Aspirante cu vechime "medie" (26)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
Buna seara!!!
...iete ca apar si eu......nu am mai intrat ca daca barbatul e plecat prin tari straine...am chemat-o pe soacramea sa vina sa stea cu mine..asa ca stau cu babusca...
...acum am si multa treaba, sambata fac pomana lui Darius...deja de 6 luni.....asa ca nu stau foarte bine cu timpul...din pacate!!
o sa mai intru...intre timp sper sa apara foarte multe II
...poate daca raman singura negravida....mi se face rusine si raman si eu bortoasa!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mvb spune:
Bujorico esti o soprana al carei talent e greu de egalat! esti o mamica putzin shochi si super cool, m-ai facut sa rad copios, dupa ce azi am avut o zi de bocit. Inca nu mi-am revenit, si cum maine e ziua sotului, am zis sa fac o zi plans, o zi ras....maine radem si petrecem
Bujo, io zic sa ne inveti si pe noi cantecele, poate se prinde mai repede si poate ramanem mai repede gravi....BB-le tau e
Crissa ce zici, daca te invatam cantecele cu magarusi, ramai gravi? Poate se prinde mai repede si ne dai vestea cea mare.
MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
mvb spune:
Bujorico, voiam sa spun ca pustiul tau e minunat si ca e un dulcel de as veni pana la tine sa il mananc! miam-miam
mvb spune:
Camy te inteleg perfect ce e in sufletul tau acum, mai ales ca ai zis ca sambata aveti pomenire! Eu astazi am fost la cimitir si am plans cu sotului meu cat sa ne ajunga pana o sa mergem din nou! E greu, f greu, dar Dumnezeu o sa ne dea si noua bucuria de a ne tine copii in brate intr-o buna zi! pt ingerasul tau!
bujo spune:
Mvb va doresc din suflet sa aveti o minune ca a mea. Va tin pumnii la toate si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.
bujo mami de Filip
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cocolyso Nu am avut patch-uri insa stimulari am facut cu :Ovamit, Clostibelgiy, Menopur, Menogon, Gonal, apoi Pregnyl iar la fiv am facut si 14 zile Diphereline (acolo sunt 2 stadii inhibare si apoi stimulare). Am raspuns f bine de fiecare data, problema sunt trompele, dreapta cu hidrosalpinx (am vrut sa scot trompa insa dr nu a afost de acord) si stanga cu peretii f subtiri. Nu stie nimeni de ce nu s-a prins, nici la fiv nu am avut hcg 0 barat iar la ultima inseminare am avut avort menstrual. Repet atata vreme cat esti supravegheata de catre medic nu ai de ce sa te temi. http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png |
Vai Cocolisule...asa multe pastile ai luat pentru stimulare? Le-ai incercat pe toate , off Doamne..tare greu sa sa fii femeie..parca iar vreau baiat!!:(((((
La FIV e tratamentul mai complicat?
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
CrisaS spune:
citat din mesajul lui bujo Crisa tinem pumnii sa se prinda si sa nu fie nevoie de tratament prea mult. Mai daca ziceti ca va bine dispun copilasii va mai pun filmulete, io nu voiam sa credeti ca va fac in ciuda Iote Filip si ma-sa cantoare. |
Bre, pe mine ma binedispui...sincer..Anco..tu nimic cald??? Cu frumoasa aia mica?
Mersi bujoreata ca-mi tii pumnii...tu stii ca eu sant speriata ca nu am avut niciodata o sarcina:((((( sa-mi ajute Dumnezeu sa se prinda:)
Crisa
PUA FILIPOCU DULCE DULCE DULCEEEEEE!! TU CANTASI BRE???
CrisaS spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Pup toate fetele! Crisa, sa iti zic si eu de stimulare. Asa-i cum a spus Moni, prima data am facut chist in urma stimularii si asta pt ca desi am fost monitorizata nu am facut pregnyl de spargere a foliculilor. La a doua stimulare, care nu a mai fost cu closty, ci cu Menopur, am facut Pregnyl si nu am mai avut nici urma de chist. La mine problema a fost probabil ca nu a fost momentul. Dar la stimularea cu Menopur+Pregnyl am raspuns ff bine.. Nu-ti fie teama. Spune-i medicului tau sa te urmareasca pana ca foliculul devine corp galben. Atunci nu mai sunt riscuri de chist. Iti tin pumnii sa iti iasa din prima. |
Mersi OANA...mi-aduc aminte ca ai spus ca ai facut chist insa nu stiam ca nu ai facut pregnylul asta..asta e ca sa se sparga, nu?
Eu maine ma duc , sa-mi ia sange...acum nu stiu daca imi va face si ..eco..ar fi necesar..insa el stie ce face.
Am terminat si eu clomidul asta , azi am pus plasturele ala cu estrogen...si tre sa-l tin 7 zile si 7 zile..pe abdomen..pe stanga si pe dreapta..cred ca v-am spus de 100 de ori dar mi-e fricaaaaaaaa, sant emotionata, speriata...vai de viata mea!
Am asa incredere in el..in ce va face, insa ..doamne ce m-as face fara voi..? Intru zilnic si macar ma mai calmari..mai scriu si la inseminare la fete..offffffffffffff mama mea de ce m-ai facut tu fata?????:((((((
Va pup dulce si sa-mi tineti pumnii maine!! Apoi merg si la un interviu!
Va pup pe toateeeeeeeee!!!!!!
Crisa
Crisa
CrisaS spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Oana, ma bucur teribil sa te vad Crisule, ma sui in primu avion si pun pe tine si dau si Pune mana si fa copchii ca o sa iasa niste frumosi si musai cu ochii tai |
Monuleeeee nu ma bate bre, ca sant speriata:((((((( Ma gandeam ca poate ..daca vine berbantul...saptamana viitoare poate oi ramane natural:)))) desi el a zis ca e ffff greu:((
Din cauza spermatozoizilor:((((((( ca sant la limitele mici.Sant curioasa acus cum a iesit spermograma.
Va pupizez acuma ma duc la culcare!
Crisa
CrisaS spune:
citat din mesajul lui mvb Bujorico esti o soprana al carei talent e greu de egalat! esti o mamica putzin shochi si super cool, m-ai facut sa rad copios, dupa ce azi am avut o zi de bocit. Inca nu mi-am revenit, si cum maine e ziua sotului, am zis sa fac o zi plans, o zi ras....maine radem si petrecem Bujo, io zic sa ne inveti si pe noi cantecele, poate se prinde mai repede si poate ramanem mai repede gravi....BB-le tau e Crissa ce zici, daca te invatam cantecele cu magarusi, ramai gravi? Poate se prinde mai repede si ne dai vestea cea mare |
Bujo e totala!!! Frumos cantecel.
Camy Dumnezeu sa-l odihneasca pe micutul tau!!!
MVB...as invata si cu balene:))))))numai sa se prinda!!!!!Nu ai tu idee de cand astept si eu sa spun...SANT GRAVIDA!!!
Pupiciiiii multi!
Crisa