Strumfi de iul-aug 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
monicabo spune:
Sal!
Felicitari fetelor gravidute, Milly, si Madalina_s!
Madalina, sanatate Miei...nu stiu ce sfat sa iti dau, tot la medic tre' sa ajungi. bb2 ce este, f sau b?
Daca tot zicea Jadi ca mai poate umbla la listuta, puteti modifica si la mine numele lui bb2? Adica Ana Maria, 2 nume, si nu unul intr-un singur cuvant? Acum am vazut...merci
Jadi, ma bucur ca Dodo e mai bine
Michy, dar ce-i veni sotului tau sa zica ca ce mare lucru sa cresti un copil si ca arzi gazul toata ziua? El stie ce efort trebuie sa faci, sa fii mereu atenta, sa-l supraveghezi, sa te joci cu el, sa il linistesti daca plange, si alte lucruri care par marunte, dar care iau timp (schimbat, baie, mancat, adormit etc...). Plus treburile casei, sau parte din ele? Sau treziri noaptea daca este cazul.
El a stat vreo zi sau juma de zi singur cu Andrei? Daca da, i s-a parut atat de usor? Hai ca-s aiurea astfel de comentarii...
Un copil este mai mult decat un job, dupa parerea mea (asta daca te ocupi ca lumea de el, cum presupun ca fac majoritatea mamicilor). Pai de la job vii acasa la 5, la 6, la 7 la 8 la cat oi veni, si pana dimineata la 8-9-10, nu mai ai treaba.... Dar pt copil trebuie sa fii non stop in garda. Daca te solicita noaptea, nu poti sa spui, ca in cazul jobului, programul incepe la ora x, acum dorm, lasa-ma in pace!
Asa ma lua si pe mine o amica, ca ce mare lucru ca stai cu copilul, o lasi sa se joace, tu iti faci treburile, daca vrei o culci (asa la comanda!, da, da, da), o lasi in tarc daca ai altceva de facut bla bla bla. Speficic ca (inca) nu are copii, dar se pricepe f bine cand e vorba de copiii altora.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
X-ray spune:
madalina s trebuie sa o asculte pulmonar un medic,poate e o viroza complicata care diN pacate sa necesite si antibiotic.si pt nas incearca si cu apa de mare....off am trecut si noi prin deastea,stiu cum e...si felicitari pt sarcina!!!!!
hauspocket stiu cum e 8 luni de "munci"avem si noi la activ,deja am depasit ""efortul"" de la eli.uite vezi ca pana la urma se aseaza toate...
andreea c ce frumos carucior roz porti tu
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
mai monica dar bine mai scri!parca ai descris-o pe cumnata-mea...eu scriu cu eli in brate,ma "calareste la greu...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
monicabo spune:
O pupam pe Eli Am tot vazut poze cu voi pe parcurs, e asa de frumoasa! Bafta pt bebe2, incercati sa nu va stresati. Stiu, usor de zis, greu de facut, mai ales ca eu nu am trecut prin luni de asteptari, deci nu am simtit pe pielea mea asta, dar te inteleg.
Andreea_c felicitari pt fetita!
Housepocket, idem si tie cu bebe2
Madalina, p sa va descurcati, nu aveti de ales
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
valen spune:
Ne mai tineti minte?Millly, felicitari pt. sarcina!!! (parca-mi faceti si mie pofta de inca unul mic dar sotu' cica 2 sunt suficienti; daca eu vreau inca unul, n-am decat, da' pe el sa nu-l mai stresez ca raspunsul ramane negativ.)Carevasazica: Ines are 20 de luni, vreo 10 kile jumate si in jur de 87 de cm, asta ca sa stiti de la inceput despre cine se vorbeste. A avut o perioada in care n-a mancat mai nimic, m-am enervat, m-am dat cu fundu' de pereti apoi am realizat ca nu schimb nimic si am lasat-o in ale ei; acum si-a revenit si mananca normal. Vorbeste ff mult, repeta tot dupa noi, identifica obiecte din casa, ba ieri am auzit cum o intreba pe Sarah "vei?" (vrei). Stie sa cante "frere jacques": eo aca eo aca, ome pu, ome pu, ssss didadooo, didadooo"; sora-sa, care si-a intrat din plin in rolul de protectoare nu rateaza ocazia sa-i zica " esti micutza Ines, nu stii, sa mai chesti putin". Stie sa arate cu degetul pe carte cateva animale domestice pt. ca a invatat-o Sarah;seara le aud:"hai citim Ines:unde e caiutzu? unde e oaia, unde e pisica, unde e puii?". Mai constat ca vorbesc singura si ca Ines nu numai ca nu asculta ce-i spun dar se si amuza pe seama mea: se urca pe scaun, se ridica in picioare si ma striga razand: "mamiii, o sa casi, o sa casi". (ca asa ii spun eu ei "mami, o sa cazi")Alta data, n-am avut de lucru si dupa ce am parcat masina in garaj, plina de zapada, evident, de fata cu ele, am scuturat cu piciorul aparatorile de la roti pt. ca erau pline de zapada cu sare care ataca tabla. Va dati seama ca acum, de cate ori le urc sau le cobor din masina dau si ele cu picioru' si nu in aparatori ci pe unde apuca. Ar mai fi multe de zis dar le las pe altadata. O zi buna va doresc!
X-ray spune:
stres mare nu e,dar ma apuca asa nervii in z1...acum cu lucrul de dimineata si eli dupa amiaza nu ai timp sa te gandesti numai la un asta,cam asa a fost data trecuta,dar deja ma doare inima cand vad poze cu eli mica,sau cand ating haine de nou nascuti...de data asta sotul e mai stresat,eu sunt mai relaxata...
violeta ma declar absolut fascinata de mobilitatea lui lauras!cum a incaput in cosul ala?si are niste gene...
si ce dragoste mare la raducu si alessia,vad ca nu e eli a mea singura pupacioasa,frumosi foc amandoi
povestea noastra...
brazuca25 spune:
Hello fetele! Wow dar ce activitate ati avut zilele astea!
Felicitari pentru burtici milly si madalina!
Multumesc pentru urarile de bine si pentru aprecierile la adresa Denisei.
Vad ca nu e fiica-mea singura care ma "sfideaza", nu ca ma incalzeste asa cu ceva, dar macar inseamna ca e doar o etapa. De cateva zile imi face in ciuda si se ridica in picioare in scaunelul de masa si ranjeste cu gingiile alea golutze la mine . Azi a plusat si s-a urcat pe tava de la scaunel. Ma apuca durerile de inima cand o vad!
valen m-am distrat foarte tare cu Frere Jacque, parca imi si inchipui cum suna.
Andreea felicitari pentru caruciorul roz! Si imi place numele ales.
Mult spor la fetele ce vor bebe 2! Si eu as vrea, dar momentan...nu se poate.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
violetan spune:
Valen, ce povesti superbe despre fetitze! Iti vine sa le mananci!!!
Alina.a, exact asa zice dr de`fam, ca n-a vazut atata mobilitate! Cica sa-l fac balerin
Fetili, cum scot io dungile` alea albe, imposibile din bluza mea neagra de bumbac 100% pe care o iubesc de crap?? A stat mult nepurtata in dulap si acu am vrut s-o port si are darele alea albe, cred ca stiti ce zic. Pup mult!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Madalina, felicitari pentru bebe2!
Andreea, felicitari pentru fetita! Noi aflam miercuri cu siguranta ce va fi bebe2, pana acum avem doar indicii.
Monica, ce bine le zici tu acolo .
Carla, s.21 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madalina_s spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si perntru raspunsurile prompte!
Am fost acum la doctor si nu are nimic la plamani, ne-a dat Nurofen ca e antiinflamator de 3 ori/zi (nu cred ca-i dau, poate o data pe zi), Ambroxol picaturi expectorant si Vibrocil pentru nasuc. Astea doua o sa incerc sa i le dau.
Despre sarcina, nu stiu cat e curaj si cat inconstienta. Eu asa mi-am propus sa fie diferenta de 2 ani si asa a iesit din prima incercare, la fel ca si data trecuta. Sper sa fie bine, oricum m-am hotarat ca nu-mi mai trebuie nimic dupa asta. Am trecut din alaptare direct in sarcina si nu am baut macar un pahar cu vin si nu am fost macar o data sa dansez, iar la 26 de ani ... o sa merg peste 2 ani cu prietenele mele -care-or mai fi atunci, ca actualele nici macar nu sunt casatorite, nu mai zic de copii, deci nu prea ne mai vedem- si o sa dansez, o sa fumez o tigara slim si o sa beau un cosmopolitan. Peste 2-3 ani asa.
Vedeti ce mult scriu? Se cunoaste ca sunt la mama si hraneste ea copilul, ca acasa abia am timp sa citesc pe forum la o saptamana sau doua, sambata seara, nu mai zic sa scriu!
Va pup,
Nu stim inca ce e bebe2.