Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
flo1980 spune:
Scumpi welcome back! Asteptam pozici! Ai PM.
Cuscri 
iriss felicitari pentru "greutate" Da ce are daca nu are dinti? Lui Alex i-au dat primii la 1an si 2 luni.
Gata fug la programul de seara!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Banu2268 spune:
flo
de la humana. bujo mi-a zis de ea
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
mcoca spune:
Tecky, felicitari pentru spalatul pe dinti :). Eu trebuie sa recunosc cu rusine, ca inca nu ne-am apucat de sportul asta.
Flo, o pun deja de cateva zile, cam de 2 ori pe zi, cateva minute, nu mult sa o stresez. Ei si da, a facut un pārtz si eu repede cu olitza si gata. Bine dupa juma d eora a mai tras un kaki in pantaloni, dar nu conteaza. Ideea e sa o invatz cu olitza, in joaca (asa ma gandesc eu :))). Eu si lingura si paharul i le-am dat sa se joaca cu cateva luni inainte de a le folosi propriu zis, si apoi a mers tare bine. 
Vicky si
Maya (27.06.2008)
iriss27 spune:
mi-am amintit, vroiam sa va itrneb daca stiti ce cereale exista fara orez (sa nu constipe)?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui scumpi
Iti raspund eu pana vad celelalte fete. E super fain dispozitivul, stiu de la o prietena care l-a folosit cu succes. Aici nu se gaseste, ea l-a luat tot din Romania, vreau sa-l imprumut de la ea. Pupici tuturor http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png |
Merci pt raspuns, sa stii ca poti gasi si pe e-bay capsuna d-aia de mancat, este mult mai ieftina, dar ca sa trimita in ro, costa mai mult decat daca o iau de aici

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei
Caprioara spune:
Buna seara,
Desi la mine e departe de a fi buna. Speram ca ne redresam, dar...
Am avut o noapte nashpa, cu treziri dese. Si a urmat o zi si mai nashpa. Nu a vrut sa manance aproape deloc nici fructele, nici legumele, nici cerealele cu lapte muls (si muls cu greu); bonus, a tinut-o intr-un urlat all day long. A fost cea mai nasoala zi de pana acum
. Iar eu cred ca sunt pe cale sa fac o depresie
.
Coincidentza sau nu, e luna plina afara...
Ma duc sa incerc sa citesc din urma.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Mada de Irlanda, multumim de vestile bune legate de Alle
.
Carmen, va asteptam cu drag acasa! Ma bucur enorm ca operatia a fost super reusita
! Acum va urez recuperare rapida!
Vicky, felicitari pentru primul kk la oala al Mayei!
Xena, asteptam pozele
!
Fetele, ia da-ti un link unde pot gasi la noi (nu e-bay) dispozitivul asta de mancat de care tot vorbiti?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
anaxena spune:
caprioara rezista!!!!
intrebare: cum se numeshte produsul minune pt constipatie,m-a intrebat si pe mine cineva si n-am shtiut ce sa-i zic si vb ceea am citit mereu despre el
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Xeno,
fetele frumoase. Multam de incurajare. Problema e ca nu prea mai rezist, nu stiu ce-i cu mine
. Cred ca incep sa o iau razna...
Ma duc sa ma bag in pat, pentru ca am pus-o la san si a adormit. E foarte ciudat ce a facut azi, parca vroia numai la san, nimic altceva. Sa nu vada linguritza. Si imi urla de cum o pun in bouncer, unde mananca de obicei. Iar eu am fost nervoasa ca nu mi-a mancat si cred ca m-a simtit si de aia a urlat si ea non-stop
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze