Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Cand Dumnezeu a creat mamele

Cand Dumnezeu crea mamele era in a sasea zi, cand un inger i-a aparut si i-a spus: "O sa cam ai de lucru la aceasta creatie…"
Si Dumnezeu i-a raspuns: "Ai citit punctele acestei cereri?
· Trebuie sa se poata spala, dar sa nu fie din plastic;
· Sa aiba 180 de parti mobile…toate sa poata fi inlocuite;
· Sa alerge dupa cafea neagra;
· Sa aiba poale care sa dispara atunci cand sta in picioare;
· Un sarut care sa poata vindeca orice, de la un picior rupt si pana la o legatura de dragoste terminata prost;
· Sa aiba sase perechi de maini;
Ingerul si-a scuturat capul incet si a raspuns: "Sase perechi de maini…in nici un caz."
"Dar nu mainile sunt cele care imi fac mie probleme" a spus Dumnezeu "Ci cele trei perechi de ochi pe care mamele trebuie sa la aiba."
"Asa este modelul standard?" a intrebat ingerul.
Dumnezeu a dezaprobat "O pereche ca sa vada prin usa inchisa atunci cand intreaba: copii ce faceti acolo? O alta pereche in spatele capului pentru a vedea ceea ce nu ar trebui si bineinteles ultima in frunte pentru a se putea uita la copil cand acesta greseste si trebuie sa-i spuna: te inteleg si te iubesc.
Doamne, spuse ingerul, mai bine lasa pe maine…
"Nu pot" i-a raspuns Dumnezeu "Sunt asa de aproape de a crea ceva atat de apropiat mie. Deja am creat mama care se face singura bine atunci cand este bolnava…care poate hrani o familie de sase persoane cu un singur hamburgher…"
Ingerul a verificat modelul si a spus "Este prea firava".
"Dar este rezistenta!" a raspuns Dumnezeu "Nu poti sa-ti imaginezi cate poate indura mama asta!"
"Poate sa gandeasca?"
"Nu numai ca poate sa gandeasca dar poate rationa si face compromisuri." a spus Creatorul.
In final, ingerul s-a aplecat si si-a trecut degetele pe obrajii mamei. "Exista o crapatura" s-a pronuntat el. "Ti-am spus ca te straduiesti prea mult cu acest model."
"Nu este o crapatura" a raspuns Domnul "Este o lacrima"
"La ce foloseste?" a intrebat ingerul.
"Este pentru fericire, pentru tristete, pentru dezamagiri, penrru durere, pentru singuratate si pentru mandrie."
"Esti un geniu!" a exclamat ingerul.
Domnul s-a uitat trist si a spus "Dar nu am pus-o eu acolo!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

carla am avut o discutie cu sotul despre al doile bb si-mi zice:"eu cred ca al doilea tot fata o sa fie,noi habar nu avem ce sa facem cu o putza,e mai simplu asa"

Si noi am vrea baiat, ca daca tot ne-am obisnuit cu un cuculet, nu stiu daca ne-am descurca cu o pasarica.

Elena, mamica lui
Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi, fetele!

Carla, succes la eco azi si neaparat sa ne-anunti! Si si fetitza super desteapta!
Musso, cum mai esti? Te cred si eu ca esti obosita si cu bb si cu tocit! Plus celelalte treburi de zi cu zi...menajeaza-te cat poti. Zic si eu
Alina.a si housepocket si celelalte fete care vor bb2, va tin pumnii din toata inima sa va iasa cat mai repede!

Mai intru mai incolo ca am treabaaaaaaa

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaaa

musso, fii barbata! stiu cum e !!! asa cum ziceau si fetele incearca sa te odihnesti cand poti. sangele din nas e clar semn de oboseala peste masura!

ghinetz, si andrei tot in picioare face baie! nu-l pot "indoi" nici daca ma fortzez! la noi problema e cu spalatu pe cap, mai precis cu clatitu! cand vede dushu deja incepe sa urle si face asa pana il termin de clatit, timp in care incearca disperat sa se agatze de mine sau sa escaladeze marginea cazii!faine pozele! are ala mik asa o mutritza obraznicutza! sa-l manci nu alta!

alina.a, deci trimiti sotu la frecat ariciu'? pai de ce? ca doar a facut un bebe!!!bafta sa iasa bebe cat mai repede.

ddanagh, sanatate multa-multa mamei tale!

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
am dormit 9 ore si jumatate parca ma simt alt om..adevaru' e ca m-am intrecut pe mine,la propriu,pai ieri de dimineata m-am ocupat de copil,am plecat la caine,la piata,am venit,am tras o toci(vb violetei)l-am culcat,iara toci,am facut mancare,ordine,toci,copil...cam mult,dar lasa ca vine sotu',hmmm imi scot parleala
alina,esti o draguta,saru'mana de raspunsuri...asa fac,termin cu ex de smabata si ma odihnesc
brazuca,vio,mychy...saru'mana,am simtit gandurile de am dormit atat...lasa ca trece,ce a ati vazut d..mort dintr'atat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mai voiam sa va intreb,am o prietena careia i s-a infundat un canal,a facut un nodul cat o pruna,copila ei nu mai poate trage lapticul strans acolo,a incercat cu pompa,cu seringa taiata,tot ce a auzit ea,aveti idee cum ar putea sa scoata laptele ala strans,ii e sa nu ajunga la mastita...

oanamada,nu ne mai scrii???

georgiana,mamica de mihnea

Georgi, mama m-a invatat ca nu e frumos sa te bagi in discutiile altora!!!! Glumesc! Nu am mai scris pentru ca voi v-ati regasit cu niste mamici care nu mai scrisesera de multa vreme si eu chiar nu-mi aveam locul pe aici...dar v-am citit cu placere. Oricum, ca te-ai gandit la mine!
In legatura cu prietena ta...eu stiu prin ce trece...eu avut blocaj total de canale...am scapan numai cu masaj facut de o asistenta neonatoloaga ca restul nu au functionat....dar doare al naibii!
Imi pare rau ca esti asa obosita...eu te sfatuiesc sa apelezi la tati...ia bebe si pleca la plimbare sau in vizita pe la prieteni sau undeva si tu lenevesti si te odihnesti putin....eu una asa fac si imi incarc cat de cat bateriile.
Pup

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si cafea la greu. Medicamentele astea ma termina, cum le iau cu am frisoane. Sper ca vineri sa scap de toate problemele astea ca nu imi place cum ma plang .

Georgiana, odihneste-te ca sa vezi viata cu alti ochi!

Oanamada, am inteles, nu mai scriu ca sa nu deranjez . Este aberant sa crezi ca inoportunezi, aici nu suntem in functie de vechime.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Georgi, l-as scoate eu pe Mihnea la o plimbare, ca sa te odihnesti, ca stiu ca tati ar vrea, dar nu poate.
Vino pana la Iasi, sa se joace cu Razvan al meu.

Elena, mamica lui
Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oanamada,saru'mana de raspuns...cu tati,hmmm,nu se poate caci e in drum spre america si ajunge acasa in mai putin de doua luni,n-are cine ma ajuta cu odihna..eu le citesc pe fete din a treia luna de sarcina,pot spune ca le cunosc dar si mie mi-e rusine sa ma bag cand se regasesc,dar printre ele ne mai strecuram si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Offff Jadi, m-ai inteles gresit! Nu asta era ideea...eu pe mamicile respective nu le cunosteam (nu ma refeream la tine!!!) si nu puteam sa intervin intr-o discutie in care habar nu aveam de subiect!!! Voi va stiti de mult, inteleg ca de cand erati gravide...eu am facut o pauza mare de "forum" si am aparut acum....mi se parea ciudat sa apar si eu ca "musca in lapte" sa le laud copiii si sa le urez sarcina usoara in conditiile in care acele persoane nu au vorbit niciodata cu mine!!!!! Asta era ideea...si uita-te si tu in urma cateva pagini sa vezi daca te mint...nu este o chestie de aberatie sau de exagerare...pur si simplu nu as fi avut ce sa spun in acel context...

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput