Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Scumpi welcome back! Asteptam pozici! Ai PM.

Cuscri

iriss felicitari pentru "greutate" Da ce are daca nu are dinti? Lui Alex i-au dat primii la 1an si 2 luni.

Gata fug la programul de seara!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Scumpi ai pm.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

flo

de la humana. bujo mi-a zis de ea

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky, felicitari pentru spalatul pe dinti :). Eu trebuie sa recunosc cu rusine, ca inca nu ne-am apucat de sportul asta.

Flo, o pun deja de cateva zile, cam de 2 ori pe zi, cateva minute, nu mult sa o stresez. Ei si da, a facut un pārtz si eu repede cu olitza si gata. Bine dupa juma d eora a mai tras un kaki in pantaloni, dar nu conteaza. Ideea e sa o invatz cu olitza, in joaca (asa ma gandesc eu :))). Eu si lingura si paharul i le-am dat sa se joaca cu cateva luni inainte de a le folosi propriu zis, si apoi a mers tare bine.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

mi-am amintit, vroiam sa va itrneb daca stiti ce cereale exista fara orez (sa nu constipe)?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scumpi

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

eu tot intreb de vreo cateva saptamani si nu imi raspunde nici maytrei, nimeni cum este dispozitivul ala de mancat fructe, care costa 40 lei?? mananca ceva copiii cu el? ce fructe merg puse? ma gandeam sa pun si morcov ras

vreau si eu, va rog, userul si parola de la mailul comun, sa iau cartea pe care a trimis-o mada

ieri am fost la dr cu dav, facut vaccinul de 6 luni si are 7220g si 70cm; inca mai vreau sa merg la un neurolog, ca am nimerit o proasta (mi0a scris pe foaie de fontanela si ca nu are dinti, mare smecherie, asta stiam si eu)

Bazar pt Sonia si Andrei

Iti raspund eu pana vad celelalte fete. E super fain dispozitivul, stiu de la o prietena care l-a folosit cu succes. Aici nu se gaseste, ea l-a luat tot din Romania, vreau sa-l imprumut de la ea.

Pupici tuturor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Merci pt raspuns, sa stii ca poti gasi si pe e-bay capsuna d-aia de mancat, este mult mai ieftina, dar ca sa trimita in ro, costa mai mult decat daca o iau de aici

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna seara,

Desi la mine e departe de a fi buna. Speram ca ne redresam, dar...

Am avut o noapte nashpa, cu treziri dese. Si a urmat o zi si mai nashpa. Nu a vrut sa manance aproape deloc nici fructele, nici legumele, nici cerealele cu lapte muls (si muls cu greu); bonus, a tinut-o intr-un urlat all day long. A fost cea mai nasoala zi de pana acum . Iar eu cred ca sunt pe cale sa fac o depresie .
Coincidentza sau nu, e luna plina afara...

Ma duc sa incerc sa citesc din urma.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Mada de Irlanda, multumim de vestile bune legate de Alle .

Carmen, va asteptam cu drag acasa! Ma bucur enorm ca operatia a fost super reusita ! Acum va urez recuperare rapida!

Vicky, felicitari pentru primul kk la oala al Mayei!

Xena, asteptam pozele !

Fetele, ia da-ti un link unde pot gasi la noi (nu e-bay) dispozitivul asta de mancat de care tot vorbiti?

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

caprioara rezista!!!!

intrebare: cum se numeshte produsul minune pt constipatie,m-a intrebat si pe mine cineva si n-am shtiut ce sa-i zic si vb ceea am citit mereu despre el

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Xeno, fetele frumoase. Multam de incurajare. Problema e ca nu prea mai rezist, nu stiu ce-i cu mine . Cred ca incep sa o iau razna...

Ma duc sa ma bag in pat, pentru ca am pus-o la san si a adormit. E foarte ciudat ce a facut azi, parca vroia numai la san, nimic altceva. Sa nu vada linguritza. Si imi urla de cum o pun in bouncer, unde mananca de obicei. Iar eu am fost nervoasa ca nu mi-a mancat si cred ca m-a simtit si de aia a urlat si ea non-stop .

pup you all,

poze

Mergi la inceput