Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andreea, felicitari pentru caruciorul roz.

Madalina, felicitari si tie pentru bb 2, acum am vazut si continuarea. Poate te mai gandesti cu nurofenul, nici eu nu sunt adepta medicamentelor dar data trecuta nurofenul/calpolul ne-a scos frumos dintr-o viroza fara sa ajungem la complicatii!

Nu mi-am scos maseaua, intai tratament pentru infectie si apoi chiuretaj, poate o salvez, nu de alta dar inca am toti dintii originali .

Maine pe liniste scriu mai mult!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Madalina, te inteleg perfect, si eu am trecut din alaptare in sarcina, Saby inca nu s-a intarcat de tot, iar pana acum 2 saptamani nu putea sa doarma fara san. De oboseala nu mai zic, plus greturile ingrozitoare de la inceput, dar am deja 33 ani si daca nu faceam acum bb2 nu prea mai era timp. In schimb, tu ai timp sa te razgandesti cu privire la bebe3 .

Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carla abia astept culoarea caruciorului vostru
deni mare noroc sa ai toti dintii..eu am avut ceva dr la cabinetul scolii in generala ce era pusa rau pe scos masele,m-a ""usurat"" de 3
valen daca vreodata ai 5 minutele libere imi scri si mie versurile de la frere jacques?eu mai stiu doar primul si ultimul dar a fost de ajuns pt eli sa ma tampeasca de cap cu ""dong dong"".ce frumos povestesti de fete,ceva poze nu ne pui?
madalina lasa draga ca iesim la pensie si mergem in croaziere,pana atunci copii am vrut copii avem...
eu zilnic vad numai nenorociri la spital,parca lumea asta se intoarce cu fundu'n sus....a fost azi la eco un copil de 12 ani il batuse crunt tatal unui partener de joaca,mort de beat,ca i imbrancit copilul...si avea fracturi de coaste orbita,mana si plin de contuzii....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari pt sarcina si dianei2007 si lui panda!pacat ca nu mai trecti si pe la noi....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Intru si eu repede safelicit fetele gravidute. Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc! Mai e de trecut pe lista gravidutelor si Cristina_ana.

Jadi, Valen, Alina.a, Millly, Houspoket, Madalina, ma bucur ca ne povestiti din nou despre strumfii vostri minunati. Nu va mai citisem de mult!

Azi Mihai implineste 1 an si jumatate. Ma gandeam sa-l serbez cu un tortuletz. Puiul meu iubit s-a facut mare...

Intreba cineva de crema pt dermatita atopica. Am folosit cu succes Avene Trixera.

Sanatate Miei si bolnaviorilor lui ioanaiub.

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Intru si eu repede safelicit fetele gravidute. Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc! Mai e de trecut pe lista gravidutelor si Cristina_ana.

Jadi, Valen, Alina.a, Millly, Houspoket, Madalina, ma bucur ca ne povestiti din nou despre strumfii vostri minunati. Nu va mai citisem de mult!

Azi Mihai implineste 1 an si jumatate. Ma gandeam sa-l serbez cu un tortuletz. Puiul meu iubit s-a facut mare...

Intreba cineva de crema pt dermatita atopica. Am folosit cu succes Avene Trixera.

Sanatate Miei si bolnaviorilor lui ioanaiub.

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

felicitari pt sarcina si dianei2007 si lui panda!pacat ca nu mai trecti si pe la noi....

povestea noastra...

Buna!

Pe Diana am felicitat-o pe PM pt burtica, dar de Panda nu stiam. Ma bucur mult pentru ele. Sa aibe bebei frumosi! Hmmmmmm, poate totusi isi vor aduce aminte de noi.

Valen, foarte frumos vorbesti de fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mi_a, esti in alergaturi? Ce face Mihaita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ce de vesti fetelor! Felicitari gravidutelor diana si panda si sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Eu tot cu maseaua si durerile, am inceput antibiotic la greu, sper sa ma tina stomacul la cate bag in mine. Aseara am ajuns cu buza de iepure, asa eram de botoxata mental, in oglinda nu se vedea nimic. Dodo ma uimeste pe zi ce trece, ieri mi-a "citit" dintr-o carte si am fost placut surprinsa de cate stie. Se vede ca este al doilea copil, nu il neglijez dar uneori uit sa ma bucur la fel de mult ca la primul. Asta sa nu intelegeti sa stie multe cuvinte, dar asa cum le zice pot intelege despre ce e vorba . Si este aprig si incendiar, m-am convins iar de lucrul asta, isi altoieste fratele instantaneu, ramane mut Vlad la palmele pe care le primeste!

Da' cafeaua unde e?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!!!!!!!!!!

jadi, daca esti ink posesoare de dinti originali, esti fericita! da-i inainte cu tupeu!

madalina, welcome! bine ca nu e nimik grav! iti recomand cu caldura STODAL, ca e homeopat. foarte bun e si siropul de ridiche neagra, scobesti ridicea si pui zahar sau miere. daca accepta poti sa-i dai ceai de nuci+ceapa. si nu renunta la ser in nas. e foarte probabil ca tusea sa fie de la mucozitatile din gat! si felicitari pt sarcina!

violeta, pt bluza ta am o solutie magica.................una noua!!!!!

mi_a, happy birthday! sa fie sanatos, voios, voinic!tu ce faci? cum te mai simti ?

alina.a, lasa ca vine si la voi bebe 2. am eu niste informatii cum ca barza e momentan insarcinata cu alte trebi si ca pe voi o sa va caute tocmai prin austria! stiu cat de frustrant e! eu am exersat 9 luni, eram dispe, viata mea se rezuma numai la chestia asta! si bebe a venit cand ma asteptam mai putin. a fost punct-ochit punct lovit. o repriza de sex in luna aia (ca eram certati cu sotzu)si a aparut andrei. imi aduc aminte ca pe 9 dec am facut testi si pe 11 era sotzu programat la spermograma!. oricum abia astept vestea de la tine!

valen, imi era dor de tine! poate ne trimiti si noua niste "limbarnitza" de la ines, ca noi tot mutulici suntem! apropos de asta, ma capiaza soacramea ca nu vorbeste andrei. cred ca ma duc la balaceanca cat de curand!!!!!!!

andreea, felicirari pt tititza!

cafera, te referi cumva la centura de castitate???????? esti cumva spionu' lu soacramea???????. "surprinsa" io nu mai cred!

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput