Strumfi de iul-aug 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, cand am vazut pletele dariei fluturand, m-am gandit: oare mai exista vreun baietel netuns cu paru mik-mik????? nu stiu cu cine seamana andrei, ca noi suntem paroshi. de fapt nici ochii negrii nush de unde i-a luat..........UPS!

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

mychydutza, Vio,

Si noi ne pupacim caaici toata ziua. Si seara nu poate sa adoarma decat daca are biberonul de apa sau ceai (nu bea lapte decat in somn, altfel sa nu il vada) intr-o mana si cu cealalta mana ma pisca de ureche, ma trage de par sau de obraji. Sau sa ma atinga macar cu piciorul (intre noi fie vorba, ma inghionteste, se ancoreaza de fapt in coastele mele). Nu poate altfel.
Si nu trebuie sa ma ridic din pat nici pentru pisu, pana nu adoarme el.

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

nu stiu cu cine seamana andrei, ca noi suntem paroshi. de fapt nici ochii negrii nush de unde i-a luat..........UPS!

Apropo, tu cand ne mai arati niste poze cu Andrei....si cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai ce poze exotice! Chiar saptamana trecuta discutam cu o prietena care a fost in Cuba de revelion si a dat o groaza de bani pe vacanta. Nu ca nu isi merita banii, nu se stie daca va fi la fel Cuba dupa ce va muri Fidel (ca de disparut, a disparut de pe scena politica, cred ca l-au impaiat). Ma pierd in cuvinte, vroaiam sa spun de fapt ca banuiesc ca e mult mai ieftin sa pleci din Canada catre Cuba sau republica Dominicana decat sa dai banii pe o masina straina buna de aici din RO.

Raportez 2 copii foarte muciosi, la Dodo e altfel de raceala, acum ii curge nasul non-stop inclusiv in somn. Cat mai e pana la vara?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

intru si eu repejor sa va zic buna dimineata! am revazut-o cu mare drag pe Daria si tin sa ma inscriu pe lista fanilor si potentialelor soacre .

Elena, poza cu pupacila e asa dulce! Astea sunt momente unice ...

Valen, am vizionat poze .... fetele tale sunt absolut minunate, iar peisajul mi se pare de vis. Ines este o domnisorica ... si parca nu mai este asa mare diferenta intre fete ca inaltime, infatisare.

Deni, multe mai tragi tu cu cei 2 printi! Parca nu va mai lasa racelile. Multa sanatate va doresc.

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Valen am vazut poze cu doua fetite minunate. Aveti o familie frumoasa. Sunt asa de dulci ca iti vine sa le sorbi din priviri
Cafera tu si Valen ma faceti sa mai vreau si eu o buburuza. Sunt asa de frumoase surorile impreuna
Multumim de urarile de sanatate. Din fericire suntem mult mai bine :)
Uram si noi multa sananatate strumfilor bolnaviori

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/25083248@N05/3251076509/" target="_blank"> Aici se vede cel mai bine ce frumos o imita Ilinca pe Alexia....cum invata si ea sa pozeze ca o domnisoara.
Sunt niste scumpele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, faine poze! da' tu unde esti?

jadi, iar mucioshi????? pe tine te simt foarte "profunda" in dimineatza asta! cat sa fie pana la vara? pai "cre' ca cam" cat ie de la vara pana acu! oricum , vara nu-i k iarna! a zis-o un clasic, inca in viata !

xerxe, ca bine facut e fiitu! are asa o figura de om sanatos!

"nu e gaz cum e guvidu'
nici petrol cum e stavridu'"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

xerxe, ca bine facut e fiitu! are asa o figura de om sanatos!

Seamana cu ma-sa.

Pare grasut, dar numai la fata, ca are falcute, in rest i se vad coastele, cum spunea Andreea C despre Radu al ei si in plus e si micut de statura. Are 10.5 kg si 82 cm.

Mergi la inceput