Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza nu, pt ca sunt folositori, au grija de copil. decat cresa sau bona .........mai bine ma risc cu soacra, cu toate ca imi scoate peri albi, fara numar-fara numar! *********************** "Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!" |
Foarte des simt ca tu scrii cam ce gandesc eu...
Elena, mamica lui
Razvan-Gabriel- 01.08.07
ghinetz spune:
Of! am si eu o ora libera cat doarme Victor si acum merge forumul aiurea!!!
Felicitari viitoarelor mamici.
Mychy, esti dementiala cu seni, pardon: sexi.
Jadi, te inteleg perfect cu sentimenul ca de al doilea copil nu te ocupi la fel. Chiar realizam si eu asta zilele trecute. La primul, Doamne, cate planuri imi faceam despre cum vom petrece timpul impreuna! cat stateam dupa fundul lui! Ii confectionam tot felul de jucarii, i-am facut casuta din carton, singura-singurica. Nu mai zic cat stateam de capul lui cu carti si alte alea. La Victor sunt mai relax. Il las mai mult in ritmul lui. El e mai degraba pasionat de activitati fizice (in casa asta inseamna "mama, uite", adica iacata-ma sus in sertar ) Stefan era si este genul mai intelectual.
Ups, da semne ca se trezeste. Am iesit afara de dimineata si vad ca a reusit sa doarma mai mult de o ora (cam asta era maxim pentru somnul de pranz). Azi insa e soare cu dinti.
A! Va mai anunt ca fiu-miu a inceput sa spuna cate ceva. (spre fericirea bunicilor, care erau ingrijorati foc). Ce e drept, de cele mai multe ori repeta doar linia melodica. Ca in bancul cu politisitii si tabla inmultirii. dar spune destul de clar si cateva cuvinte, ba chiar intr-o seara, ne intorceam din plimbari, era si mama mea cu noi si ea a zis: "Victor spune: MAMA DA APA", iar Victor a repetat intocmai. .
(inca una si ma duc: mai e copil pe lumea asta care sa faca baie in picioare? Al meu e de jale. Nu vrea nici mort sa stea jos in cada. Bine, nici nu ma agit sa-l oblig. Nu il deranjeaza cand il clatesc, ba chiar ia si el canita, o umple, ca musai tr sa curga apa, si isi da pe cap, pe ochi si rade. Dar sa nu-l asezi in fundulet, desi il vede pe frate-su cum sta, tot degeaba. Si e jale cand se termina baia. Plange de ma stie tot cartierul)
Uite, pun niste poze mai recente, zic eu, desi nu prea ma mai facut poze in ultimul timp: http://good-times.webshots.com/photo/2350687370074881809QNCswP
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghinetz (inca una si ma duc: mai e copil pe lumea asta care sa faca baie in picioare? Al meu e de jale. Nu vrea nici mort sa stea jos in cada. Bine, nici nu ma agit sa-l oblig. Nu il deranjeaza cand il clatesc, ba chiar ia si el canita, o umple, ca musai tr sa curga apa, si isi da pe cap, pe ochi si rade. Dar sa nu-l asezi in fundulet, desi il vede pe frate-su cum sta, tot degeaba. Si e jale cand se termina baia. Plange de ma stie tot cartierul) Uite, pun niste poze mai recente, zic eu, desi nu prea ma mai facut poze in ultimul timp: http://good-times.webshots.com/photo/2350687370074881809QNCswP Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) Sonia are nevoie urgenta de noi "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Da este fiica-mea care in 99% din cazuri face doar dush :)
Felicitari lui Victor vad ca nu pierde timpul degeaba si trece direct la propozitii. Sa-ti traiasca frumuseii, tocmai i-am admirat in poze.
Felicitari noilor gravidutet, sarcini usoare si bebei super sanatosi!
Io mi-s tare hormonoida azi... is nervoasa, uit tot de la mana pan' la gura probabil de-aia am si mancat toata ziua ca uit ca tocmai am gatat si iar o iau de la inceput. Toti ma calca pe nervi ca le trebe URGENT cate ceva... Gata ma duc la sala ca nu se mai poate!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
X-ray spune:
mai oana-ghinetz ce flacai mari si frumosi ai tu,si le sta tare bine melancolici...
jadi eu abia astept sa-l neglijez pe al doilea,numai sa vina
michy esti dementiala zau!daca ma intreaba cineva ce fac de 8 martie ii zic ca plec in austria sa caut barza ca asa mi-ai zis tu ca e acolo...
in alta ordine de idei sotul merge maine cu "baietii la control" si eu tocmai mi-am facut programare la homeopat,cica e ceva remediu care numai daca se uita la tine omu' ramai....
mi_a tu esti o draguta ca de obicei
fetelor eu stiu de gravidutze ca am spionat lista cu mamici sept-oct(o verificam pe milena daca s-a inscris si sa vad cand are dpn-ul,na trebuie sa strang bani de botez...)
si eu mai am un motiv pt care ma agit cu ramasul asta,lucrul.zilnic ma feresc sa fac o groaza de chestii(mai ales in perioada fertila nu-i bine sa stai unde sunt raze) si alti rezidenti ar da orice sa-i lase dr sa faca ce pot face eu la lucru mai ales in anul 1.chiar e super la lucru si eu sunt genul de om care ma agit si-mi bag nasul peste tot,si ii intreb de una de alta si cand sa ajung la locul faptei,stop eu nu intru ca ma expun...dupa ce termin si cu cic-ul cu bb2 pot sa-i dau bice linistita cu cariera,am o groaza de oportunitati,nici nu ma asteptam cand am ales aceasta specialitate ...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
ddanagh spune:
Jadi eu mi-am plombat o masea de minte tot in ideea de a fi salvata, a picat plomba, am replombat-o si iar a picat. M-am dus la un alt dr si mi-a zis ca-i o prostie sa tratezi maselele de minte, astea daca se strica trebuie scoase, asa ca am eliminat-o. Cu radiografie facuta nu doare deloc, un minut si gata.
Eu am avut o saptamana plina. Au fost mama si nepotu pe la noi o saptamana. Mama cardiaca, i-a schimbat dr tratamentul si a facut, ca efect secundar, o vasodilatatie de ne-a bagat pe toti in trepidatii. Ulterior,i-a zis dr sa-i multumeasca celui de sus ca e inca la verticala.
De altfel toate bune si frumoase. Daria e o nebunatica tare scumpa. Ar sta toata ziua cu mainile in apa, de altfel e singura modalitate de a o tine ocupata cand am ceva treaba, ii dau drumul sa picure apa la un robinet la cada, e aproape de margine astfel ca ea nu se apleaca si umple paharele dupa paharele, le varsa si tot asa.... Face jocuri puzzler de diferite forme: pune animalele la locul lor dupa sunete, dupa forme, baga cifrele 1,2,3 la locul lor, face ratza si ursuletul din doua piese....Dar cel mai mult danseaza - f. sic cu unduiri de manutze, doi-trei pasi in fatza, doi-trei in spate sau roata, roata.
Va spuneam asta vara ca nu ar da o jucarie neam, intre timp s-a schimbat radical, nu imi vine sa cred. Cred ca a contribuit mult si faptul ca am tot avut bebei pe la noi.
Nu ne loveste sau musca insa isi bate joc de noi. Se urca in picioare pe marginea canapelei, ma atentioneaza ca sa o vad si apoi se arunca in pat, fuge, fuge in casa si apoi se arunca fara nici o teama intr-un fotoliu din acela para si tot asa. La noi in dormitor avem patul cu o margine de lemn de jur-imprejur , mare prostie ca te lovesti non-stop. De cate ori scapa in dormitor merge de-a roata in picioare pe marginea aia care nu are mai ult de 10 cm. Am zis ca o sa se faca gimnasta, are un echilibru fantastic.
De vorbit si de mancat bine mai asteptam .
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Oana incantatori baietii tai. Victor are o fatzuca de zici ca vine de la sanius, e tare zglobiu, mi-ar placea si mie un baietel asa.
Va las acum ca merge extrem de greu DC-ul si plus ca trebuie sa-i dau papa Dariei.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
X-ray spune:
dana bine ai revenit!e tare dragalasa daria ta.bine ca mama ta e ok.azi-noapte si bona a fost cu mama ei la spital,mananca atat de sarat ca a facut 240 tensiune.asa ca azi m-am dus la 10 la lucru de m-ar fi lasat eli sa dorm macar pana la 8....
lui eli am descoperit ca-i plac mancarurile aromate,ma mosteneste.de cand pun in mancare putin busuioc crud rade tot.am facut pulpe la cuptor cu cartofi intregi si am pus peste ierburi uscate(rozmarin,cimbru,busuioc,etc)a mancat de a rupt ea care nu se atinge de cartofi...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
housepocket480 spune:
alina.a
vad ca tu esti mai "inaintata" cu dorinta bebe2. Adica l-ai trimis pe viitorul tata2 la spermograma sau am inteles eu gresit? Dar bebelina a iesit repede?
Fii atenta! facem un concurs "Cine ramane prima gravida" da de baut! OK?
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
Ah, am uitat! Sa-mi spui si mie ce iti da homeopatul ca tratament de fertilitate de ramai .....cum te uiti la soare
Mama lui Matei Alexandru
CarlaV spune:
Ghinetz, si a mea face baie doar in picioare. Cand ii spun "funduletul jos" se asaza dar nu sta mai mult de 10 secunde.
Alina.a, iti doresc sa-ti neglijezi bebe2 cat mai repede . Acum ma uit si eu la pozele cu burtica de la Saby si-mi dau seama ca de data asta mi-am facut mult mai putine, deci deja am inceput sa neglijez bb2. Am niste emotii pentru maine de parca mi-as face prima ecografie de sarcina din viata .
Saby a invatat cifrele, le recunoaste si le spune pe nume. M-a surprins luand o mana de pufuleti (mai scapa la pufuleti uneori) si a zis "asta patu", adica 4. I-am cerut sa-i vad si chiar erau 4. Ma gandesc daca o fac gimnasta sau matematician.
Dana, te inteleg cu marginea de la pat. Pentru ca nu am gasit un model de pat in care sa nu ne putem lovi din gresala, noi avem salteaua direct pe jos (are 30cm) si ocupa 3/4 din dormitor, Saby se simte cel mai bine acolo.
Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"