Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Miillyy nu am apucat sa-ti zic ca ma bucur mult pt tine ca si pt celelalte gravidutze de noua sarcina. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, o nastere rapida si un bebe sanatos.
Sper ca de Paste asa sa se prinda si la noi.
Hai sa povestesc de Daria. Ea doarme singura in camera in pat normal, cu usa inchisa. Peste noapte se mai scoala si vine peste noi, fara sa planga, vine si se baga pur si simplu intre noi si doarme in continuare. De fiecare data o auzeam de cum deschidea usa, ca se chinuie un pic la clantza. De dimineatza ma scol si ma duc la ea si cand vad telefonul meu la masa pe ea. Sunt 100% ca nu aveam cum sa-l las la ea, pt ca niciodata nu las tel la ea in camera, plus ca aseara am vorbit cu mama inainte de a ma culca, cand DAria dormea deja. Usa la ea in camera era inchisa de dimineatza. Ea s-a trezit azi noapte frumusel, eu f obosita nu am auzit-o. A venit la noi, ne-a verificat daca dormim, a luat si ea ce a gasit pe noptiera si s-a intors la ea, ba chiar a inchis iar usa. SE inchide/deschide f usor si fara prea mult zgomot, clantza ce face mai mult cand apasa pe ea si-i da drumul brusc. Noi lasam mereu o lampa mica in priza peste noapte.
Nu imi venea sa cred dimineatza, initial m-am gandit la ceva paranormal
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Timi mi-am inchipuit-o pe Sophi cum aplauda ea dupa fiecare cantare. Tare
Cat despre faptul ca nu le place sa fie murdarici, aprob. Daria nu vrea chip sa ne jucam cu plastilina, nu-i place senzatia aia lipicioasa pe maini. De cate ori mananca ceva, la terminare vine fuga sa-mi arate mainile ca s-a murdarit. Chiar am ras odata de ea copios, era haioasa rau cum se scutura mereu de carioca, se murdarise pe maini cu o carioca si vroia sa pice pata jos.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Andicu, iti doresc surprindere maxima la munte. Asteptam poze. Sanatate lui Filip.
Ghinetz, Alexia desi a trecut de cei 7 ani, inca mai copilareste, inca mai asculta iarba cum creste si mai vorbeste cu pasarile, dar si pentru faptul ca e o fire mai sensibila. Picteaza, are atractie spre frumos si mi-e mai mare dragul cand o vad cu cate un betisor, ajutand cate o gaza prapadita sa-si ia zborul. Eu insa ma simt tot mai mult pusa in dificultate si incerc sa ma autoeduc si sa realizez ca am o fetita care se apropie de varsta intrebarilor mai putin inocente. Nu stiu in ce zi o sa reusesc.
Revin
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh Oana si eu i-am batut un apropos sotului ca as merge la Vonda Shepard, poate imi face o surpriza. La noi e mai nasol cu venitul la Bucuresti si faptul ca trebuie sa o lasam pe Daria mai mult timp cu altcineva. Dar tare mi-ar placea sa vin. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
Daca n-as sti ca se termina tarziu...ti-as fi sugerat s-o iei cu voi!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Oana si
![](zana.gif)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
andicu spune:
Multumesc tuturor de urari! La munte o sa ma odihnesc cat pot, ca anul asta nu mai pup eu plecat in 2!
Cat despre "surprinsul" cu bebe 2, ce n-as da si eu!! dar la noi, din pacate, nu mai merge asa. La noi merge programat, analizat, tratat si inseminat...si daca da Doamne-Doamne sa se prinda din prima, ar fi super!pana l-am "reusit" pe Filip a durat un an de incercari, dupa alti 2 de alte urate intamplari! n-are sens sa intru in detalii, am mai pove eu cand eram gravidute, e poveste lunga si trista! oricum, noi il avem in plan pe bebe 2 la anul, ca abia am inceput serviciul si ma dau astia afara daca iar plec in CIC!
![](al9leacer.gif)
![](marinar.gif)
Asa cresc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
ceva haios
"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Salutare si de la noi,
Dupa ce Catarina a fost racita 4-5 zile cu febra destul de mare m-a contagiat si pe mine. Am stat amandoua acasa sa ne stergem nasurile care curgeau intr-una.
Azi a fost prima zi de normalitate dupa raceala. In sfarsit la servici si la cresa.
Saptamana trecuta am inceput sa observ ca buburuza mea a inceput deja sa faca mofturi vestimentare.
Imi aduce cizmulitele, semnal ca trebuie sa mergem afara iar cand incerc sa ii dau salopeta de iarna pentru ca e frig ea imi vine cu geaca roz ca pe aia o vrea. Si daca eu ii dau cizmulitele roz ea le vrea pe cele rosii. Daca ii dau un fes rosu ea vrea cosmonauta verde. Daca ii dau suzeta roz ea o cere pe cea rosie.
Nu ma asteptam sa aiba preferinte vestimentare asa devreme. Si cand nu ii fac pe plac si ii explic ca e frig ea se tavaleste pe jos ca ea vrea alceva decat ceea ce aleg eu . Deocamdata am castig de cauza ca sunt mai mare si stiu mai bine dar daca la 1,5 ani are preferinte vestimentare ma gandesc cu groaza cum va fi mai tarziu.
Daria e fenomenala
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
andreea c spune:
Buna!
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase .
Carla sper sa aveti un bebe asa cum va doriti, dar in primul rand sanatos.
Mi a si eu am folosit cu succes la Radu Trixera. Ii treceau imediat bubitele.
Valen ai povestit foarte frumos de fetite . Imi si imaginez admosfera placuta de la voi si bucuria pe care o simti vazandu-le impreuna. Apropos de faza cu lovitul masinii...maica-mea imi mai povesteste seara ce a facut Radu in timpul zilei. Cand e vorba de vreo boacana trebuie sa avem grija sa nu fie el prin preajma ca intelege si sigur o va face din nou.
L-a vazut pe sotul meu ca inchidea computerul cu piciorul si bineinteles ca asa a facut si el o perioada.
Fetelor poate ati mai discutat subiectul, dar nu am fost tot timpul pe faza asa ca mai bine intreb...cand e bine sa le scoatem biberonul si cum trebuie sa procedam? Stiu ca e bine ca de la o anumita varsta sa nu mai adoarma cu bibe si sa bea cu cana. Nu e bine nici pentru dintisori sa adoarma cu urme de laptic in gura.
Housepocket super imaginea descrisa de tine cu masa luata in sifonier . Stiu de la tine ca bunica a crescut mai multi copii, se vede, are imaginatie. Are si maica-mea niste idei cu Radu de iti sta mintea in loc. De exemplu, cand trebuia sa ii dea cu crema la fundulet si nu statea ii zicea ca funduletul trebuie sa pape miam-miam si statea copilul constiincios sa i se hraneasca popoul
.
In legatura cu revenitul la odisee..sunt convinsa ca lucrati la chestia asta, doar nu sunteti ca cei care vor sa castige la Loto, dar nu cumpara bilet.
Ghinetz ti-am admirat baietii. Ce frumos se joaca ei!A crescut mult Victor de cand nu l-am vazut. Cate kg are? Radu abia are 10.5 si 85cm. De inaltime nu ma plang, dar parca e prea slab. Nu am mai vazut copil de varsta lor sa i se vada coastele cum se vad la Radu.
Oanamada cred ca e foarte haioasa Catinca cantand “am banga” . Lui Radu i s-a pus pata cu “shaio” adica shine on al lui Rio. L-a inebunit pe sotul meu cu videoclipul respectiv. Cum il vede ca merge la computer se si instaleaza la el in brate si cere “shaio”.
Andreea 18+
Denisa Ioana si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
X-ray spune:
ola mamici!
oanamada hai ca esti figura,e logic ca ne stim multe de o groaza de timp si s-au mai facut afinitati pe anumite persoane pe ici pe colo dar sa sti ca toata lumea e bine venita.uite eu o stiu pe michy de la aspirante scria la fel de dragut ca si acum,ma amuzam teribil atunci...
cafera si corina eu am mai pus poze cu eli dar cred ca l-ati pierdut.uitati linkul aici.
l-am vazut pe filip,mai andicule dar e dupa chipul si asemanarea ta,sa sti ca trebuie sa va mobilizati sa-i faceti si lui tati o fetita...si mor de dragul lui si al goldenului vostru.sa va distrati la maxim la munte,poate vi surprinsa
stefania dar tu ai copil mare acolo,cu personalitate tare frumos povestesti de ea,ceva poze frumoase rau ne mai pui?
dana e totala daria,eli e paralizata de frica noaptea ma cheama de o mie de ori
timi ce draguta e sophi.eli daca vede zapada"aba" asa-i zice ea ca e alba doar
topaie acolo pana cade in nas...sper sa mai prindem in austria sa-i ajunga!
care poze sa o trimit la concurs dintre cele doua in care se ventuzeste cu mihnea?
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Alina preferatele mele sunt asta si asta. In prima in care se pupacesc Mihnea nu stiu dupa cine umbla cu ochii
Tare dulci si finuti sunt amandoi.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe