Nou stil de viata (252)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Raport: stagnare.Tzuni nu stiam ca si cu sora e la fel, ce pacat...Imi aduc aminte cind povesteai de voi doua cind erati mici, cum ai zis aaaa ete vaca parca e sor`ta lol fu buna. Gabi bravo! Asa e cum zici, bine ca nu ai cazut in capcana si te-ai tinut bine pe pozitii. Si mie-mi place tare tare mult kick boxingul, cum e la voi la sala ora asta? Faceti la sac de box ori cu haltere mici? E minunat pt problema noastra: burta.Happy bun revenit, hai ca sapt viitoare o sa fie sub suta, o sa vezi! Facem chef.Zuzi suparata pe mine cumva? Mesajul cu belly l-am scris intr-o dispozitie buna, nu am ris de nimeni, daaaa?Sabina nu nu nu, nu ai dreptate. Asatea-s motive numa. Zic si eu ca si Gabi, de ai sti ce gatesc sotului. Dar si eu am invatat sa-mi fac ceva separat de preferat inaintea lor. Satula vezi lucrurile altfel. Accepta legumele in viata ta, invata sa le gatesti, ca ele pot fi facute si altfel decit in stil romanesc, care pare complicat si anevoios. Pt dieta se fac atit de simplu, un steamer, ori fierte in putina apa si in 15-20 min ai ceva linga un peste ori un piept de curcan la gratar. ca e clar ca numa' iarba din salata iti iese pe ochi la un moment dat. Acum e sezonul verzelor, nu stiu daca e scumpa varza de bruxel in ro, aici e ieftina rau, ori conopida proaspta, ori brocoli proaspat, mai sunt 2 feluri de verze care-mi plac mult dar nu cred ca se gasesc in ro ca nu-s prea cunsocute. Eu cumpar legumele astea o data pe sapt si nu dau mai mult de 20€ pe ele, mai cumpar morcov, zuchini, uneori pastai. Seara ceva cald face bine la burtica si la psihic. Si dimineata ce bine e cu burta lipita de spate. salatele la prinz, daca nu ai timp de ele, sa zic ca merg si sandwichurile cu piine neagra cu o feliuta de ceva f slab(piept de curcan, sunca de praga, somon sa zicem) pe piine feliute de rosii in loc de unt, o picatura de ulei de masline, deasupra frunze de salata, felii de castravete, bucati de ardei gras din belsug. Si 2 megasandwichuri din astea pacalesc un prinz. Poti sa-l iei cu tine la pachet. Invata sa cumperi si sa-ti prepari mincarea, ca asta de dieta nu intra la categoria gatit in toata regula, n-ar trebui sa te sperie. Hai ca poti.Puskin arata tipa f bine! Ma gindeam eu asa oare dupa 30 d eani mai avem sansa sa ne aranjam corpul asa frumos? Totusi tipele astea is tinerele ori fac sport constant din tinerete poate chiar zilnic, nu au nasteri ori alte fluctuatii mari de greutate. Conteaza si aspectul asta. Abdomenul meu deja se contureaza mai binisor, la palpare-s muschii ca si piatra, numai un strat de grasime nesuferita ma desparte de ei. Sper ca nici tu sa nu te fi suparat din cauza mesajului de aseara, zic asta ca vad ca in ultima vreme a plutit prin aer o dispozitie pt asa ceva.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Sabina: si eu iti spun la fel ca si Gabi: in 90% din cazuri gatesc separat (cel putin pentru pranz) pentru mine si sot. El e la cura de ingrasare! La fel e si pitica mea.
Azi, de exemplu eu am mancat 1 sandvis cu bagel, el 4. Pe ale lui era crema de br grasa, pe al meu slaba, el avea sunca de porc si emmentaler, eu ciuperci, sunca de pui degresata, putina mozarella rasa si ardei gras.
La pranz, eu am mancare de varza si zuchini si ardei gras cu piept de pui. El are cotlet de porc prajit cu sos de vin si fetucine alfredo (nici nu iti mai spun cantitatile ca te ia cu ameteli). In plus, are 3 felii de tort ca si desert plus cina (inca nu stiu ce). Se poate, dar trebuie sa vrei. E drept ca e mai usor cu sustinerea familiei, dar tot se poate.
Happy: asa cum zice si Ruxi, grija la cantitati. E sanatoasa supa, dar sanatos nu e echivalent cu diet friendly, decat daca se respecta si portii decente.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am revenit.

M-am intins putin in canapea si am adormit instantaneu,nu e de mirare cu vremea de afara.Pana si pisica iese pana pe terasa si apoi fuga in casa.E o vreme oribila, bloua marunt si bate vantu de te ia pe sus, asa cum spunea si Claudia.

Sabinelul, mama tanara si frumoasa, eu stiu cum e sa nu ai sprijinul familiei,da important e sa vrei.Tu am vazut ca iti petreci f mult timp la munte, incearca sa faci mai multe drumetii cu puiutii tai.Ai vazut cum face Vik, iese la impis de carut in pas alergat de dupa caini,e pacat sa renunti.Uite de la mine.

Vik, la ce varza de referi, la romanesco?aia imi place si mie,dar recunosc ca am cumparat-o doar in forma congelata, nu am facut-o eu niciodata.Ai vreo varinata?

Eu spre rusinea mea am acasa un robot care pe langa ca e robot e si steamer si nu l-am pus odata in functiune.Am tot zis ca-l studiez, ca imi caut retete pt el, da nu am facut-o:Dar tb sa o fac, sa fie un inceput pt toate.E pacat ca il am si nu-l folosesc, multi si-l doresc, iar eu fraiera il am la botu calului si il sterg doar de praf.

Ma retrag putin ca trebuie sa pregatesc niste acte pt al meu, revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, trebuie sa gandesti pozitiv, adica sa iti doresti sa arati ca doamna.

Madelaine, nu dam cu rosii, ca-s scumpe .

Gabriela, eu in partea de sus nu am probleme, am un abdomen foarte suplu. La mine partea de jos e problema, sunt lata in solduri . Vad ca insa cu regim si sala am redus din diferenta intre talie si solduri (care la mine era mai mare de 30cm).

Apropo, vroiam sa scriu asta mai demult, da' n-am apucat:

Burta se da jos in bucatarie, nu la sala.
Mare parte din reusita slabitului sta in dieta, adica cantitatea dar si calitatea mancarii este foarte importanta. Sportul ajuta foarte mult, dar sport fara dieta nu va aduce rezultate prea multe, asa cum sutele de abdomene nu o sa va scape de burta.

Vik, eu am sa pun o poza cu mine la sfarsitul lui februarie, in costum de baie ca sa pot evalua cat de departe sunt de tipa respectiva. Eu abdomenul il am suplu, insa am depuneri de grasime pe solduri si eu de asta vreau sa scap. Si nu vreau sa renunt, am sa merg pana in panzele albe cu dieta si sport pana arat cum imi place. Varsta nu e o scuza, eu arat la 30 de ani mult mai bine decat fete de 20 de ani care vin la sala mea.
De ce sa ma supar? Ce-ai postat aseara?

Anda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna fetelor, mai ambitioaselor ma starniti si pe mine sa incep un nou stil de viata sanatos....am mai avut eu tentative, dar nu prea stateam bine cu sanatatea...nici acum nu sunt grozav...dar cu o alimentatie sanatoasa sper sa scap si de kilogramele in plus.

SABINA, scumpa mea Sabina, haidi bre sa luptam impreuna! Eheee, nici eu nu prea am sprijinul familiei, mai ales ca ai mei sunt mancatori rau de paine, m=au innebunit, mai ales praslea, chiar ma gandesc sa iau o masina de facut paine. Plus ca la mine in casa tot timpul se mananca ciorbe, felul II si desert. Iar pe mine seara ma apuca cel mai tare.....sa vezi ce "amuzant este cand rezist sa mananac sanatos si portie redusa o zi iar seara cand ma bag in pat incep sa scot dulciurile.

Rog si propun sa fiu trecuta in lista martea viitoare, ca s-au terminat bateriile cantarului si nu mai stiu cat am sigur....cam 62 cred eu...la 1, 67 cm.

Va pup dulce si spor la slabit.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Revin sa va pun o poza facuta acum 1 luna si jumatate, cu abdomenul subsemnatei :

http://picasaweb.google.com/puskin7/PartyInPrague#5301166875998261570

EDIT: tortul a fost taiat si gustat azi dimineata . Verdictul: este bun , i-a placut...mai mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ruxi, eu ziceam pe partea de mai sus, adica de sani .... acolo sa-mi spui cum faci sa-i aia ca a lu' tanti aia!!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

puskin, sa-ti traiasca abfomenul! Wow, sa fi avut eu asa abdomen, il surprindeam pe al meu sotz in fiecare noapte cu lenjerii sexoase!!!!!! FELICITARI!

Cate kg mai ai de dat jos? Sau acum te mentii?

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gabi, pentru sani n-am solutie, doar bisturiul sau ingrasarea. Din pacate eu am schimbat un numar la sutien, in minus adica .

Onitza, mersi. Mai am de slabit cam 3 kg, insa atunci cand ajung la 60kg voi face o noua evaluare, nu bazata pe ce zice cantarul ci pe poze. Daca nu-s multumita cum arat, continui dieta (insa mai urc caloriile) si merg in continuare cu sportul pana arat precum gagica din link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ruxi, arata bine tipa din poza.Ma uit la picioarele ei in partea de jos si banuiesc ca a facut ceva atletism, sau ceva de genul asta.Mama are asa fosrmat piciorul .

Frumos ca ai talia asa, eu din pacate nu am,mi-ar fi placut sa fiu si eu asa, ceva in genul asta este sorma mea cea mare.chiar am sa caut poze sa vad daca am prin computer si am sa pun si eventual una cu mine.

Pe mine ma cam doare mijlocul.De fel cand fac miscare, imi pun un brau special, altfel raman teapana, iar azi am uitat si ma cam tine acm.

Cine zicea ca are ceva soare?la noi continua vantul, a dat-o din lapovita in ninsoare, brrrrr, vreau sa vina primavara.

Ma duc sa-mi fac focul si sa caut poze si revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput