Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
monikbo, merci de sustinere. prelegerea asta i-am tinut-o si eu de n-shpe mii de ori............dar "prinde orbu' , scoate-i ochii"!!!!!!!!
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Din greseala am atasat la mesajul meu si o reteta luata de la voi .... scuze
AndreeaCma intrebai de cum mananca Matei!
Hai sa va povestesc un tare de tot! Zilele astea i-am zis lui bunica sa ii dea ea sa manance sa nu ma mai bag eu sa derutez copilul (eu pot sa-i dau la televizor la reclame, ea ii da intr-un alt stil cu santaje pe la sertare sau pe geam dand la catei sa manance si ei). Si stau eu ce stau in bucatarie si ii auzeam in dormitor vorbind si bunica "hai matei" si el chitaia si bunica iar "hai matei".... Zic ia sa vad mananca printisorul sau fenteaza pe bunica si intru in dormitor... Ce credeti ca vad fetelor.... Din dulap se vedea doar fundul mare al bunicii si ei intrati cu totul in dulap. matei era peste lenjeriile curate si apretate(statea cu fundul) si se juca "cucu bau" printre camasile calcate si puse pe umerasi ale sotului iar bunica il urmarea printre camasi cu lingurita.....Din fericire reusea sa-i dea cate o lingurita, apoi scimba pozitia printre alte camasi , rochii si ce mai era pe acolo...
Zic uite ca mananca copilul, iar eu nu am avut o asemenea idee....
Nu zic ca am ajuns sa colectez oase de pe la vecini ca sa le aruncam la caini si Matei sta pe geam si vede cum se ling cainii pe botic (scoate si el limba si se linge) si asa mai ii dam cateva linguri..
Deh....asa manacam...
Va pup
PS. AndreeaC merci de invitatie dar trebuie sa facem si noi ceva ca sa ajungem la odisee, nu?
Mama lui Matei Alexandru
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui housepocket480 Buna fetelor Din greseala am atasat la mesajul meu si o reteta luata de la voi .... scuze AndreeaCma intrebai de cum mananca Matei! Hai sa va povestesc un tare de tot! Zilele astea i-am zis lui bunica sa ii dea ea sa manance sa nu ma mai bag eu sa derutez copilul (eu pot sa-i dau la televizor la reclame, ea ii da intr-un alt stil cu santaje pe la sertare sau pe geam dand la catei sa manance si ei). Si stau eu ce stau in bucatarie si ii auzeam in dormitor vorbind si bunica "hai matei" si el chitaia si bunica iar "hai matei".... Zic ia sa vad mananca printisorul sau fenteaza pe bunica si intru in dormitor... Ce credeti ca vad fetelor.... Din dulap se vedea doar fundul mare al bunicii si ei intrati cu totul in dulap. matei era peste lenjeriile curate si apretate(statea cu fundul) si se juca "cucu bau" printre camasile calcate si puse pe umerasi ale sotului iar bunica il urmarea printre camasi cu lingurita.....Din fericire reusea sa-i dea cate o lingurita, apoi scimba pozitia printre alte camasi , rochii si ce mai era pe acolo... Zic uite ca mananca copilul, iar eu nu am avut o asemenea idee.... Nu zic ca am ajuns sa colectez oase de pe la vecini ca sa le aruncam la caini si Matei sta pe geam si vede cum se ling cainii pe botic (scoate si el limba si se linge) si asa mai ii dam cateva linguri.. Deh....asa manacam... Va pup PS. AndreeaC merci de invitatie dar trebuie sa facem si noi ceva ca sa ajungem la odisee, nu? Mama lui Matei Alexandru |
Vaiiiiiii, ce draguttttttttt. Imi si imaginez. Hi, hi! Pofta mare sa aveti!
CarlaV spune:
Housepocket480, dementiala imaginea cu fundul bunicii!
Mychy, de ce sa te duci tu la Balaceanca, nu-i mai bine sa-i trimiti pe cei care te supara?
Fiica-mea e o mica paracioasa. Ma tundeam in baie, a venit peste mine, a studiat ce fac si s-a dus la taica-su' zicand "tatiiiiiiiiii, mama taie pa(r)!" de parca cine stie ce faceam acolo.
Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
citat din mesajul lui CarlaV Mychy, de ce sa te duci tu la Balaceanca, nu-i mai bine sa-i trimiti pe cei care te supara? |
nu, pt ca sunt folositori, au grija de copil. decat cresa sau bona .........mai bine ma risc cu soacra, cu toate ca imi scoate peri albi, fara numar-fara numar!
mychydutza spune:
citat din mesajul lui cafera Pai Mihaito, trebuie sa-i multumesti, ca femeile tinere si grizonate sunt sexy. |
"sexi"? sau "seni"??????????
mychydutza spune:
ups, e cineva sexy, grizonata si sexi?????????daca am jignit pe cineva sa accepte umilele mele scuze!
cafera spune:
citat din mesajul lui mychydutza ups, e cineva sexy, grizonata si sexi?????????daca am jignit pe cineva sa accepte umilele mele scuze! *********************** "Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!" |
Esti dementiala. Am ras in hohote. Grizonata nu-s, dar in rest indeplinesc toate conditiile.
cafera spune:
citat din mesajul lui mychydutza ups, e cineva sexy, grizonata si sexi?????????daca am jignit pe cineva sa accepte umilele mele scuze! *********************** "Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!" |
Esti dementiala. Am ras in hohote. Grizonata nu-s, dar in rest indeplinesc toate conditiile.