Aspirante cu vechime "medie" (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mary, eu cred sincer ca ne bucuram sa va mai vedem pe aici. Sau cel putin eu ma bucur tare mult. Nu cred ca va acuza nimeni pentru ca se stie ce inseamna bebe mic si lipsa de timp.

mamica si bebe frumosi

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 8+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

moni, tu esti o scumpa si tot timpul ai o vorba buna pentru fiecare. si eu graviduta si pe mititelul din burtica, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa aveti viata lunga impreuna.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Crisule, pe prospect la closty spre ex scrie ca exista riscul de chist ovarian. Din cate imi aduc aminte atat oanaiacovita cat si Dana au facut si daca nu ma insel chiar si marynik. Teoretic si eu am facut dar la mine s-a resorbit singurel. L-am descoperit dupa nastere (e clar ca era acolo de dinainte ca dupa nu avea cum neavand ciclu la mom respectiv) si dupa primul ciclu s-a resorbit singurel. La fete stiu ca a fost nevoie de tratament cu anticonceptionale. Dar sa sti ca nu este o regula. Este foarte important sa fi urmarita ecografic la asemenea tratament. apasat sa se ia gravideala.

Doamne tare mi-e frica....stau cu pathc-ul in mina si mi-e frica sa-l aplic..ca de am citit ca ...creste riscul de cancer mamar, ovarian si endometrial:(( Si eu deja am un risk...ca mama a murit de cancer la san( apropo, Dumnezeu sa te ierte mamico!!!!) azi sant doi ani de la moartea ei, tot azi fac si un an de munca:(( offfff ce tristete pe mine:((
L-am sunat pe dr dar inca nu e acolo...vroiam sa-i spun ca mi-e frica sa-l iau.
Voi ce spuneti??? Sa-l pun?? Etotusi estrogen:((((( asa se da , asa e tratamentul..standard?
Pup..Monu... si burta lu' Monu!!!
Ancuto...lasa mami ca faci tu curand..sant convinsa..insa...mai fa..ca faci copii frumosi!!!!
Va pup pe toate..
A..si am vazut si eu pozele flacaului lui Maryb...SUPERBBBBBBBBBB
Asa imi mai alin durerea ma uit la pozele cu copilasii vostri...
Cu Diana, cu Maria:) Filipocu...si ceilalti..cum scrieti pe-aici cum sint la poze!!!
V-am pupat merg la cumparaturi!!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Crisa, draga, e normal sa simti teama si neliniste pt ca e prima data cand faci inseminare.
Inteleg si teama referitoare la riscul de cancer, toate prospectele de medicamente sunt pline de contraindicatii si riscuri care pot aparea, insa fiecare organism reactioneaza alt fel.
Stresul nu face deloc bine, incearca sa te calmezi si sa mergi pe mana doctorului.
Atata vreme cat esti monitorizata ecografic riscurile sunt minime.
Eu am facut un fiv si 2 inseminari, nu am nici un chist, nu am avut nici o complicatie.
Lipeste o data patch-ul si gandeste-te ce rezultate frumoase o sa ai si ca inseminarea va fo reusita.
Eu stiu ca e greu, ca traiesc pe pielea mea emotiile, am momente in care doar forumul asta ma scoate din tristeti.
Hai capul sus, tatele inainte si da-i bataie ca vine ziua inseminarii si apoi gravida te numesti.
fetele!

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maryb

moni, tu esti o scumpa si tot timpul ai o vorba buna pentru fiecare. si eu graviduta si pe mititelul din burtica, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa aveti viata lunga impreuna.

Cat eram de suparata ...si m-ai facut sa rad sa mor eu. Si pe mine ma apuca...dar tu m-ai luat:)))))))))))
Fata draga...esti ...dea dreptul pur si simplu....:)) sa stii ca am avut si eu un acces de furie zilele trecute si mi-a parut rau:(( dupa aia..si inca-mi pare...dar incerc sa ma controlez...daca nu-mi raspunde cineva bine, daca nu ma mai intreaba cineva de sanatate , bnine..am ajun la concluzia ca eu am gresit si am gandit aiurea.
Hai reflecteaza si vezi ca am dreptate.Doar citind postul tau...mi-am dat seama cam cum s-au simtit celelalte citind cand scriam ca eu scriu si nimeni nu scrie...ma rog.
Cu alte cuvinte nu te mai enerva!!! Ca ii faci rau printului!!!
Hai va pup.
Crisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cocolyso

Crisa, draga, e normal sa simti teama si neliniste pt ca e prima data cand faci inseminare.
Inteleg si teama referitoare la riscul de cancer, toate prospectele de medicamente sunt pline de contraindicatii si riscuri care pot aparea, insa fiecare organism reactioneaza alt fel.
Stresul nu face deloc bine, incearca sa te calmezi si sa mergi pe mana doctorului.
Atata vreme cat esti monitorizata ecografic riscurile sunt minime.
Eu am facut un fiv si 2 inseminari, nu am nici un chist, nu am avut nici o complicatie.
Lipeste o data patch-ul si gandeste-te ce rezultate frumoase o sa ai si ca inseminarea va fo reusita.
Eu stiu ca e greu, ca traiesc pe pielea mea emotiile, am momente in care doar forumul asta ma scoate din tristeti.
Hai capul sus, tatele inainte si da-i bataie ca vine ziua inseminarii si apoi gravida te numesti.
fetele!

Wow, Coco....sarumana mult ca mai m-ai linistit!!!! Asa-s de panicata nu ai idee..nu de procedura in sine ca am auzit ca nu e nimic extraordinar...dureaza putin si ...nu e deloc nasoala..de pastilele astea mi-e teama!!!:(((((((((((
Offffffff!!
Ai facut si FIV si inseminari...??? Si nu s-a prins?? Offff...
Doamne ...Dumnezeule asjuta-ma sa scap de teama asta...si sa raman gravi sa fac bebelul si apoi nu mai vreau nimic!!:((((((
Dar ai avut si tu patch-uri Coco???
Te pup si numai bine!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nu am avut patch-uri insa stimulari am facut cu :Ovamit, Clostibelgiy, Menopur, Menogon, Gonal, apoi Pregnyl iar la fiv am facut si 14 zile Diphereline (acolo sunt 2 stadii inhibare si apoi stimulare).
Am raspuns f bine de fiecare data, problema sunt trompele, dreapta cu hidrosalpinx (am vrut sa scot trompa insa dr nu a afost de acord) si stanga cu peretii f subtiri.
Nu stie nimeni de ce nu s-a prins, nici la fiv nu am avut hcg 0 barat iar la ultima inseminare am avut avort menstrual.
Repet atata vreme cat esti supravegheata de catre medic nu ai de ce sa te temi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maryb nu mai fi suparik, nu te ignora niminea, da nu vezi ce prinse sunt fetele cu pastilele si cu frik? Io nu m-am simit niciodata ignorata ca stiu ca daca nu mi se raspunde nu e cu intentie.
Crisa tinem pumnii sa se prinda si sa nu fie nevoie de tratament prea mult.
Mai daca ziceti ca va bine dispun copilasii va mai pun filmulete, io nu voiam sa credeti ca va fac in ciuda
Iote Filip si ma-sa cantoare.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pup toate fetele!

Crisa, sa iti zic si eu de stimulare. Asa-i cum a spus Moni, prima data am facut chist in urma stimularii si asta pt ca desi am fost monitorizata nu am facut pregnyl de spargere a foliculilor.
La a doua stimulare, care nu a mai fost cu closty, ci cu Menopur, am facut Pregnyl si nu am mai avut nici urma de chist. La mine problema a fost probabil ca nu a fost momentul. Dar la stimularea cu Menopur+Pregnyl am raspuns ff bine..
Nu-ti fie teama. Spune-i medicului tau sa te urmareasca pana ca foliculul devine corp galben. Atunci nu mai sunt riscuri de chist.
Iti tin pumnii sa iti iasa din prima.

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Oana, ma bucur teribil sa te vad

Crisule, ma sui in primu avion si pun pe tine si dau si Pune mana si fa copchii ca o sa iasa niste frumosi si musai cu ochii tai

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 8+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput