Aspirante cu vechime "medie" (26)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Ale bine ai revenit .Cum stai?
Eu sunt ziua 3,nici luna asta nu a venit minunea dar nu ma grabesc ca cu Maria am ramas dupa un an jumate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
AleDutulescu spune:
ancuto se pare ca ma pregatesc de laparo. acum merg la Haiduc, la Filantropia. Il recomand cu caldura tuturor fetelor. M-a monitorizat 1 luna, analize eco,tot si mi-a zis ca ovulez normal, ok, ca nu aveam nevoie de stimularea aia nenorocita de 6 luni care m-a distrus, dar ca sunt suspecta de endometrioza. 100% se va sti doar dupa operatie. acum astept analizele, CM si vizita la el. Sa discutam si sa stabilim ce si cum facem
iti tin pumnii pt BB2
ancadragoman spune:
si eu iti tin pumnii la lamparo
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
AleDutulescu spune:
Sarumana!!!
fug la treaba! mai intru sa va salut si sa va pup, din cand in cand.
maryb spune:
neata !
se pare ca nu mai este asa multa activitate pe aici.
mvb multumesc mult ca ti-ai facut timp sa vezi pozele cu scumpisorul meu, multumesc pentru urari si pentru aprecieri. iti doresc tot binele din lume si cat mai curand un bebelus sanatos ...imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita, sper ca Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze cat mai repede cu un copilas sanatos si sa-ti aline durerea.
sper ca de data asta sa nu mai fiu invizibila....totusi....
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
va doresc o zi excelenta !
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
ainigriv spune:
Oooooo,ce scumpete am vazut in poze,MaryB!!!Sa-ti traiasca,sa creasca sanatos,ca deja ne-am facut maricei!!!Pe la noi,pe la "Rugaciune"cand mai treci,ne e dor de tine!!!
maryb spune:
ainigriv dulce, multumesc frumos pentru urari. chiar ma gandeam sa scriu la "Rugaciune" zilele astea ca stiu ca am cam abandonat subiectul si imi pare rau ca nu am mai mult timp sa va urmaresc si acolo.
hai ca vin acum in vizita la voi.
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
gaby76 spune:
Mary, ce scumpete de bombon ai!!!! Si ce fel doarme el... ce-i pasa
http://tt.lilypie.com/mqmep2.png
Pozici din tinereti
gaby76 spune:
Fetelor, nu merge forumul sau calculatoarele astea sunt de vina... nici aseara si nici astazi nu reusesc decat cu greu sa trimit un mesaj...
http://tt.lilypie.com/mqmep2.png
Pozici din tinereti