Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Acum am citit.

Doamne-Doamne sa fie cu Allegra ,
si sa iasa totul bine !

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum am citit, multumim de vesti .
Sa dea Dumnezeu sa fie bine Allegra.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

capri wow...era si cazul deja s-o tina tot asa...daca nu mai bine!
mada moama c sistem klumea aveti acolo cu gradinita...aici nici vorba de asa ceva...proba...si chestii d'astea..pup fetili cochetili
sebanica bravo pt performantele fizice...iar pt cele culinare..las ca va manca el si carnita..are vreme destula..ca doar n-are decat 4luni jumate

legat de diversificare: bun..deci ii dau piure de mar de fix 1 sapt...cate un pic...introduc un fruct nou cand deja are masa asta inlocuita de tot cu mar....asta ar insemna inca 1-2 sapt de mar...sau? merci

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Ruxandra

sa decurga bine operatia si Carmenela sa ne dea vesti bune

Mada
felicitari!!!

am 2 cap de recuperat ma duc sa le citesc

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

pentru Alle!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Doamne ajuta ca operatia Allegrei sa aibe succes si sa nu mai fie nevoie de a 2-a!
Am fost cu sotul la cumparaturi si bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am cumparat cateva hainute Ralucai si i-am luat si o canita-biberon.
Flo ma bucur ca ti-a revenit laptele!
Cristina felicitari pt aparitia dintisorilor lui Mihaita.Probabil nu prea are pofta de mancare din cauza dintilor.
Mada ma bucur ca incepe Ari gradinita.
Marina frumoase pozele cu Sofia.
Caprioara ce bine ca ai avut o noapte mai linistita.
Kimmy eu ti-am laudat-o pe Timi de cand ai pus pozele cu ea,ti-am scris ca-mi place pozitia ei cand doarme.
Anaxena cum e cu pilates?
Eu una nu reusesc deloc sa mai slabesc,tin regim dar degeaba,cred ca sunt in perioada de stagnare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mina, bine ati revenit!! Chiar ma intrebam unde ati disparut acum cand am reaparut noi!!! Sa va fie de bine rasfatul di multa, multa sanatate mamarutei Deea.

Turtu, Oana, eu am inceput sa ii dau lui Mihaita cate o lingurita pe zi de mar copt timp de vreo 3 zile, de si el mai vroia,,,asa ca a 4a zi l-am lasat sa manance cat a vrut el.La 2 sapt i-am introdus si banana . De obicei se zice sa se lase un interval de 2 sapt intre alimentele noi introduse pentru a observa daca bebe e alergic la vreun aliment.

Oana, miercuri a inceput sa fie marait, ieri am observat dintisorii...

Flo, era putin inflamata gingia ,,,atata tot!!! Si zici ca David sta singurel in fundulet??? Felicitari!!!

Serbanica, poate ii apar dintii lui Serban. Se recomanda ca in perioada aceasta , din cauza agitatiei bebeului, sa nu il suprasoliciti cu diversificarea.

S-a terminat operatia????? ce face Allegra???

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

La multi ani! pt Diarux, sa fii sanatoasa cu toti ai tai, sa ai o viata frumoasa si linistita!

Doamne ajuta sa fie bine cu Allegra!

Turturico pai cum ti'a spus moasha din sat? Hi hi, o sa ma distrez tot timpu'. Acum trecem la lucruri serioase, eu am inlocuit Sofiei o masa cam in doua saptamani, consider inlocuit in momentul in care nu mai vrea completare cu lapte dupa masa mai multe zile la rind. Acum ii mai dau apa dupa ce haleste piure. Oricum o sa te anunte ea, ca va refuza singura. Plus ca in prima saptamana nici nu i'am dat sa manance ca pocu, ii dadeam finut ca pt o domnisoara. Oricum, inchide pliscu bine cind nu mai vrea. Te anunta fata stai linistita. Ma bucur ca sunteti bine, sa mai spui ispravi in ale diversificarii cu Mara

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa revin si eu n-am reusit sa recuperez tot, ca deh busy cu gagicile astea mici, da ma chinui.
Multumim de urari, sunt f happy ca i-a placut si ca mai vrea sa mearga sa vedem cum reactioneaza cand vede ca eu plec, da asta pe 23, weekend-ul asta mergem sa ne mai luam ce trebuie pt scoala si sa dam comanda de etichete ca toate hainele papucii geantutza tre sa fie etichetate cu numele ei, tre sa ii luam si o geaca noua pe negru si papuci negri pt mers la scoala plus papuci de schimb un rucsacel unde sa punem papucii, cizmulitzele de cauciuc si schimbul de haine in caz de accidente gen vopsele, udat cu apa, cazut in noroi, sau de mers la toaleta,
Cu toaleta am rezolvat-o si pe asta a zis sa ii pun pull ups si na acolo o sa vada alti copii si poate asa vrea si ea la toaleta.
Fiecare copil are cate un dosar cu poza lui si cu observatii cu ce face nou poze cu activitatile care le face si comentarii despre dezvoltarea lui si caietul asta la sf anului cand termina pre school si se muta la nursery ni-l da acasa ca amintire.
In rest e f frumos fac o multimea de activitati sarbatoresc toate sarbatorile din toate culturile si invata asa chestii noi gen anul nou chinezesc cand au decorat lanterne din alea traditionale si au invatat despre bou, ca e anul boului in zodiacul chinezesc. De pasti de ex vor face un concurs de palarii de pasti fiecare copil face acasa o palarie de pasti si o decoreaza si se va premia cea mai frumoasa palarie, se joaca in fiecare zi si afara invata calendarul picteaza deseneaza se joaca cu apa si nisip au coafor de joaca au tot felul de scene amenajate ce mai e super, abia asteapta si ea sa inceapa sa se mai joace.
Le ofera si cate un snack adik ceva egn biscuite, stafide, frcute si le da sa bea lapte sau suc de fructe, azi s-a pus si Ari la masa si a baut niste suc cu ceilalti copii.
Na cam asta de la noi, ma vazut si eu filmuletzele cu Filip cel voios si mergacios, cu Maya care e fata mare si frumoasa super tarcul de joaca si ce frumos sta ea pe olita, s-a si schimbat la fatza e tare scumpa si pare toodler deja nu prea mai pare bb , am citit asa pe sarite cat am apucat ca acu iar tre sa fug ca e ora de masa la gagici, da am vazut ca vb de diversificare si de inlocuit mesele aici nu se inlocuiesc aici se da intre adik dim lapte la trezire apoi micul dejun cereale/frcute paoi lapte la nani apoi pranzul lapte la tura doi de nani si apoi cina, desertul fiind iaurtel, brazncica + fructe si apoi lapte la nani de seara. Aici se da cat mai mult laptic ca e sanatos si are vitamine multe.
Na cam atata am apucat revin mai incolo dupa ce trece nebuneala cu hranit fete/facut papa pt noi/baitza/dus fetele la nani.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

pentru Regina si mamicuta ei.

Raportam ca si Vladutzu sta nesprijinit in fundic un minut - 2.
Nici eu nu am inlocuit vreo masa pana acum. Ba mai mult, avand io problemele pe care le aveam ca el deja nu mai voia decat 20j de ml de lapte dupa masa solida ... am facut altceva. Deci nu stiu cat de ortodox este dar eu ii dau intai laptele (macar 60 ml, uneori 120) si apoi bagam mic dejun sau ce este.

Ma masor in fiecare zi sa nu scad sub 500 ml de lapte. Daca scad sau intra in greva laptelui (dr-ita mi-a zis ca asta fac multi bebei) ne baga pe calciu. Mi-a precizat in in continuare laptele este cel mai important aliment si are multa nevoie de el.

Mergi la inceput