Nou stil de viata (252)
Raspunsuri - Pagina 18

Ramonika spune:
am inteles puskin.
dar de ciorbe (fara grasime, ulei) ce parere aveti?
Ramonika

pepene spune:
Puskin, multumesc!
Ce sa va spun despre mine? Dupa cum spune si numele meu, fructul meu preferat este...pepenele
De catva timp, incerc in majoritatea timpului sa ma hranesc cat mai sanatos si echilibrat, pt. ca imi doresc sa ajung la adanci batraneti. Ma hranesc normal, adica mai mananc si fast-food sau dulciuri din comert, etc, dar totusi destul de rar si moderat, zic eu. Am un singur mare viciu - Coca-Cola. Stiu, rau-rau, din pacate cred ca e mai mult o chestie psihologica .
Munca ma tine pe scaun cel putin 10 ore pe zi, dar incerc sa fac miscare la sala cam de 2 ori pe saptamana.
De obicei, mananc putin si des. Am tendinta insa sa rontai intruna daca sunt stresata sau panicata. Cred ca asta reprezinta singurul factor de risc care m-ar determina fie sa ma ingras, fie sa incalc prea mult principiile in general sanatoase.
Ma intereseaza sa discut principii de alimentatie sanatoasa pe termen lung, un regim de viata asa cum trebuie.
Cam astea imi vin in minte acum, dar intrebati-ma orice

puskin spune:
Ramoniko, da' ce-ai cu grasimile, ce ti-au facut? Stiu, Bilic zice ca nu sunt bune...dar minte, nu stie nimic.
Ciorbele facute acasa, fara vegeta sau cuburi, sunt foarte sanatoase.
Pepene, si eu ador pepenele .
Ma bucur ca te intereseaza alimentatia sanatoasa si sunt deschisa (dupa cum vezi ) la discutii pe tema asta...
Cati ani ai? Ai copii?

pepene spune:
Ca sa completez auto-portretul de mai sus....
Idealul meu de frumusete, sanatate si vitalitate feminia la 80 de ani:
http://www.youtube.com/watch?v=5Bys6BEZpBA

Tzuni spune:
Pepene, tinand cont ca ai un nick dietetic, te scutesc de taxa!
Intrebari: esti mamica? Varsta? Contul bancar? Codul pin de la card?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

pepene spune:
Varsta: 25. Copii=0
Apropo, Tzuni, Meri a ta e splendida! Si ideea galbena!
Am zis ca daca vreau sa ajung ca Maya Plisetskaya la 80 de ani, e cazul sa ma gandesc din timp.

puskin spune:
Esti tinerica , super.
Ce bine arata tanti din link, as fi zis ca are maxim 55 de ani...

louisea spune:
Gusta eu nu cred ca esti asa, dar ii dau dreptate lui Ruxi. Iti sare tandara prea repede si pari negativa. Nimanui nu-i place. Incerca sa fi mai calma si sa vezi si lucrurile pozitie in situatii, persoane.
Ruxi pui cu linte verde. Acu pap si niste migdale si seminte de floarea soarelui (decojite si fara sare)
Insa am papat ca o sparta toata ziua. Nu stiu ce-am avut. Cred ca stresu ;) Dar numai chestii ok, nu prostii. Sper sa-mi treaca pana maine
Pepene bine ai venit. Nici eu nu-s la dieta ci numai la un stil de viata sanatos pt restul vietii Deci nu esti singura de genu la subiect
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pepene Ca sa completez auto-portretul de mai sus.... Idealul meu de frumusete, sanatate si vitalitate feminia la 80 de ani: http://www.youtube.com/watch?v=5Bys6BEZpBA |
Da, e superba! Am vazut filmul vietii ei....un talent innascut, o flexibilitate iesita din comun. Si in Bolero-ul lui Ravel e nemaipomenita! http://www.youtube.com/watch?v=yietPuC8fWE&feature=related
Ramonika, io fac des ciorbe din legumele pamantului (de toate). Le fierb bine, le pasez si apoi le dreg cu otet, ou batut, sare, piper. Mai pun si o lingura de ulei de masline crud. Sunt f bune, mai ales vara, reci. Parerea mea e ca sunt sanatoase.
_
Tzuni

Gabrielama spune:
Tzuni, imi place starea ta de spirit!! O tie si un
la Meri cea haioasa!!
Gusta, nu stiu ce sfat sa-ti dau... Imi pare rau ca nu esti bine, nu cred ca meriti asa ceva. Sfatul meu general in situatii de felul asta este comunicarea. Nu merge oki in oki, eu folosesc mail-ul. Iti tin pumii sa fie bine.
Donna, la fel si pentru tine. Nu stiu ce nu merge... iti doresc sa gasesti calea cea mai buna pentru tine.
Ruxi, Mihaela Radulescu a slabit cu Bilic. Si zau ca o poti vedea in chiloti pe toti peretii... . Am citit si eu cartea ei, mie mi s-a parut de bun simt, nimic aiurea complet sau exagerat.
Tumpi, nu te mai enerva pentru o nebuna... stiu ca nu e usor, dar las-o in prostia ei! Bine ca tu esti intreaga!
Madeline, si tie iti doresc sa gasesti cea mai buna cale cu ex-sotul; nu cred ca e usor pentru tine nici asa, cu vizitele la noua casa.
Fetele din Iasi, se anunta zapada mare la voi! Vreeaaau si eu!!
Anda, bine ca ai trecut "hopul" cu bine...
Io am avut azi o sedinta luuunga, in afara biroului, intr-o camera mare si "frumoasa", fara ferestre, intr-un hotel. Ador zilele astea in care stai numai pe scaun, eventual mai mananci ceva... si uite asa de face ora 6 dupa-amiaza. Si nici la sala nu am ajuns, caci Georgel al meu s-a dus la fotbal.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!