Nou stil de viata (252)
Raspunsuri - Pagina 16
Delidana spune:
Tzuni, da chiar ca ai dreptate, o zi cereale, o zi lapte, in alta fructe, si sa vezi ca ajung si eu zina.
Ma bucur ca in sfirsit ai gasit ceva sa te motiveze. 
Ruxi, eu n-as renunta la cereale pentru un singur motiv: imi asigura un tranzit intestinal fara de care, mai ales acum ca nu prea am parte de activitate fizica, m-as umfla ca un balon. Iar cit despre lapte, daca ai sti cite discutii interminabile am avut cu diverse persoane pe tema asta
, asa ca nu mai zic nimic. Fiecare cu parerile lui.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Delia,
fiecare face cum doreste, eu am scris strict legat de continutul de macronutrienti.
Si eu am mancat la un moment dat si am renuntat la ele. Mi-am reglat tranzitul intestinal altfel...
Ramonika spune:
multumesc de primire fetelor,
tzuni - ce-ti mai face pisica? ![]()
puskin - in cartile Mihaelei Bilic nu am gasit nimic rau despre lapte (cu 1,5% grasime) si nici despre cereale. din contra, numai de bine... daca nu sunt cantitati mari, bineinteles.
"cerealele sunt cel mai important element al alimentatiei umane datorita amidonului, un carbohidrat complet, cu absorbtie lenta, ce asigura energia necesara functionarii organismului. ele contin fibre solubile si insolubile, proteine, minerale (calciu, fier, zinc) vitamine (vit. B si E) si antioxidanti. lipidele ard in focul glucidelor, deci pentru a slabi din depozitele de grasime avem nevoie de un aport de carbohidrati la fiecare masa, de preferat carbohidrati complecsi, cum sunt in fainoase."
"cerealele integrale contin fibre insolubile care accelereaza tranzitul intestinal si previn constipatia. este diminuat riscul de cancer de colon.
cerealele diminueaza riscul de cancer de san... etc."
"produsele fainoase se combina cu carne, peste, branzeturi, LAPTE si grasimi, pt. a completa principiile alimentare absente din cereale (aminoacizii esentiali, acizii grasi esentiali) si pt. a compensa valoarea lor calorica."
"paine integrala (cu tarate) contine de 2 ori mai multe fibre decat painea alba."
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
puskin spune:
Mihaela Bilic este o nulitate din punctul meu de vedere...
.
Iti spun un singur lucru: mananca tu la aceeasi masa carne si carbohidrati cu absorbtie lenta si ai sa vezi ce grasa si frumoasa ramai...
carina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Mihaela Bilic este o nulitate din punctul meu de vedere... |
Ma' da' rea esti in seara asta

Tzuni: bravo! Succes!
Delia: doar pozele arata bine sa stii. Sunt din plastic (nu mai spune la nimeni).
Va asigur ca nu am luat-o razna, dar azi am fost la juma de mm de a pierde cel mai important client al meu (am 16 oameni pe proiectul respectiv) din cauza de RDS care rezolva problemele ca melcul, iar acum s-a rezolvat si is ca bagata in priza. As iesi in strada sa tip si sa ma dau cu c---l de pamanat, dar ma abtin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
mihaser spune:
puskin eu nu cred ca-i chiar asa nulitate....multe femei au slabit foarte frumos cu dietele ei...![]()
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
gusta spune:
Anda absolut nimic,nu eram certati nimic.Numai ca la noi nu se mai intampla de mult unele lucruri si dupa ce a auzit ca taicasu se poate duce la azil a venit acasa vineri si mi-a zis ca asta e.Duminica l-am intrebat ce a vrut sa zica si mi-a zis ca e satul de mine si numai vrea nimic dar nici divort nu .Cica sa stam asa cum asa ca mie imi vine sa ma urc pe pereti ca el nu vorbeste cu mine iar eu singura
.Plus ca la cearta ne-am zis cuvinte super frumoase si cea iesit din gura lui nu mi-a venit sa cred.Acuma a fost acasa 10 minute si-a verificat posta si contul bancar si drumul
.Numai am putere nici sa plang nici nimic.
Gata numai scriu aici ca nu e de bine.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Eu raman la parerile mele vis-a-vis Madame Bilic
. Vreau sa vad poze cu doamnele care au slabit, in chiloti, si analizele la zi. Dupa aia mai vorbim...
Eu am pus poze cu abdomenul meu, o sa pun si full body si analizele din noiembrie si cele pe care o sa le fac in martie.
Capisci? ![]()
tumpi spune:
Cred ca intotdeauna vor exista pareri pro si contra si e normal fiinca daca nu ar fi asa, viata ar fi prea monotona
.
Ok, eu nu contesc ca X sau Y nu-mi fac bine, dar de exemplu eu pot bea lapte sau manca paste si slabi, toata chestia e cum si cand le mananc, cata miscare fac.
PE mine una laptele nu pot spune ca ma ajuta la transitul intestinal si ca de asta il beau, pur si simplu il beau ca-mi place.Si asa beau cu 1,5 grasime si nu 3,5 cum mi-ar place.Eu si daca beau ceai merg la
.
Eu nu ma pot pronunta in legatura cu carbo, absortie lenta, grasimi si toate astea ca nu stiu si drept sa spun poate daca mi-as face un tabel si l-as lipi pe frigider as invata despre ei, dar nu am rabdarea necesara sa o fac
.Asa ca eu doar incerc sa nu combin anumite chestii, incerc sa nu mananc tarziu, sa nu pap tampenii si sa mai fac si sport.
Ok, vreau sa slabesc, n u zic nu, dar nu pot renunta definitiv la chestii care imi plac.
Eu o admir pe Ruxi sau Anda care gatesc si nu nu gusta din mancarea facuta pt familie.Chiar ma gandeam cum de a facut Ruxi tortuletul ala asa de delicios fara sa guste din el, mai ales ca padurea neagra e o nebunie.
Tzunela, bravos pt performante, tin-o tot asa.
Ma intorc la treburile mele, dar mai vin si trag cu ochiul, daor cu unul ca celalalt il folosesc sa ma uit la mancarea de pe foc si putin la rufele care le calc ca sanu cumva sa-mi calc mana ca si asa un deget(sau mai bine zis degetul
) mi l-am bulit intr-o cutie si mi-am taiat pielea de sub unghie
.
revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
Tumpi, poti sa bei linistita laptele ala gras...diferentele sunt minore.
Legat de slabit, se poate slabi si mancand paine cu unt si miere. Sa nu uitam insa 2 aspecte importante:
1. Sanatatea pe termen lung
2. Felul in care aratam dupa ce slabim; e una sa ai carnea tare si celulita lipsa si alta sa iti atarne pieile pe oase...
Eu aici vroiam sa ajung de fapt.