Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mai voiam sa va intreb,am o prietena careia i s-a infundat un canal,a facut un nodul cat o pruna,copila ei nu mai poate trage lapticul strans acolo,a incercat cu pompa,cu seringa taiata,tot ce a auzit ea,aveti idee cum ar putea sa scoata laptele ala strans,ii e sa nu ajunga la mastita...

oanamada,nu ne mai scrii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_s

Despre sarcina, nu stiu cat e curaj si cat inconstienta. Eu asa mi-am propus sa fie diferenta de 2 ani si asa a iesit din prima incercare, la fel ca si data trecuta. Sper sa fie bine, oricum m-am hotarat ca nu-mi mai trebuie nimic dupa asta. Am trecut din alaptare direct in sarcina si nu am baut macar un pahar cu vin si nu am fost macar o data sa dansez, iar la 26 de ani ... o sa merg peste 2 ani cu prietenele mele -care-or mai fi atunci, ca actualele nici macar nu sunt casatorite, nu mai zic de copii, deci nu prea ne mai vedem- si o sa dansez, o sa fumez o tigara slim si o sa beau un cosmopolitan. Peste 2-3 ani asa.

Madalina mami de Mia (12.08.2007)

Intru pe fuga numa' cat sa-i zic Madalinei ca mi-a fost tare draga cand am citit-o.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

georgiana dar tare necajita mai esti.....
deci...cristina sari cu burta la pupat ok?eu cum am berar in casa am tot gustat diferite tipuri de bere, desi nu sunt fan al berii,zipferul lemon imi face cu ochiul mereu.azi am avut fistic cumparat pai ce sa-l las asa sarat si neudat?uite maine poimaine trec pe apa cu lamaie si eu,si pana atunci odata,de doua ori pe saptamana beau juma de bere

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

"Portia de viata de la sapte la unsprezece ani e uriasa, plina de amorteala si de uitare. Se spune ca ne pierdem cu īncetul darul de a vorbi cu animalele, ca pasarile nu mai vin sa stea de vorba cu noi la fereastra. Pe masura ce īncep sa vada, ochii īsi pun o pavaza īmpotriva minunilor. Odinioara mari cīt pinii, florile se īntorc īn ghivece mici de lut. Pīna si groaza se subtiaza." (L. Cohen - Joaca preferata)

Da, voi vorbiti de burtici si eu ma gandesc deja ca vor avea acusi 7 ani si...
(na, mi-a palcut mie fragmentul asta si am vrut sa-l impart cu voi)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mai voiam sa va intreb,am o prietena careia i s-a infundat un canal,a facut un nodul cat o pruna,copila ei nu mai poate trage lapticul strans acolo,a incercat cu pompa,cu seringa taiata,tot ce a auzit ea,aveti idee cum ar putea sa scoata laptele ala strans,ii e sa nu ajunga la mastita...

oanamada,nu ne mai scrii???

georgiana,mamica de mihnea

sa-si puna compresa cu apa calda apoi un masaj al zonei respective chiar daca doare rau,eu stiu cum e, si apoi muls cu pompa electrica daca nu se descurca cu cea manuala de la avent.multa bafta!poate scapa totusi fara incizie...dar daca e asa bine localizat ar trebui sa o vada un medic chirurg...

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

alina,nu sunt necajita doar tare obosita,atat de obosita ca am senzatie ca-mi curge sange din nas...trece.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

alina,nu sunt necajita doar tare obosita,atat de obosita ca am senzatie ca-mi curge sange din nas...trece.

georgiana,mamica de mihnea

dormi de cate ori doarme mihnea,cumpara mancare,lasa curatenia si doooormiiii cat poti.si chiar daca simti ca ti-ai mai revenit mai baga o tura de somn,functioneaza,iti spune cineva care pana acum 4 luni nu avea cu cine lasa 5 min copilul si ajunsese la fel ....si am cumparat borcanase pt eli si fast-food pt noi si 3-4 zile nu a murit nimeni!somn usor

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

bai ce ma enerveaza forumul cu erorile astea....

somn usor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Ghinetz, ai doi frumosi. Si ai tai foarte diferiti din cate citesc si vad. Mi-a placut mult citatul.

Musso, sanatate .

Alina, pui poze cu Elisa?

Noi am avut o noapte de dormit in brate, cu capul pe mami. Eu sunt adormita, dar multumita ca s-a odihnit copilul si nu a urlat sa scoale toata casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
Musso si eu te sfatuiesc ca si Alina sa te odihnesti si sa lasi totul deoparte. Iti spun din proprie experienta ca altfel nu prea am reusit sa ies din starea asta.

Si eu astept pozici noi cu Elisa!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput