandat DR. Si eu am retras-o pe Ana de la gradi si Naty pe Ioana. Eu am o prietena care a nascut si bebe a luat de la cel mare (care mergea le gradi) o viroza. Bebe avea de abia o luna si s-au internat de urgenta in spital. A fost groaznic, l-au pus la perfuzii...deci nu risca nimic. Sfatul meu.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

A VENIT PE LUME BB DE JASMI!!!!!!!!!!!! FELICITARI MAMICO, RECUPERARE RAPIDA!!!!!
Acuma o coase, alte detalii inca n-am.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Jasmi! Sa iti traiasca minunea si tie recuperare usoara si laptic mult!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput