Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
morcoveatza spune:
diarux
Allegra
totul sa fie bine
La multi ani pepenasilor nascuti pe 9 - Matei de Nati si Xenia de Gallyb
Vazut pozici cu Erika si Eliza cu Ami si Ari, cu Maya, Timea, Irina Paula, Nancy, Ana Sofia, Nicholas de atb, Sebi de pica, Darius de anilansa, toti bb sunt niste scumpi.
pentru toti pepenasii si pentru mamici si ma intorc la toceala ca se apropie examenul si chef de invatat ioc.
daniela
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI RUXI!! SA FI FERICITA SI INCONJURATA NUMAI DE IUBIRE!
Doamne ajuta ca Allegra sa iasa cu bine din operatie si totul sa evolueze asa cum trebuie!
La multe lunite Matei si Xenia!!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
maitreyi spune:
ma
pentru allegra 
eu i-am inlocuit din prima masa de lapte din simplul motiv ca nu mai vroia lapte
o fi el cel mai important da' daca nu si nu nu ai ce face. vitamine si minerale isi ia din legume + fructe iar calciu ii dau 10 ml/ zi/ 10 zile/ luna + iaurt + branzica, si fier din ou si carnita. noi suntem diversificate bine. luna asta sa vad daca ii introduc pestele sau carnea de vitel. a inceput si ea sa faca bolfute
lapte mai avem o singura masa la care cateodata papa 230 ml cateodata 150...
citisem undeva ca 100 g iaurt echivaleaza cu 100 ml lapte. daca e asa e de bine ca ea papa si 200 g iaurt. plus cerealele care contin si ele lapte ne apropiem si noi de 400 ml lapte/ zi
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Violeta_m_tm spune:
Diarux La multi ani! sa fi sanatoasa, sa ai parte de o viata linistita, plina de iubire si impliniri.
pt Allegra
ladymina77 spune:
Cum a decurs operatia?Mai stie cineva ceva? Sper ca s-a terminat cu bine!
Flo,e mai bine ca a facut kaki dar era putin prea moale,un picut diareic insa n-a mai facut.I-am dat oricum si azi biotics baby sper sa o ajute daca nu,ii pun smecta.
Cris,multumim ca v-ati gandit la noi.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ladymina77 spune:
Am uitat,am cantarit-o ieri.Are la 6 luni 8.400 g si 72 cm,asta dupa ce a slabit data trecuta cand a fost bolnava 400 g.Oricum suntem bine.
Sunt prin zona,astept vesti despre Alle.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
dia_filipas spune:
Seara buna!
Revin acum cu vesti de la noi.
Azi a plouat non-stop la noi si ca sa fie si mai romantic vecinul de sus a lucrat cu bormasina pana dupamasa....
Azi am pus-o pe Miruna in jumper pt. a doua oara si i-a placut, asa se zbantuia de numa!
Prima data cand am pus-o nu i-a placut...
Nu prea mai mananca fructe...nu stiu ce sa mai incerc... Acu sa vad cum papa legumele cand se trezeste...
Mada ma bucur ca ii place lui Ari la gradi! Cum e programul, cate ore va sta acolo? Cati sunt in grupa?
Mina sa va fie de bine leneveala! Imi pare rau ca sunteti iar racite! Multa sanatate! da, i-am luat scaun, de la Piticot, de-ala de lemn care se transforma in masuta de joaca mai incolo.
Cristina felicitari pt.
!!
Serbanica si noi preferam sa urlam decat sa ne intoarcem, asta in conditiile in care stie si poate foooarte bine sa se intoarca! Deh, lenea e cucoana mare...
Capri in sfarsit vesti bune!
Sper sa-si continue noul obicei de somn!
Tecky sa va fie de bine sesiunea de shopping! Ai incercat sa schimbi dieta? Poate cu alta o sa ai rezultate din nou...Sau faci o pauza de mentinere si reiei, sa mai pacalesti organismul...
maitreyi spor la invatat!
Fug si eu sa vad poze, ca am ramas in urma...Matza mea doarme de pe la 4 fara ceva, am avut timp sa-mi fac si sportul...
O seara placuta va doresc! Astept si eu vestile despre Allegra.
Dia
si bebe
Miruna
MissJJ spune:
Asa rapid pana ne apucam de papat mai aici se insista tare mult pe lapte, asta pana la 2 ani ca na si alimentele contin vitamine da laptele le are pe toate la ala praf ma refer in cazul nostru, eu ma bucur ca beau lapte de aia si la ari i-am tot lasat bibele de lapte pt ca altfel nu il bea.
Am papat si noi perte ieri cod gatit in lapte cu foaie de dafin, boabe de piper si patrunjel apoi amestecat cu morcov si cartof si niste rosie calita putin in unt, fara pielitza si fara seminte si a mancat Ami de numa i-a placut tare mult pestele deci a primit unda verde pestisorul, plus ca nu ii mai place ce e fin fin blenduti vrea mai cu bucatzele.![]()
Tre sa testam si carnitza de pui sa vedem daca ii place la fel de mult, oricum am trecut de faza de piureuri asa numai fierte suntem deja la papa gatita si se pare ca ii place, ii place sa aiba papa aroama, tre sa mai incercam spanacul de la legume, ala nu l-am testa inca si lentils da alea de la 8 luni ca sunt unii bebeii care nu le tolereaza.
Gata fug sa servesc printesele cu papa bun.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
dia_filipas spune:
Apropo de sport, daca va pricepeti...e suficient daca fac intre 40-60 de minute cu bicicleta pe nivelul 7-8? Cam in cat timp o sa se vada rezultate?
Precizez ca mananc doar o masa pe zi, pe la 12, la 5-6 un Fibrobar cu multa apa si pe la 9 un iaurt dietetic (deh, nu am bani sa tin regimul disociat...ironic, nu?...sa nu ai bani pt. cura de slabire
).
Dia
si bebe
Miruna
pica1 spune:
Buna sera fetele...
Abia acum am amai citi pe sarite ce ati scris. Eu impreuna cu scumpul meu cuoil suntem muciosi, pe mine ma mai doare si capul pe deasupra...pe dansul nu stiu ce il doare, dar pare voios cu mucii atarnind de la nas. Pentru moment suntem la egalitate cu dintii de lapte, fiecare detine cite unul...eu de vreo 30 de ani, iar el de ieri...
Capri super ca ai reusit sa dormi si tu legate citeva ore bune si ziua sa poti sa iti faci treaba...
Ineana sunt prin zona, dar mai pi la tara... [:))]. Ia zi...te-ai dus la film sau la balamulc
mai devreme. Vezi cu perdelele alea ce faci sa nu ti le faca aia rochie
. Daca te tenteaza sa iei ceva de la Mobexpert sa zici ca am reducere 10% la produsele fara discount (dar ce-i drept numai la Mobexpertul din Militari).
Bujo super tare cintecelul. Imi place. O sa i te pun lui Sebi sa ii canti...deja am bookmark-at filmuletul...ca de ma-sa are voce de capra...
NExt in 10 min