Nou stil de viata (252)
Raspunsuri - Pagina 20

Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Am uitat sa va spun: de o saptamana am personal trainer. O tipa superba, cu un abdomen de poveste, foarte energica si hotarata, delicata cu mine dar si foarte drastica. Ma ajuta enorm si am vazut ca deja acul cantarului se misca. Sunt atat de fericita ca am gasit-o!!!!! ![]() ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |
O ceri si pe ea in casatorie?

Sunt pe banda rulanmta la servici. Ma consuma mai mult decat daca aveam examene. Am mancat la 12 si la 3 mi-a fost iar foame.

Azi am papat:
MD - 1 pahar de protein shake facut cu apa si fructe de padure
P - orez cu sote de muschi de pork si vegetale (ardei, brocoli, pastai)
G - o salata mixta cu 50gr de somon afumat din conserva, ulei de masline si balsamic vinegar.
1.5 l apa si cafeaua de rigoare.
Cuba 2008
Zuzilici

puskin spune:
Zuzi, da, cred ca Tzuni ma tradeaza .
In loc de shake-ul ala de dimineata, de ce nu bagi mancare? Si, apropo, carbohidratii iti fac foame...scoate orezul.

dordia2000 spune:
Buna seara fetelor....da' ati scris nu gluma...
Pana termin eu de citit....sper sa postez tot la sub asta si sa nu deschideti altul deja.
Tzuni....ce bine ar fi sa se primeasca banuti...cred ca ar fi bataie pe sheriphat. Mie chiar imi placea sa fiu sherifa...dar momentan timpul nu imi mai permite....
Puskin....de transformarea viselor in realitate....
Zuzi...ms de raspuns...credeam ca macar ceva puncte primiti...dar e bine si doar aprecierea. De multe ori e mai importanta decat ceva material.
Ramonika,Pepene..bine ati venit!
Fetelor....am citit eu bine...ca Mihaela Bilic zice ca fainoasele se combina cu carne,lactate si grasimi???? Asa ceva nu am mai auzit....so...a scazut in ochii mei "marea" nutritionista. Imi placeau discutiile din emisiuni televizate...si mi se pareau interesante in mare...dar nu am apucat sa ii citesc cartile...so....chiar cu asa ceva nu sunt de acord.
Ce stiu eu si verificat pe mine e ca carbihidratii (fainoasele) nu se combina decat intre ele, carnea cu legume, lactete oua cu legume sau intre ele...Eu pe principiul asta mananc si slabesc cate putin dar sigur si sanatos. Daca gresesc...rog sa ma corectati.
gata fetelor...ca e tarziu si merg la nani! Va poop si somn usor!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mihaera spune:
Ooo, ce de-ati scris! de-bia mai tin pasul cu voi.
Ramonika si Pepene, bine ati venit pe forum si slabire placuta! Sau, pentru Pepene, care nu doreste sa slabeasca, un mod de viata cat mai placut si sanatos!
Pentru Gusta si ptr. celelalte fete cu probleme in familie, sper sa le rezolvati cat mai repede si sa aveti parte de o viata fericita!
Meniul meu de azi:
MD: stelute de branza cu smantana (150 gr, 130 cal), cafea fara zahar, apa cu lamaie
P: 2 chiftele, o bucata de cod gatit pane, o portocala
G (ora 17:00) o portocala si un mar
G (ora 19:00) 3 bomboane de ciocolata Mozart
C (ora 22:00) 2 chiftele, o bucata de cod, 15 masline verzi
Am primit o punga cu bomboane si nu m-am abtinut sa nu gust din ele. Restul le-am maritat si eu pe la colege. Asta cred ca e singura mea abatere pe ziua de azi.
La sala nu am fost, deci nici apa nu am prea baut.
Cu toate acestea ma simt foarte umflata si cantarul imi arata mai mult decat ieri. Sa fie de la mancarea gatita din comert?

puskin spune:
Mihaera, eu nu inteleg cum de nu mananci deloc legume. Mancarea cumparata are cu siguranta aditivi si o groaza de ingrediente de proasta calitate.
De ce nu gatesti tu?
Dordia, e bine cum zici tu, stai linistita.