Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Andicule, bafta cu bb2 si distractie maxima la munte.Ddana, ce dulce Daria!!! Si noi trebuie sa-i schimbam patutul lui Ines si ma gandesc ingrozitita la ce va urma, pt. ca sunt convinsa ca n-o sa stea in patul ei ci o sa misune prin casa. Stefania, sanatate multa si tie si d-rei Catarina (tare frumos numele asta, ti-am mai spus si nu pot sa nu ma repet)Andrea, da,asa e; Ines imita tot ce facem iar Sarah spune din casa. Daca n-ai mai vazut copil caruia sa i se vada coastele cum i se vad lui Radu inseamna ca nu te-ai uitat niciodata atenta la pozele cu Sarah.Alina.a, o sa pun azi niste poze cu maimutele mele. Despre versurile cantecului cu pricina cred ca cel mai bine este sa cauti pe youtube.Despre renuntarea la biberon: Ines inca il iubeste cu patima si nu cred ca incerc prea curand sa-l scot.(la gradi bea din canita) Sarah a renuntat usor la 20 de luni (varsta pe care o are sora-sa acum) dar pe ea n-o vad facand acelasi lucru cu usurinta asa ca mai astept.De olita nici nu discut, in schimb cere la wc. (nu va ganditi ca stie ce-mi cere ci doar vrea s-o imite pe sora-sa). Vroiam sa le intreb pe mamicile cu 2 copii daca n-au remarcat cumva ca cel mic se dezvolta mult mai repede avandu-l pe cel mare ca reper si imitandu-l in permanenta.MychidutaAzi o sa mai arunc un ochi pe poze ca nu v-am mai vazut de multa vreme copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

valen
Mi-am facut procese de constiinta ca nu ti-am scris nimic . Nu stiu daca al mic se dezvolta sau prinde mai repede dar cu 2 sigur trece timpul mult mai repede si vad progresele la bloc nu mai am timp sa le vad unul cate unul .

Eu nu ma grabesc cu biberonul, Vlad la aproape 3 ani si 5 luni inca nu a renuntat la el si nu il fortez. Intr-o seara i-am zis lui Vlad ca e baiat mare si ar trebui sa renunte la biberon si sa bea laptele din pahar, a scos biberonul din gura, s-a uitat la mine mirat si mi-a zis "pai nu vezi ca nu am nici un pahar din care sa beau?". M-a bufni rasul si s-a mufat la bibe la loc. Bea doar juma de litru de lapte seara si atat, dimineata am scos laptele si la gradi nu ne da voie cu bibe asa ca o data pe zi nu cred ca strica!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andreea c felicitari pentru DEnisa Ioana. Sa fie sanatoasa!!!!
Cat despre biberon nu cred ca am sanse sa i-l scot prea curand, dar nici nu ma deranjeaza. Bea doar dimineatza si seara cu tetina avent de 4 sau din aceea I, II, III care curg repede astfel ca lapticul se termina repede. Cand a terminat laptele arunca biberonul de zici cei asta, chiar mi-a dat cu el odata in cap, de am vazut stele verzi. Nu suzeteste la el. Eu am ce am cu suzeta.

Alina eu tot prima poza zic.

Sanatate Catarinei si celorlati bebei bolnaviori ca vad ca iar vine un val de viroze.
Vorbeam cu AndraZ si imi spunea ca si Mara ei e bolnovioara. O sa-i treaca.

Am pus ceva poze noi la semnatura si aici aveti un filmulet cu Daria dansand. Era franta dar nu se lasa, ulterior in juma de ora a adormit.

http://www.youtube.com/watch?v=PI4jYViVktU&feature=channel_page

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Valen astept poze
O mai necajeste Ines pe Sarah?

Antooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am admirat-o pe Daria, m-am chinuit sa vad pozele pe compu meu tot ruginit dar a meritat Din pacate filmuletul n-am putut sa-l vasd, tot din cauza de harb de comp da poate reusesc maine la lucru. E o dulce si poza mea favorita e cea unde e luata de aproape, cu caciulita alba.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
Mychydutza eu nu cred ca se vor face disponibilizari in randul lucratorilor bugetari, poate doar a managementului sa puie ei pe cine vor, in rest e galgara pt public.

Sa te auda Dumnezeu!

Acum am vazut filumetul cu Daria dansand. E o scumpica.

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata, fete frumoase!

Ce-mi vazura ochii?

Fete delicate de Valen, frumoase foc, intr-un peisaj de vis. Imi plac pozele in care fetele sunt "aruncate" si apoi pleca in lumea larga fara sa uite inapoi, cea in care Ines isi primeste pupicul, in care Sarah scruteaza vazduhul si apele, doar-doar o gasi urma de corabie. Imi plac toate si m-as uita de o mie de ori.
Valen, nota 10, arati super.

Dansareata Daria m-a topit cu totul.

Elisa
, nu mai spun, asa de dulce si frumoasa cum sa nu fure pupicuri si inimi?

Ma framanta ceva: mai e vreo fetita netunsa care sa aibe parul micccccccc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dana, ziceai ca pui poze noi. Astept si fug sa incerc si eu.

Lunaaaaaaaaaa! Ce facetiiiiiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!

Carla???
Ddanagh, nu mai pot dupa fetitza ta! Ce frumos povestesti si ce haioasa chestia cu telefonul!!! Am vazut filmuletzul cu daria dansand si m-a cam topit, ce sa zic??
Valen, ce fetitze frumoase, sa-ti traiasca! Si ce dragalash stau ele una langa alta! Cred ca sunteti mandri de nu se poate!
Oanamada, ce faci?
Stefania, sanatate catarinei, dar inteleg ca sunteti mai bine, nu?
Sanatate si marei de andraz! Sa se faca bine repede si toti strumfeii bolnaviori!
Xerxe, , stii tu!

Daca mai am timp, mai revin sa vad ce faceti pe la spatele meu

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!!!!!!!!doamne ce vreme nashpacioasa!
mai valen, pai pe vreme d-asta vii tu cu asha poze??????aci ploua in draci, abia am ajuns la servici, mai sa ma ia vantu(alizeu' nu afaceristu'), si cand ma uit la poze ce vad????????plaja, soare, mare ..........gata, cred ca imi tai venele(sau sa le las sa creasca lungi??). acu serios, cand sunt facute???????ai neste fete super-super, k si mama lor de altfel.....

ddanagh, mai dar are fiita vointa, nu gluma! asta se face dansatoare de flamengo!

xerxe

eu cu biberonul nu am probleme......ca andrei n-a folosit niciodata! de la tzatza a trecut la sticla cu tzutzuroi si apoi la canitza! acu sa va povestesc de fiimiu, care ma iubeste, ma mangaie, ma pupa!!!!ii zic: pup-o pe mama si ma pupa! ii zic sa ma mangaie pe fatza , ma mangaie........nu stiu cum sa va descriu sentimentul. e ceva unic, eu una n-am simtit NICIODATA atata dragoste! poate doar de la mami-meu! ma prinde de obraji, se uita fix in ochii mei, imi zice "mama" , dupa care ma strange in brate. ei, in momentul ala parca simt nevoia de un pampers(seni)....

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput