Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?
Raspunsuri - Pagina 8
kay spune:
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Pai la urmatorul concert suparat mergem impreuna,ca nici eu nu am cu cine ...le luam pe Oana si Noe cu noi![]() **************************** Si Mihaita are nevoie de voi! ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Vin si io

Am auzit ca vine AC/DC in Ro anul asta. La AC/DC o iau si pe fi-mea
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
sorana spune:
Acum am citit si restul - Misha condoleante.
Vio mi-a placut fraza "Are o rabdare fi-miu sa ma enerveze" ![]()
Cred ca toti copii au perseverenta, ambitie si rabdare in sensul asta ![]()
Aseara fi-mea si prietena ei au fost foarte cuminti la fi-mea in camera cam o ora. Nu se auzea nimic de acolo, cuminti tare.
Ghiciti ce au facut in camera timp de o ora.
Element ajutator: Implica vopsele ![]()

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
violeta69 spune:
sorana,cred ca se machiau ![]()
la asa treaba ai nevoie de liniste...multa liniste 
Oana
,sa dea DD sa va iubiti pana la adanci batraneti 

si nu numai pt ca aveti un copil extraordinar
ci si pt tine ca esti o fata minunata 
dodo
ce face BBlina? sau BBlinul?
cand se va naste?
Dodo ce zice ?
io ma relaxez,mananc, imi incarc bateriile ca diseara avem lectii...da' am decis sa schimb strategia
....
daca si cand imi iese ....va anunt 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui sorana Acum am citit si restul - Misha condoleante. Vio mi-a placut fraza "Are o rabdare fi-miu sa ma enerveze" Cred ca toti copii au perseverenta, ambitie si rabdare in sensul asta Aseara fi-mea si prietena ei au fost foarte cuminti la fi-mea in camera cam o ora. Nu se auzea nimic de acolo, cuminti tare. Ghiciti ce au facut in camera timp de o ora. Element ajutator: Implica vopsele ![]() Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
ziua buna....
cand e prea liniste in camera la copii....e semne de intrebare, nu?
nu vreau sa ma gandesc...vopsele?
de par? de lemn? de pictat? so....ai mei, aveau 4 si 5 ani si daca stateau 10, 15 minute fara galagie...era bai! da bai mare! intr-o zi...liniste, multa liniste....si ma duc eu sa-i caut...ii gasesc in dormitorul nostru, pe pat, sub patura, si cu doua cutii de crema langa ei....am tras patura si mi s-a infatisat inaintea ochilor un salon de cosmetica...trupeasca. erau plini de crema, unsi peste tot, desigur in pieile goale....

crema in toata aria lor de miscare!

ce fac fetele? care cu munca, care cu ce poate...
azi, astept sa devin mama din nou!
vine mamanu sa stea la mine doua saptamani. vio, fiitu e cumva al meu? ca si al meu are un talent sa ma tina nervoasa cate-odata
, mai ales la telefon....ma duc sa bag o salata si apoi ceva dulce, iau si portia lui Misha de ciocolata!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
sorana spune:
Nooo ... nu se machiau ![]()
Au facut pictura abstracta pe ... parchet.
Pe o suprafata de circa 1 metru patrat 
Mi-a luat cam o ora sa o spal. Ca se uscase mama ei de vopsea, plus ca era in strat foarte gros.
Sorana si Monica (6 ani)
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui sorana Nooo ... nu se machiau Au facut pictura abstracta pe ... parchet. Pe o suprafata de circa 1 metru patrat ![]() Mi-a luat cam o ora sa o spal. Ca se uscase mama ei de vopsea, plus ca era in strat foarte gros. Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |

Mey, mey, mey, nu ai apreciat tu talentu' Monicutzei????
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Buna, fetelor!
Mishu, condoleante
...
Gabriela, ce mai face tatal tau? Sper ca se simte bine.
Eu am avut o zi grea la serviciu luni, noaptea la fel, si-am ajuns ieri daramata acasa. Nu mai zic ca m-a luat un inceput de gripa, luni seara, cu frison, nas infundat si-un inceput de tuse... am bagat nurofen rapid, paracetamol si vit. C, si vad ca m-a iertat, ca acum ma simt oarece mai bine. Dar parca sta dupa coltz...
gripa.
Kay, ai o minune de fata... nu vrei un ginere frumos si destept(pe Andrei)?
Kokiy,l-am vazut pe Razvanel, in poze, cum ii face ochi dulci Soniucai....
mey, mey...si e frumusel foc!
Sorana, ce adevarata domnishoara ai acolo...si frumushica nu mai zic!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
sorana spune:
Da Andreea, am distrus ditai opera de arta ![]()
Apoi am bagat kupilu' n cada. Numai ca respektivul kupil isi manjise si vreo 3 jucarii si vroia sa le faca si lor baie - asa ca am spalat intai jucariile si dupa aia kupilu. Una peste alta am avut 2 ore de activitate ca sa desfacem ce au facut ele intr-o ora 
Conform proverbului "Cine face si desface toata ziua are ce face"
Ma duc sa ma mai uit la subektu ala cu cresterea unui copil ordonat ![]()
Kari - super faza cu crema.
Sorana si Monica (6 ani)

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)