Nou stil de viata (252)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Ramoniko, da' ce-ai cu grasimile, ce ti-au facut?

pai s-au pus pe burta si pe fund nesimtitele... si nu mai vor sa plece

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mey care avea cartea madamei Bilic sau cum o cheama. Ca io se pare ca-s singura care n-a auzit de ea

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Bilic asta face niste greseli majore, una din ele legate de grasimi. Zice ca tre sa ne ferim de ele ca de dracu'. Dupa aia incurajeaza slabitul unui kg/saptamana, care nu este chiar ok, asta depinde insa de greutatea subiectului, etc.

Gabriela, cine e Georgel ?

Lou, imi place lintea , insa sotul nu se omoara...

EDIT: Ramonika, lasand gluma la o parte, grasimile de pe fundul tau nu se datoreaza grasimilor pe care le-ai papat...si trebuie incluse in alimentatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

louisea, din ce am citit eu in umbra, cred ca tu mananci mai sanatos decat mine! trebuie sa invat si eu de la cei mai buni.

tzuni, da, e superba maya - si in bolero. dansam si eu prin casa dupa ea incercand sa o imit. la sfarsitul videoclipului gafaiam ca dupa sala, asta ca tot suntem la un stil de viata sanatos. unde ai vazut filmul vietii ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pepene, la TVR, in urma cu ani buni.Stiu ca m-aimpresionat teribil si atunci ma visam si eu balerina. Cred ca era pe vremea lu Ceausescu.

Puskin, Georgel e tatal Margaretei.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut guralivelor, abia va mai citesc ca scrieti intr-un ritm ametitor!
onitza, ramonika, pepene bun venit, spor la slabit si la povesti!

Marilena imi pare rau ca v-ati certat, sper ca nu e grav, la nervi omul spune multe, nu baga totul in seama! eu cred ca hiba cea mare e socrul care va sta pe cap, si de aici pleaca discutiile...
Donna si de tine imi pare rau, iti tin pumnii sa rezolvati situatia!
Ruxandra cred si eu ca a fost bun tortul! ma bucur ca plecati, sa aveti un we placut!
tumpi ce nebune pe lumea asta! sunt de astea ce cauta sa isi repare masina pe banii altora! virsingul e varza aia creata verde, o stii tu precis ca gasesti peste tot, la aldi mai rar, dar la lidl de fiecare data vad! eu cumpar cand fac varza cu carne, ca sunt frunzele mai subtiri decat la varza alba si e gata mai repede!
Carmen cum sunt copilutzii? cam rar pe aici, imi lipsesti!
Madelaine pai te-ai mutat deja in casa noua??? sa ai parte de multa fericire la noul domiciliu...

Luca al meu vad ca e ragusit si cam tuseste ca un catelus! ma duc sa intind o tura de rufe si apoi ma uit la film.

si vorbaretele si tacutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni stie!!!

Iar Margareta mai are si alte nume de cod, ca de pilda: Margarina, Marga, Maricica

Maricica invata cuvainte noi... le aude, intreaba ce inseamna, ii explicam si dupa aia le foloseste cum o taie capul.

Maricica ieri: maaaamiiii, tati se uita la mine si ma ignora!!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Si Margareta ?

Mergi la inceput

Aoleo....e Mara . Toanta sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxi si Lou o las asa cum spuneti voi ,numai ca gresiti poate sunt impulsiva dar sunt zile cand nu scot o vorba,iar cearta nu caut,Si Lou la faptul ca am zis ca stia ca am fost casatorita e ca mi-a adresat cateva cuvinte despre acest subiect .Si aveti dreptate nu trebuie sa ma accepte.

Gabriela nu ii scriu ca am mai facut-o ,de data asta numai pupa nica.

Tzuni am si eu o Uti cu idei dar la ea sunt de cumparaturi sau daca sa isi ia caciula sau nu.

Claudia ai spus bine acolo e buba ca el suparea ca il vor duce acolo pe batran si-a varsat-o pe mine.

Bine au venit la noile fete Ramonika si Pepene.

Sunt lea lau de tot.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput