Aspirante cu vechime "medie" (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si la mine merge forumul greu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna dimineata
Crisule, despre ce plasture vorbesti?

Mi-a dat dupa ce termin clomidul..mi-a dat sa pun un plasture...pe abdomen..cu estrogen:( am inteles ca asta e tratamentul..standard pentru ..inseminare. Clomid, estrogen, ovidrele.
Asta e , nu-mi place dar...am de ales?
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Si la mine merge uneori fff greu. Cred ca e de la forum. E prea accesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Salutare fetele!

e o vreme afara, de-ti vine sa te ascunzi sub plapuma: vant de te ia pe sus si o ploaie inghetata!!!!

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maryb vad ca tot intri pe aici. Te pregatesti deja de bb 2?

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, spuneti-mi cam dupa cat timp de la operatia de cezariana poti ramane gravi? Depinde,oare, in functie de individa si de uter?

Ma grabesc si eu, nu de alta dar vreau sa raportez BB la purtator cat mai curand!

Gluma, gluma, insa trebuie sa mai stau linistita. Ieri am fost plecata la o manastire din Neamt, la Petru Voda si am stat cam mult in picioare si parca ma durea operatia. De spate nu mai spun. Dar am venit acasa cu sufletul impacat. Si cand se schimba vremea , ma doare nitzel operatia.

MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Inca ceva!
Facand cezariana, lohiile au fost cam putintele, insa cand mi-a venit primul ciclu, parca se rupsera norii, am avut o hemoragie ca de acu mai aveam un pic si lesinam cand ma ridicam din pat. Si o multime de cheaguri, bucati de endometru, cred. M-am speriat rau. Am intervenit cu cloroclacin si vitamina K si s-au mai potolit ploile. E normal? In curand vine si turul doi si mi-e cam frica.Daca se repeta faza!

MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Monica, la fel m-am speriat si eu. 7 zile a curs ca la robinet, vai de viata mea ca stateam cu pachetul de vata la fund... of, rau a mai fost, mai ma potolea camy ca ea patise la fel. A doua tura a fost deja super. Adica la fel ca inainte 5-6 zile cu o curgere normala.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 8+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

mvb, si eu am nascut prin cezariana, cu aproape 6 ani in urma. Atunci dr. meu mi-a spus ca timp de 6 luni nu e indicat sa raman insarcinata. Nici nu aveam intentia . Insa e bine de stiut ca cel putin 6 saptamani trebuie exclusa o sarcina.
Sa-ti dea Dumnezeu cat mai repede un bebe sanatos.
(Apropo, si eu sunt pe jumatate moldoveanca, tata e din Botosani)

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Cine-mi spune si mie din toate cate ati facut tratament cu clomidul asta ati facut chisturi?? E o regula?
Anco..si nu mai fii suparata de urati...lasa ca mai faci tu un ''pil'' noi ce sa mai zicem?
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput