Nou stil de viata (252)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, nasol moment. Nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Acu am ajuns si eu acasa dupa o ora de aerobic.. Tre sa fac de papa imediat

Ramonika pizza nu e asa nesanatoasa cum se crede. Daca o faci tu acasa din ingredientele potrivite, mananci mai rar si porti rezonabile e ok.
Iar daca toate am manca numai ce trebuie n-ar mai fi obezi si nici subiecte de genu
Fulgi de ovaz fara adasuri sunt sanatosi dupa parerea mea si al multor experti danezi. Eventual 2-3 linguri amestecate cu iaurt

Gusta eu sunt de acord cu Ruxi. Chiar daca stia cum erai si inainte, nu inseamna ca trebuie sa accepte tot. Dar tu sti unde-i buba si depinde numai de tine sa-o rezolvi
Cat despre cearta asta. Lasa-l ca-i trece..

Delia ce faine is examenele in Ro!! Asa vreau si eu La noi nu poti scrie nici un proiect si nici nu poti sa-ti maresti nota. Aia care ai primit-o la examen, aia ramane..

Tzuni ce ma bucur pt tine Sper sa te ajute sa-ti atingi telul

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Meri: mami, am o idee!
Mami: ce idee?
Meri: una...galbena!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ha-ha. quote la mesajele tale nu ma lasi sa dau, nu stiu de ce
dar o sa dau quote la barbate-miu. om in toata firea, cu scaun la cap cica, care uraste sa vada spanac, brocolli sau alta "porcarie" prin frigider si considera ca o pizza este mincarea completa si ideala: are calciu (brinza), proteina (carne), niste vegetale (ardei, alea-laea), carbs, blatul

Tumpi, eu am trecut printr-un accident in decembrie. mi-a stricat si sarbatorile si o frumoasa perioada de sarcina. iti spun ca mai ales astia care au experienta cu accidentele sunt al naibii de versati si stiu ce sa ceara si ce sa se prefaca ca au patit. la mine a fost vorba de un accident in lant. la un stop un tip a venit buldozer in tipa din spatele meu, care m-a lovit si pe mine si eu pe cea din fata ... concluzia : masina mea (adica a lu barbate-miu) "total loss". eu in ziua aia chiar mergeam la ginecolog ptr ca de 10 zile aveam o gripa si tusea din final ma facea sa am niste leaks despre care nu-mi era clar dc sunt lichid amniotic sau urina. bineneteles ca n-am mai ajuns la medic la appointment-ul respectiv. eu tremurind, masina mea busita rau (si inca nici nu-mi dadeam seama cit), politia, si culmea, madam din fata mea, singura a carei masina avea doar o zgirietura (deja era a treia masina in impact) avea sa spuna politiei ca ea a simtit 2 impacturi (ceea ce punea un semn de intrebare asupra mea...cumva ca o lovisem si eu si cel din spate; dar eu eram oprita la stop). apoi au inceput sa-mi curga scrisosri acasa , fix de sarbatori, cum ca cucoana asta tembela a fost injured , a necesitat masaj si days off de la job si ca asigurarea ei m-a gasit pe mine responsible. a fost foarte dragut :(... dc eu gravida am fost ok dupa impact, ea care a primit cel mai slab impact era imposibil sa fi fost asa de injured. dar asta e ... miselia oamenilor si sistemele astea care ii incurajeaza sunt fara margini. in fine, cine m-a scos din culpa a fost statement-ul chinezoiacei/vietnamezei din spatele meu care a recunoscut ca eram oprita, adica a spus acelasi lucru ca si mine. chiar ma intrebam cei de la asigurari: ai idee de ce a simtit tipa din fata ta 2 impacturi? le-am spus ca habar n-am. de fapt ma minca sa le spun ca a vrut si ea niste zile libere de Craciun si niste masaj (am uitat sa spun, cica o duruse spatele dupa accident... adica, cica, am aflat dupa, ca durerile de spate sunt greu de dat in vileag ca fake-uri, si tipa era singura care la accident zbura de la masina la masina, lua date, telefoane, dadea telefoane intr-una ...nici macar nu si-a busit masina ei, era in a companiei) ... vei spune, dc erai asigurata ...asta e , platea asigurarea indiferent care era verdictul. da', numai ca scosesem cu putin inainte (citeva luni)"collision-ul", adica asigurarea platea daunele facute de mine insa daunele mele nu le mai platea. cum masina mea a fost total loss, adica au remorcat-o din garaj ca nu mai merita reparata, partea din fata ar fi trebuit s-o repar (in parte) si eu . asta, din intelesul meu al lucrurilor ar fi insemna macar vreo 5000, plus ca o masina distrusa in halul asta isi aproprie valoarea de zero, chiar si reparata ...

Marilena, ia vezi tu cum naninci pe acolo ca, martora chiar pe acest subiect, dc nu e o dieta echilibrata, esti si mai nervoasa. iti spun din proprie experienta ca si cei mai calmi barbati se supara dc au o nevasta isterica, mereu nemultumita (de ea si cei din jur).

da' ce virus s-a legat de muschii frumosi ai vikingai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

puskin - tu cam ce mananci zilnic?

tzuni

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Buna!

Ma primiti si pe mine in clubul vostru?

Va citesc de la o vreme din umbra si am remarcat cu placere 2 lucruri: 1. faptul ca va straduiti sa va alimentati sanatos, nu numai sa pierdeti kg. 2. faptul ca s-a creat o comunitate tare placuta!

Nu am nevoie sa slabesc, dar alimentatia sanatoasa pt. toata viata ma intereseaza foarte tare. Ma primiti, sau nu am voie daca nu vreau sa slabesc? Promit sa nu intru prea des ca oricum nu prea am timp.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxi ,Lou si Liris sa inteleg ca voi credeti ca sunt o nebuna de aia care cum intra barbatul pe usa scoate cratita si ii da in cap se apuca urla si sparge totul.Chiar ca rau va inselati da asta e ,nu pot sa arat cum sunt.

imi pare rau ca mi-am luat titulatura aste poate alta mi se potrivea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui pepene

Buna!

Ma primiti si pe mine in clubul vostru?

Va citesc de la o vreme din umbra si am remarcat cu placere 2 lucruri: 1. faptul ca va straduiti sa va alimentati sanatos, nu numai sa pierdeti kg. 2. faptul ca s-a creat o comunitate tare placuta!

Nu am nevoie sa slabesc, dar alimentatia sanatoasa pt. toata viata ma intereseaza foarte tare. Ma primiti, sau nu am voie daca nu vreau sa slabesc? Promit sa nu intru prea des ca oricum nu prea am timp.

Multumesc!

Sigur ca te primim! 500 de euro si intri in randurile organizatiei noastre!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Tzuni, daca intru mai rar beneficiez de reducere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

am ajuns si eu de la job si ma pregatesc sa pap.

Tzuni, tare de tot Meri .

Lou, ce faci de mancare?

Ramonika, eu mananc asa: carne, peste, oua, iaurt, branza, legume, nuci, ulei de masline. Cam asta este baza...evident, la capitolul carne gama este larga, lafel legumele, nucile ( migdale, pecan, nuci, seminte de in, seminte de dovleac, caju, fistic, toate crude si nesarate).

Pepene, bine ai venit. Spune-ne si noua cate ceva despre tine...

Gusta, eu nu cred ca esti nebuna, dar cateodata am senzatia ca te enervezi usor si esti razboinica .Barbatii nu prea tolereaza chestiile astea...

Mergi la inceput