Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Stiam eu ca mai aveam ceva de zis. Pana acum ma laudam cu copil care doarme 11-12 ore noaptea, problema era sa o adormim. Azi e a 2-a zi cand se trezeste la 6-6:30, dupa 8-9 ore de somn, eu suspectam ca-i ies ultimele masele dar nu vedeam nimic. Abia acum a descoperit sotul un coltisor de maseluta care a spart, sper sa se termine reprezentatiile matinale. A, si ieri dimineata m-a supt de m-a rupt, o ora, dupa vreo 2 saptamani in care parea ca a uitat, efectiv m-a dezbracat intr-un mod foarte hotarat si si-a adjudecat ambii sani. Era atat de fericita incat suspina de placere. M-a lasat doar cand a adormit. Dupa asta mi-am cautat garmastanul pregatit pentru bebe2 .
Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Alinutzaa spune:
Salutare
Felicitari noilor gravidute si spor la treaba celor care isi doresc inca un bb.
Intreba cineva ceva de dermatita atopica. Noua cel mai bine ne-a mers si ne merge in continuare, cu A-Derma Exomega. Asta dupa ce am incercat Mustela Stelatopia si Avene Trixera.
Am fost si noi la controlul de 18 luni si raportam 84 de centimetri si 11 kilograme.
Aaaaa, ca mi-am adus aminte. In weekend am fost la un botez si pentru prima oara in viata noastra, l-am lasat pe Tudor singur cu altcineva, in speta cu bunicii. Nu a plans deloc, ca soacra-mea si socra-miu numa in cap nu stau ca sa ii faca pe plac copilului, si am lipsit doar vreo 3 ore, dar s-a suparat copilul meu pe mine...ceva de speriat. Dupa ce ne-am intors, toata seara a fost rece cu mine, nu a vrut sa ma ia in brate, sa ma pupe, nu s-a jucat cu mine, eu intindeam mainile sa il iau in brate, el imi dadea mainile la o parte, il strigam, el se uita la mine dupa care intorcea capul intr-o parte. Ma rog, i-a trecut dar asa aiurea m-am simtit....brrrr.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
CarlaV spune:
Alinutza, te inteleg perfect. Noi am plecat astazi fix o jumatate de ora si am lasat copilul cu bunicul, ca sa ne miscam repede si ca sa vedem cum se inteleg daca ar fi sa ramana cu el cat plecam noi sa nasc. In primele 10-15 minute s-au jucat, apoi a inceput fata sa ne caute prin toata casa si sa ne strige, nu a ajuns sa planga, dar avea o fatzuca foarte suparata cand am ajuns acasa. Nu ne-a respins, dar a stat bosumflata vreo ora. Si asta dupa ce ii explicasem unde mergem, cat stam si ca venim repede inapoi.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
madalina gata am batut palma!a iceput oficial sezonul de burtici se mai baga cineva?
eu la eli am reusit dupa 7 luni acum suntem deja la a opta luna...la homeopat ar trebui sa mergi pt un consult,vezi tu fiecare dintre noi are o problema si ea are "leac" homeopat.tratamentul e cu mult individualizat fata de medicina "clasica".dar te tin la curent
am fugit cu eli sa ne intalnim cu milena si mihnea la o tura de real ...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
jadi spune:
Oana, m-ai facut sa imi aduc aminte de zilele cand ii spal pe par. Duminica urlau amandoi pe 2 tonuri de zici ca ii bateam in baie, amandoi in picioare, poate-poate terminam cu clatitul pe cap si noi amandoi stressati sa terminam mai repede. La un moment dat ne-am uitat unul la altul, ne-am surprins chipurile si ne-a bufnit rasul, ei doi erau caraghiosi dar eu si tasu si mai si!
Dana, nu e cazul de plomba la mine, doar ca s-a adunat o punga de puroi in preajma ei. In rest pe radiografie nu se vede punct de carie, problema mea e paradonto-ceva. Si iar mi-am adus aminte de masea, azi am fost mai ametita, tratamentul cred ca e cam puternic, sper sa rezist pana vineri
Fetelor, bafta la procreat si sa faceti copii sanatosi!
Carla, bafta maine la ecografie! Eu cred ca e fata!
Deni & Vlad & Tudor
CarlaV spune:
Multumesc! Eu sper tot mai mult sa fie fata . La inceput ne doream un baietel, dar o vad pe Saby facandu-se in fiecare zi mai dragalasa si mai lipicioasa si sunt curioasa cum ar fi inca o fetita facuta de noi. Plus ca avem o multime de prieteni cu baieti, sa aiba fetele de unde alege .
Timi07 spune:
Alina bafta! Sa vina bebe cat mai repede.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
X-ray spune:
cristina merci de galerie!te pe burtica sa se ia...
carla am avut o discutie cu sotul despre al doile bb si-mi zice:"eu cred ca al doilea tot fata o sa fie,noi habar nu avem ce sa facem cu o putza,e mai simplu asa"
antoooo????
ma mananca sa strig catalogul...am limbaritza,in cinstea lui z1 beau o bere singura.....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.a cristina merci de galerie!te pe burtica sa se ia... alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007) povestea noastra... |
Alina sa stii ca se ia, la lucru le-am virusat pe doua. Suntem cateva femei in firma si 3 suntem gravide, cel putin 3 oficial. Sper sa se ia si la tine, sa n-ai anticorpi prea puternici pt virusul sarcina. Pana se ia sa-ti fie de bine berea, eu ma tratez cu seminte de in si o cana de apa cu lamaie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
buna seara fetele
n-am intrat azi ca n-am avut stare,plus ca as fi fost in plus
bafta fetelor care-si doresc bb2 si bb sanatos gravidutzelor.
am vazut baieti de ghinetz,sa va traiasca,imi pare ca sunt ca apa si uleiul,unul timid si calm,iar atul nazdravan,pus pe sotii,in speta cel mic ...asa-mi doresc si eu doi baieti dar daca o fi fetita,nu-i bai ...la noi ma dureaza,peste vreo 3ani.
ma retrag ca sunt tare obosita.seara buna