Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
andiciu suntem cam in aceeasi oala... Sophie are multe scaune moi zilele astea zici ca-i pooing machine si la fel ca si tine sufar de o lipsa acuta de pofta de munca desi vin mailurile ca apa pe Niagara La partea cu excursia m-ai luat, eu stau cuminte in jurul stanii. Sa va distrati fain!
Nu mai stiu daca v-am povestit dar la fiica-mea ii place zapada doar sa o priveasca de la geam.
Duminica dimineata a nins ca-n povesti la noi. Eu am stat 5 min mai mult in pat si cand am mers sa ma alatur familionului Soph imi arata foarte incantata "mamii 'now" (nu poate sa zica snow). Dupa mai bine de jumate de an ne-am gandit si noi sa mai mergem la biserica si pe urma aveam in plan o sedinta foto in parc. Tot drumul pana la biserica Soph ne arata "shoe" -urmele de la pantofi in zapada. Pe drum eu cu taica-su nea-m mai batut cu zapada, ea n-a vrut nic sa o atinga ca-i "ash" (tot ce-i prea cald sau prea rece e ash). Din pacate pana s-a gatat slujba s-a pus ploaia si a topit aproape toata zapada. Oricum Soph n-a vrut nici sa paseasca pe trotuar unde erau petece de zapada din acelasi motiv ca-i ash. Chiar ma gandeam anul asta zapada e ash da la anu' parca vad ca n-o mai iau din zapada chiar daca-i uda pana la piele.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
oanamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
da' explica-i draga ca suntem in perioada de criza!!!! apropos de asta, cica a gasit boc solutia magica: sa ia criza de la bogatzi sa o dea la saraci! *********************** "nu e gaz cum e guvidu' nici petrol cum e stavridu'" |
I-am explicat, da mi-a zis ca vrea si icre negre...din alea de la bogatii Cat despree criza...pai criza de la bogati ne-au cam "dat-o" de ceva vreme si ne-o tot dau!
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ghinetz spune:
Saluty!
Eu ar trebui sa muncesc. Dar merit o pauza, nu?
Va multumesc ca ne-ati vizionat. Asa e, copilasii mei sunt f diferiti si ii iubesc de numa, altfel si la fel, pe fiecare in parte il iubesc ca pe nimeni altul. Si doresc din inima tuturor mamicilor sa traiasca acest sentiment. (Asta era un alt fel de a o cita pe jadi cu: "spor la procreat!")
Miychy, da tu nu te lasi surprinsa? Tot incurajezi fetele pe aici si tu taci chitic. Hai...GO PLANET!!!
Oana, esti durere cu inoportunatul. Intr-o oarece masura inteleg retinerea ta, doar ca nu e cazul. Ia lauda-mi pruncul, sa vezi, mi se pare oare inoportun? Glumesc, desigur. Tu scrii asa frumos si realist, esti calda si placi ochiului asa, chiar de la prima lectura, so...
Cafera, ce mai fac printesele? Tu ai deja fata peste 7 ani. Ia zi, a avut dreptate nenea Cohen asta?
Care ati fost la concert la Sting??? (sa stiu pe cine invidiez)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
am citit-o pe timy si mi-am adus aminte sa va povestesc ca duminik am fost cu andrei la biserica. a stat tare cumintel, foarte curios, dar cand a fost sa-i dea sf. impartashanie, n-a vrut deloc. n-a plans, n-a impins lingurita, dar cand se apropia popa cu lingura de gura lui, isi intorcea asa, vadit scarbit, capul intr-o parte. pana la urma a luat si cand a simtit gustul deja a devenit interesat. cred ca-i place vinu!
"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"
ddanagh spune:
Timi si Daria ii mai fricoasa asa. Va povesteam asta vara ca nu a vrut neam sa intre in mare, plangea numai cand ne apropiam de mal. Duminica asta am dus-o la gradina zoologica si nu s-a dat jos din brate, pe cand era o fetitza, e drept de vreo 3 anisori, care chiar hranea cu iarba un magarus.
O sa va pun si poze sa vedeti cat de jalnic arata gradina din Ploiesti. Am fost acum vreo 2 ani la gradina zoologica in Stuttgard si nu va pot spune cum arata, incredibil, nu stiai la ce sa te uiti mai intai, animalele multe si diverse, inclusiv pinguini, super ingrijite. Era si o camera in care se cresteau fluturi (bine larvele) si unul din ingrijitori a luat una dintre larve si a scos fluturele urias chiar atunci. Le arata unor studenti. A fost uimitor, nu o sa uit niciodata.
Mychydutza eu nu cred ca se vor face disponibilizari in randul lucratorilor bugetari, poate doar a managementului sa puie ei pe cine vor, in rest e galgara pt public.
Andicu ce frumos ca plecati la munte. Simt si eu nevoia de o deplasare cu sotul. Deocamdata, de ziua indragostitilor, am zis sa iau bilete la teatru. Nu am mai fost de cand eram insarcinata.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghinetz Saluty! Care ati fost la concert la Sting??? (sa stiu pe cine invidiez) Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) Sonia are nevoie urgenta de noi "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
SI EU
oanamada spune:
citat din mesajul lui ghinetz Saluty! Eu ar trebui sa muncesc. Dar merit o pauza, nu? Va multumesc ca ne-ati vizionat. Asa e, copilasii mei sunt f diferiti si ii iubesc de numa, altfel si la fel, pe fiecare in parte il iubesc ca pe nimeni altul. Si doresc din inima tuturor mamicilor sa traiasca acest sentiment. (Asta era un alt fel de a o cita pe jadi cu: "spor la procreat!") Miychy, da tu nu te lasi surprinsa? Tot incurajezi fetele pe aici si tu taci chitic. Hai...GO PLANET!!! Oana, esti durere cu inoportunatul. Intr-o oarece masura inteleg retinerea ta, doar ca nu e cazul. Ia lauda-mi pruncul, sa vezi, mi se pare oare inoportun? Glumesc, desigur. Tu scrii asa frumos si realist, esti calda si placi ochiului asa, chiar de la prima lectura, so... Cafera, ce mai fac printesele? Tu ai deja fata peste 7 ani. Ia zi, a avut dreptate nenea Cohen asta? Care ati fost la concert la Sting??? (sa stiu pe cine invidiez) Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) Sonia are nevoie urgenta de noi "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
...multumesc mult pentru aprecieri si sincer, mi-ai facut ziua mai frumoasa. Pe baietii tai i-am laudat acum cateva pagini...dar facem repetir...mai da niste poze
La concert la Sting nu am fost dar ma duc la Vonda Shepard pe 18,sambata la o nunta(doar la biserica- fac ceva foarte restrans) si duminica la o petrecere de bebei...asa ca sunt fooooarte ocupata saptamana asta......
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ddanagh spune:
Oana si eu i-am batut un apropos sotului ca as merge la Vonda Shepard, poate imi face o surpriza. La noi e mai nasol cu venitul la Bucuresti si faptul ca trebuie sa o lasam pe Daria mai mult timp cu altcineva. Dar tare mi-ar placea sa vin.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Miillyy spune:
andicu, multumesc ! Distractie maxima la munte si nu te ingrijora cu Filip, sigur e de la dinti!
ghinetz, cu euforia mea si amnezia mea am uitat sa-ti laud baietii. Asta nu inseamna ca nu i-am vizionat si admirat!Mi se pare minunat cum se joaca impreuna.
M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 6+
Timi07 spune:
citat din mesajul lui ddanagh Timi si Daria ii mai fricoasa asa. Va povesteam asta vara ca nu a vrut neam sa intre in mare, plangea numai cand ne apropiam de mal. Duminica asta am dus-o la gradina zoologica si nu s-a dat jos din brate, pe cand era o fetitza, e drept de vreo 3 anisori, care chiar hranea cu iarba un magarus. O sa va pun si poze sa vedeti cat de jalnic arata gradina din Ploiesti. Am fost acum vreo 2 ani la gradina zoologica in Stuttgard si nu va pot spune cum arata, incredibil, nu stiai la ce sa te uiti mai intai, animalele multe si diverse, inclusiv pinguini, super ingrijite. Era si o camera in care se cresteau fluturi (bine larvele) si unul din ingrijitori a luat una dintre larve si a scos fluturele urias chiar atunci. Le arata unor studenti. A fost uimitor, nu o sa uit niciodata. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
Dana as prefera sa-i fie teama cand se catara ca o maimutzica peste tot si ma si sfideaza Nu stiu daca e teama ca uite nici ea n-a vrut sa intre in mare dar in piscina sau la bazinul pt copii nu sta o clipa, se arunca, se rasuceste face tot felul de minunatii.
Hai sa zicem ca nu vor sa se murdareasca fetele noastre
Mychy ce cool e Andrei cu vinul. LA noi la copii nu le da vin doar painica (pe care fiica-mea a ezitat s-o ia pana a incurajat-o ma-sa ca-i ok), le pune mana pe capusor si-i binecuvanteaza si gata. Faza faina a fost ca de fiecare data cand se oprea orga si corul fiica-mea aplauda
Dupa slujba am mai stat la o cafa la casa parohiala si cum mai erau cativa copilasi le-au scos jucarii si atunci sa te tii frate ca nu s-a mai dat dusa de-acolo minunea mea.