Prietenie la plesneala *26* Acu' ce mai facem?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Dodo multumesc. Daca ii citesti cartile pur si simplu te transpui in povestire. Are un stil extraordinar.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu va imbratisez si ma duc sa beau cu noie sa sarbatorim imi astept colegu sa ii dau si lui. sa vedem daca se trezeste maine

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

sarbatoriti???? fara noi??????

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

pup mahalaua!
sunt bine azi... jumatate de ora cu el si mi s-au incarcat bateriile, pot sa mai fiu cuminte cateva zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Shefa condoleante si de la mine

Oana deci asa nu??? te respecti....
Am vazut Benjaminu'inca sunt cu gandul la film...am ramas in mrejele lui

Io am halit juma de cratita de crema caramel .
Cine vrea???

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Noapte buna, mandrelor! Vad ca e liniste de mult aici, toate sunteti in pat pare-se! Nu-i bai, sa fie mahalaua fresh maine. Ma duc si eu ... sa-mi conserv sentimentu' de bine de astazi . Sper sa nu se duca si asta la naiba ca ultimul, cel putin nu pana isi indeplineste promisiunea

gajicile, sa aveti vise frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Misha, Condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

acu' ma intreb ,care din cei dooa bucati de Adi e mai nebun: ala care zboara sau ala care pleaca egzact ca la razboi?da io inclin sa cred ca ala din aer !

Hai ,fetili,trezirea!Azi va desfatam cu apa neepurata ,clor la punga si juma kil de samahoanca.
'neaaaaaaaataaaaaaaaaa

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,

Gabi ce e aia sama...stai sa ma uit, am dat copy "samahoanca"?!
eu sunt zombi,bey are Mihnea o rabdare sa ma enerveze ceva de speriat...nu stiu cu cine seamana?!
ne-a apucat ora 10 cu lectiile,eu deja cedasem nervos cand a venit ta-su si a continuat cu el

asa ca azi ma incarc pt ca deseara am de facut lectii

va pe toate

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatzaaa !!! uratelor, va pe toate, va dau niste cafea, ca a mai ramas de la Alex. O incalzesc si o donez !

eu sunt foaaaarteee relaxata. Am avut aseara o discutie.... da discutieeeee nene, lunga si lata. si concluzia a fost ca ne iubim si nu ne mai certam ... pai eu ma cert? pe el il apuca nervii ca imi incar eu telefonul la pisi si nu la priza... alta si mai buna, auzi voi. ca el cand vine acasa, isi lasa hainele aiurea si ar vrea sa i le ridic poftim??? ce sa fac daca am 2 copii?

Azi ma duc sa imi vad masina adica sa imi aleg masina inca nu am bani ca se tot taraganeaza succesiunea asta... nu stiu ce asteapta oamenii astia...

acu, noie, sa stii ca nu am reusit. am incercat si m-a apucat un ras groaznic... plus ca era cam asa... hai , nu nu nu... bine hai... nu nu nu nu nu nu nu !!! BEEEEYYYY ce faci? deci iti dai seama

gabitza, sa stii ca nu am facut nimic !!! am dat jucariile mai colea. au disparut in cutiile lor dimineata. dar am muncit altfel !

ma duc sa ma cantaresc

Sa aveti o zi buna, mahala iubita !!!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Dodo multumesc. Daca ii citesti cartile pur si simplu te transpui in povestire. Are un stil extraordinar.

Sincer sper sa am norocul sa-i citesc cartile

Va poftesc cu drag la si

drag sufletului meu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput