Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

In sfarsit apuc sa intru si eu...

Jasmi, bpaula felicitari! Sa va aduca pruncii multe bucurii!

Cami, niste pentru tine, desi poate-ai comis-o pana acum

Am fost si eu azi la control, nimic nou sub soare, a zis doctorul ca de-abia si-a bagat degetul, io ce sa-i fac daca are deget gros?! Mai am vreme doua saptamani sa ma tot dilat, nu? Sper sa n-ajung totusi in martie... Burta are 37 cm, desi maine intru in satp.38, deci bebelusha e probabil mai mititica, asta e, dr. a zis ca e OK.
Si cica am slabit de saptamana trecuta, da' is ei fraieri, ca saptamana trecuta eram cu ditamai bocancii si haine de iarna, iar azi subtirica imbracata.

Am si eu o burtiera, primita de la cineva, da' io nu cred ca o sa ma incapa. Poate ar trebui sa-mi comand una mai mare pana mai am vreme.
Va invidiez pentru kilele date jos, la mine nu cred ca va fi asa usor. Ramane de vazut... Pana atunci, stau si va citesc programul de alaptat, dormit si meditez la ce ma asteapta... Da' la ce bebei frumosi aveti toate, ce mai conteaza... Sunt inca destul de bine cu moralul, macar eu, ca Cipri cred ca o sa faca el depresie postpartum la cat e de stresat de pe-acum...

Daiopri, tu chiar vrei sa bati recordurile, nu?

POZE

Iulia 37+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lui Cami la 2 i se rupsese apa..si era din nou in sala de travaliu.Noi am adormit la 2 juma si iata -ne, TANTANOS..online din nou.Dc am noutati va anunt.Tinem pumnii CAMI!

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Intru si eu la miezul noptii ca acuma mi-am gasit linistea ca sa zic asa.
In primul rand vreau sa le felicit pe toate fetele care au nascut, nu le enumar ca imi este teama sa nu scap vreun nume. Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si cuminti .
Asteptam vesti de la Cami, nastere usoara .
Daiopri pana vineri mai este putin si il vezi pe pisoi.Tinem pumnii ca totul sa decurga bine si sper sa nu fie nevoie sa te induca.

Noi am fost ocupati zilele astea cu pregatirile pentru botezul care va fi in martie.Singurul lucru pe care l-am luat pana acum este cadoul nasei dupa care am umblat in vreo zece locuri, ca tare greu este sa te decizi ce sa cumperi.Mai avem invitatiile, de vorbit cu restaurantul si de comandat favors pentru invitati.
Dariuta mea este bine, are acum 3700g a luat foarte bine in greutate si sunt foarte multumita.Inca mai are crize de colici la cateva zile, ii dau gripe water si picaturi pentru gaze.Maine am inteles ca vor fi vreo 13 grade Celsius si ma gandesc sa ies cu ea afara sa fac o tura de carut in jurul blocului.
Lisa la voi cum e vremea, cat ai stat cu Anuta afara la plimbare??

Va pup noapte buna schimbul 1 si buna dimneata schimbul 2.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hai Cami, tinem pumnii sa fie bine!

Daiopri, cu inducerea asta....ce sa zic....am numai in minte imaginea mea plecand la spital ca o floricica pt inducere...nu stiu, ma gandesc ca mai bine asteptam si lasam baiatul sa vina cand vroia el, da si eu eram in 41 de saptamani atunci!
Dar sunt sigura ca o sa mearga snur la tine, esti la a doua nastere, o sa vezi, toata lumea spune ca a doua nastere e mult mai usoara.

Mai Irina, dar voi chiar nu dormiti! Cum rezisti? La noi merge bine programul pana acum, se trezeste si Aidan dar dupa ce mananca pica lat. Nu mi-a stat nici o noapte treaz pana acum.
Azi i-a picat buricul in sfarsit! I-am facut si prima baita, i-a placut mult, nu a plans.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata!
Ce bine e sa dormi
Inca o zi castigata!

Felicitari Jasmi
Cami Sper ca ai nascut usor! Asteptam vesti.
Venerata foarte bine ca nasti pe 17. Asa astept si eu frumos pana pe 19 Cat despre gradinita si eu am avut stresul asta. Probabil o sa il las pe Dorian la ai mei cateva zile dar problema e ca noi suntem in ultimul an ca la toamna merge la scoala si e musai sa mergem la gradinita cat de mult... Daca ar avea Vlad cu cine sa stea ar fi super sa il poti tine acasa sau la bunici. Altfel... ramane tot gradinita.
Mara superbe pozele. In a doua ce pozitie de macho cu pieptul dezgolit are. Si e superba poza cu cei doi copii pe pat.
Crisspy ma bucur ca vei sta si tu acasa un pic. Relaxare placuta.
Eu as lasa de la mine dar banii astia tare ne prind bine mai ales ca inca nu se stie cum va fi la sotul meu la lucru.
crysyana cum esti?
Damiana eu am asa dureri de spate de cateva zile. Incerc sa imi gasesc pozitii cat de confortabile ca sa le mai atenuez. In rest nu am solutii. Sa fiti bine!
Daiopri deci vineri e ziua cea mare. Important e sa treaca repede si sa fiti bine. LAs ca motanul o sa constate pe pielea lui ca are fratior. Ma bucur ca ai ramas la Tudor. Si din cate spui de tati ma bucur ca eu am insistat din timp la al meu sa stabilim numele ca si el mereu imi spunea "ca mai avem timp" si la cum il cunosc probabil nici in travaliu nu s-ar fi hotarat

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 8 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Neata tuturor,

AM cazut si eu din pat si raportez: aseara la 10 mi-a cazut dopul gelatinos . Marturisesc ca am intrat putin in panica, l-am sunat pe dr, care mi-a zis sa iau un no-spa si sa stau cuminte . Iar eu numai cuminte n-am stat!!! Nu mai stiam pe ce sa pun mana sa mai pun in bagaj. Era 90% gata dar l-am mai verificat odata si inca odata, i-am facut si lui Vlad bagajelul ca il trimit la bunici, si abia pe la 2.30 am reusit sa adorm. Bebe a fost si el agitat pana atunci, cred ca i-am transmis eu ca eram fiarta!!! Imi faceam fel de fel de ganduri ca nu ajung la timp la spital, etc.

Va mai scriu indata ce am noutati.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neata

carol nu se mai treseste la 4 ci pe la 2-3 (l-am si culcat mai devreme) asa ca am readormit si am avut pace pana la 5.30

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Venerata
Dar nu te grabi foarte tare. La mine la prima nastere a durat cateva zile. Iar Lisa... a pierdut la dop vreo doua saptamani
Sa fii bine!!!

37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 8 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

jasmi - felicitari

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Jasmi, , felicitari! bebe sa fie sanatos si cuminte si sa va lumineze viata!
Cami, sper ca e totul bine

Fetelor, bebe al meu se uda rau de tot pe piele, chiar cu pampersul pe el! il pun pe o parte si-l gasesc fleasca, pana la gat, pe partea respectiva...e normal asa ceva? Folosesc Pampers, nu o fi buna marca? Am incercat si cu Happy, dar tot asa se intampla... Voi patiti asta?

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput