Aspirante cu vechime "medie" (26)
Raspunsuri - Pagina 4
mvb spune:
`neatza!
La noi se anunta o zi frumoasa.....cer senin si soare cu dinti, pt ca afara sunt vreo zero grade!
Burticile cu BB-i la purtator, mare grija ca autoritatile iar au anuntat epidemie de gripa! Luati si va camuflati sub paturici!
MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
ancadragoman spune:
neata
Crisa nu sunt suparata maica dar tot ma incearaca un regret
Pup fetele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
monica_dicut spune:
Crisule, pe prospect la closty spre ex scrie ca exista riscul de chist ovarian. Din cate imi aduc aminte atat oanaiacovita cat si Dana au facut si daca nu ma insel chiar si marynik. Teoretic si eu am facut dar la mine s-a resorbit singurel. L-am descoperit dupa nastere (e clar ca era acolo de dinainte ca dupa nu avea cum neavand ciclu la mom respectiv) si dupa primul ciclu s-a resorbit singurel. La fete stiu ca a fost nevoie de tratament cu anticonceptionale. Dar sa sti ca nu este o regula. Este foarte important sa fi urmarita ecografic la asemenea tratament. apasat sa se ia gravideala.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 8+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mvb spune:
Anca sa nu fii suparata ca nu a iesit luna asta....trebuie sa te gandesti la faptul ca BB2 e in drum spre voi, numai ca drumul e mai lung un pic.....asa credem si noi despre BB2!Stii, eu cand ma gandes cla BB2 parca mi se umple sufletul de o bucurie inexplicabila.....sunt convinsa ca si Bb2 abia asteapt sa intre in vietile noastre!
MONICA
maryb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Maryb vad ca tot intri pe aici. Te pregatesti deja de bb 2? bujo mami de Filip |
bujorel, nu ma pregatesc inca de bb 2...intram aici pentru ca era singurul subiect pe care il mai urmaream si la care mai scriam si eu cate un mesaj....urmaream sa vad care fata mai anunta marea veste....insa constat ca daca nu mai scrii se spune ca noi astea cu sacii in caruta nu mai dam pe la fetele care inca incearca sa aiba un copilas...daca scrii nu te mai cunoaste aproape nimeni...
o zi minunata va doresc.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
mvb spune:
Eu azi am zi administrativa...asta e!
maryb spune:
gaby76, merci pentru complimente
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Anca sa nu fii suparata ca nu a iesit luna asta....trebuie sa te gandesti la faptul ca BB2 e in drum spre voi, numai ca drumul e mai lung un pic.....asa credem si noi despre BB2!Stii, eu cand ma gandes cla BB2 parca mi se umple sufletul de o bucurie inexplicabila.....sunt convinsa ca si Bb2 abia asteapt sa intre in vietile noastre! MONICA MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) |
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2