Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

jadi,stiu ca asa e,trec de ex asta de sambata si gata,la pranz dorm si eu,macar o saptamana ca apoi trebuie s-o iau de coada ca am ex la barou.
xerxe,ies cu mihnea la plimbare,de doua ori pe zi,e ok,ma simt bine,dar la sfarsitul zilei ma sfarsesc si eu.

fetele,nu va suparati pe noi...eu am o prietena buna tareee,mi-e drag de mor de ea,suntem impreuna de mai bine de 10 ani,acum trei ani m-am simtit pe aceeasi lungime cu o fata din grup,eee cand o iau cu mine la prietena mea o vad ca se simte anapoda,noi avem un stil de a vorbi,nici nu terminam bine fraza ca deja cealalta a inteles si tot asa,ne lega lucruri profunde si multe...noi incercam sa o integram ca sa nu se simta prost,dar asta e...voiam sa spun ca eu va citesc cu drag,asa cum am facut-o mai bine de un an fara sa scriu la voi,usor usor ajungi sa te integrezi,nu stiu... cand se leaga ceva cu fiecare dintre voi...asa simt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata!

Jadi, la fel am patit si eu cu maseaua de minte. Pana nu iti scoate puroiul nu trece! Eu am fost la un dentist care mi-a zis ca nu poate sa-mi faca nimic la masea cat timp am infectie ... si m-a tinut 3 zile (si nopti ) asa pana m-am urcat pe pereti. Pana la urma m-a luat barbatu-meu de o aripa si m-a dus la un dentist batran si profi care in 3 secunde mi-a facut o incizie, a scos puroiul si in aceeasi zi m-am simtit de 100 de ori mai bine (am mai continuat cu antibioticele catva timp).
alina,, baga mare in Austria ca te astept la odisee. Daca eu am ramas insarcinata, cu CM meu anapoda...
georgiana, bine ca te-ai odihnit! Eu zic totusi ca nu e o idee rea daca iti permiti sa iti iei o bona, macar pentru 3 ore de 2 ori pe saptamana. E foarte important si pentru copil ca mamica lui sa fie in cea mai buna forma.

Eu ma duc azi la doctor! Spre deosebire de prima sarcina, cand dupa ce am facut testul mai ca nu m-am dus sa dorm la usa cabinetului pana cand se deschidea, acum am mai lalait-o cateva zile .... cu alte cuvinte aveti dreptate cu neglijatul ...

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Georgi ma bucur ca ai inteles ce vroiam sa zic...! Cat despre ajutor...cam nasol pentru tine, si esti si dupa o perioada super aglomerata de examene!!! Mai fura si tu nitel somn cand doarme el!(daca poti! ca eu una nu pot....de cate ori adoarme Catinca imi dau seama ca mai am cate ceva de facut).
De abia astept sa ne spuna Carla!!!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada, ma leshi cu inoportunatu?!?!?!?!de ce sa nu scrii? au fost intr-adevar neste enevemente in comunitate care se cereau marcate, dar asta nu inseamna ca ignoram alte discutii.....de ex puteai sa ma mai scolesti cu parcarea laterala, ca nu ma suparam....... k ma gandeam sa ma apuc de taximetrie daca ma disponibilizeaza berceanu. si cum si la sotz la serv apele sunt cam tulbureanu..........ma gandeam sa ma reorientez(profesional nu sexual) si cum nici acu nu-mi iese parcarea aia. ajutai un om la ananghie.......

off topic: am cam luat'o pe aratura, nu? cre' ca de la criza mi se trage.........suparat sunt doamne suparat.....

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si la noi se vorbeste de disponibilizare, poate ar trebui si eu sa ma gandesc la o reprofilare....
Mai grav e ca si sotul lucreaza in aceeasi unitate. Sper sa nu trebuiasca sa ne reorientam amandoi .

Elena, mamica lui
Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

miillyy,eu as lua pe cineva sa ma ajute cateva ore dar nu gasesc,ne-am gandit la asta...si cand ma gandesc ca am doua soacre care stau...

ooftopic..mychy,eu nu am avut-o cu geometria in spatiu,dar asa vad eu parcarea laterala,imi iese super bine pe dreapta,pe stanga nu...dar iti spun ca sunt doua trucuri,sa te pozitionezi volan in volan cu cealalta masina si in momentul in care accelerezi sa dai cu spatele deja sa iei de volan...eu ma realxez teribil la volan,acu mai putin ca nu mai vad,trebuie sa-mi schimb ochelarii.

ma duc la plimbare,sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mai Mychy de facut parcari eu stiu sa fac, ti-am zis, dar nu stiu daca sunt bun pedagog...adicatelea daca stiu sa te invat cum trebuie...dar daca vrei incercam...serios vorbesc!!!
Mychy, Xerxe...eu nu am inceput inca munca....am job la domiciliu care imi ocupa tot timpul...dar ma ia groaza ca eu incep in august si parca vad ca ajung acolo si dau tot de ce ziceti si voi...nici nu vreau sa ma gandesc...oricum...eu vroiam sa-mi schimb locul de munca, dar cu aceasta criza...nici nu-mi vine sa caut!
"Cupilu" asta al meu, printesica lu' mamica...de cand s-a trezit "baga" in ea de nu se mai opreste. A mancat 270 de lapte, vreo doua felii mari de cascaval cu putina chifla, biscuiti cu miere (2 bucati), un pahar cu suc de mandarine si portocala...intre timp a prestat kk si pipi mult...si acum imi cere mar si banana si chiar le mananca, nu sunt de moft....mama denaturata ce sunt am tinut ieri copilu' nemancat!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

"Cupilu" asta al meu, printesica lu' mamica...de cand s-a trezit "baga" in ea de nu se mai opreste. A mancat 270 de lapte, vreo doua felii mari de cascaval cu putina chifla, biscuiti cu miere (2 bucati), un pahar cu suc de mandarine si portocala...intre timp a prestat kk si pipi mult...si acum imi cere mar si banana si chiar le mananca, nu sunt de moft....mama denaturata ce sunt am tinut ieri copilu' nemancat[:

da' explica-i draga ca suntem in perioada de criza!!!!
apropos de asta, cica a gasit boc solutia magica: sa ia criza de la bogatzi sa o dea la saraci!

"nu e gaz cum e guvidu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari si de la noi!

Felicitari proaspetelor gravidute cu bebe 2, sarcini usoare si copii sanatosi!
Miillyy, abia astept sa vad ce bebe frumos mai faci!

Musso, bafta multa, sa scapi cu brio de toate examenele!
Alina.a, va doresc reusita rapida pt bebe2!
Carla, astept cu nerabdare sa ne spui ce o sa fie bebe!
Danagh, Daria e asa de dulce din ce povestesti!!
Ghinetz, ai 2 baieti, sa-ti traiasca! frumosi si veseli! cel putin juniorul parca iti aduce soarele in casa cu mocuta lui radioasa!

Noi ne confruntam de 2 zile cu diaree, nu apa, dar des si ciudat la culoare...s-ar putea sa fie de la caninii care trebuie sa-i mai iasa jos, ca de la mancare..am tot inventariat si nu iese nimic la socoteala.. Ne tratam cu Biotics Baby si Smecta si regim !

Iar eu, mama denaturata ce sunt, ma pregatesc sa sarbatoresc pe nea Valentin la munte, numai cu tati, de maine pana duminica! in concluzie, n-am chef de munca neam..de ieri ...( oare cand am chef de munca, de fapt? ca stau cu gandul mai mult la Filip..cred ca doar lunea! )

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

andicu, petrecere frumoasa la munte! poate ne surprinzi si tu!

"nu e gaz cum e guvidu'

Mergi la inceput