Sunt romanii niste mancai?
Raspunsuri - Pagina 26
ionica spune:
Corinadana,
Am locuit in America Latina 4 ani,mexicanii sunt gravi,dar ei utilizeaza un ingredient miraculos pentru degresarea corpului ,red hot chili peper.
Noi, folosim tuica
Sophia 2ani 06.09.06
+34
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ancadm spune:
Eu zic sa aruncati un ochi la retetele autentice chinezesti si sa spuneti dupa aia cine mananca multe prajeli. Dupa aia sa imi ziceti citi chinezi obezi ati vazut.
Cit despre titlu...Da, cred ca romanii maninca destul de mult. Mereu aveam de mancat o tona de aperitive, ciorba sau supa, felul doi - care trebuia sa fie cu paine musai si apoi desertul.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
blackpanterro spune:
Io vazui ca sunt subponderala deci clar pot fi cat de mancaua vrea muschiu(slana) mea
Sota-miu apare a fi obez LOOOL. Are 1.80 si 106 kg dar are mijlocul de 83cm si la piept(fara sa includa umerii) are 1.37m!!! El e foarte musculos si mereu are probleme cu masuratorile la lucru. Dar apare a fi obez cand defapt nu e!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ionica spune:
Blackpanterro ,vrem poze cu sotul !
Sophia 2ani 06.09.06
+34
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
corinadana spune:
Ionica te cred pe cuvant dar astia (mexicanii) baga la greu...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Mindy spune:
De acord Corina, baga mexicanii la fasole de pica tencuiala..:)uleiuri, prajeli, branza aia galbena gen cauciuc care e peste tot.
Am primit cadou o carte de retete tradutionale mexicane dar nu prea am ce sa aleg de acolo.
Da' si noi romanii cam rupem malu' ocazional, tin minte ca mergeam la farmacie inainte de sarbatori si multi oameni cumparau Triferment, printre care si eu, ne faceam provizii.. ca sa putem manca in voie ciorba de burta si tzenspe feluri de aperitive cu maioneze
miereamara spune:
Off topic: Panteruto nu pot sa cred ca am avut cu 10 kile mai putin decat sotul tau cand m-am dus sa nasc L-am vazut in poze, e foarte bine facut, LOL, asta inseamna ca si eu eram "f bine facuta".Io tot slaba ma vedeam, poate e o forma de amnezie temporara care loveste femeile gravide:)))
PS. Pt audienta: nu sariti in sus de bucurie, nu am ramas asa, am slabit intr-o luna deja 19 kg, inca o luna si devin top model, mai slaba ca inainte de sarcina.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Miere, nu slabi ca le dai la americani statisticile peste cap
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
ioanadara spune:
Off topic la off-topic: Mieream. cum ai reusit sa slabesti asa mult?
Mai, eu daca nu pun trei randuri de farfurii pe masa cand am la masa rude, stiu ce ma asteapta.In schimb atunci cand vin prieteni ce locuiesc prin alte parti ale lumii nici nu se pune probblema.
Titlul asta cu" mancai" totusi, mi se pare tare nemagulitor
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara Off topic la off-topic: Mieream. cum ai reusit sa slabesti asa mult? |
Off topic la off topic la offtopic: cura mea de slabire e la semnatura.
Acum serios vorbind, vreo 10 kilograme s-au dus in prima saptamana dupa nastere (din care copilul vreo 4), apoi restul, oboseala, un pic de regim, alaptat, oboseala:))
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery