Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
l-am gasit pe Luca atarnat efectiv de maimutica,o strangea tare in manuta si dadea din ea......mai mai sa-i cada in cap,asta in timp ce caruselul mergea

Poate este momentul sa-i cobori fundul patutului la nivelul cel mai de jos? Caruselul ii va atrage inca mult si bine, stiu de la Teo. Cand a inceput sa agate maimutele, am coborat patutul, si nu mai ajungea la ele. Cand a inceput sa se ridice in picioare, am scos maimutele si am lasat doar baza cu lumini si muzica, pe care si-o butona singur dupa bunul plac.
Apoi, cand a trecut in patul mare, i-am dus si caruselul. Abia cand a facut Radu vreo 2 luni l-am sustras si i l-am montat lui.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

f bine zici.Nu m-am gandit.o sa incerc si varianta asta.mi-ar placea sa mai foloseasca caruselul ca tare ii placea si vb cu el,acum aude muzica si se uita asa nedumerit nu stie unde sunt maimutoii.incercam diseara.merci de idee.

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

musettepink si eu i-am scos caruselul din acelasi motiv, cred ca il avem pe acelasi. dar l-am dus intr-o seara la vecinul de deasupra (care e cu o zi mai mare) si el era la carusel. pai cand s-a pus Alex pe un ras si o fericire, m-am gandit ca poate i-o placea saracul si eu il privez. asa ca l-am pus la loc si e taaare fericit cand sta acolo. se mai apuca de ele si trage, dar incerc sa fiu pe faza si sa i-l desprind din degete.

Alexa e super simpatica roscovana ta. mi se pare ca seamana leit cu tata

Am tot citit de ati scris pe aici legat de carti. Eu sincer nu prea am citit carti. Fac totul asa cum simt eu. Nu dorm cu el in pat sau in camera pentru ca doarme perfect la el in pat de la 9 seara la 8 dimineata. Nu se trezeste si nu mananca. Deci ma gandesc ca ii e bine. Adoarme imediat cum il pun acolo asta daca e treaz si nu adoarme mancand. Dar si daca plange sunt instant langa el. Nu il las sa planga asa aiurea ca nu vad de ce as face-o.
As vrea sa va intreb ceva. Am vazut ca cele care dormiti cu bebeii in pat spuneti ca le bagati tzitzi in gura imediat cum incep sa se foiasca. Credeti ca le e foame? Intreb asta pentru ca si Alex se foieste si am senzatia ca se va trezi din moment in moment, dar il las in pace si el mai doarme si 2 ore dupa aia. Nu va suparati ca va intreb, dar si eu m-am gandit de multe ori daca i-o fi foame de se agita atat. Dar daca il las si el nu se trezeste ma gandesc ca se agita si el ca orice om in somn ..

Ada stiu ca tu esti suparata si te descarci povestind diverse, dar mie mi se pare ca esti asa simpatica cand ma gandesc ca eu vreau bb2 repede, ma si vad pe mine in ce povestesti tu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette,aceeasi poveste e si la noi, doar ca a avut tati ideea sa mai ridice maimutoii de la ei de pe sfori...adica a facut nodul mai sus si maimutoii nu mai atarna asa rau si sunt mai greu de prins......ca nu stiu ce as face fara carusel

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babymom, multumesc mult pentru raspuns. E greu sa nu plec urechea atat timp cat toti copii mici pe care ii cunosc mananca de mama focului - chiar baietelul din poza a mancat intr-o dupa amiaza 150 lapte cu cereale si 2 Danonino (cu lingurita), are cu 5 zile mai mult decat Carla. Nu ma iau dupa obiceiurile alimentare ale altora, am o schema destul de bine conturata pentru diversificare si n-am de gand sa-i dau orice numai sa o vad ca mananca. Dar e totusi frustrant.

Referitor la pretendenti, Luca is the only sweetheart for Carla

Pozele sunt de la Suior, nu stiu daca mai e zapada, a fost destul de cald si la noi. Intreb si iti scriu. Poate facem o mica excursie daca veniti incoace.

Si in alta ordine de idei, eu sunt pe jumatate bihoreanca, mama mea este din Beius.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada norocul meu e ca nu ma cunoaste chiar atat de multa lume. Tocmai s-a trezit piticul. Ma gandesc la ce m-ai intrebat si iti "elaborez" un raspuns. Partial i-am raspuns Ancai in acest sens.

Pupici

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu nu ii dau nici lui Teo iaurtul mentionat D***nino. Prefer alte branduri care expira in mai putine zile, dar imi amintesc i-am dat iaurt mai tarziu de 6 luni lui Teo. Poate pe la 8? cam asa...

De brandul mentionat sora mea care a terminat medicina veterinara mi-a povestit niste imagini dintr-o vizita de-a ei pe la ferma cu vaci... de nu imi mai trebuie... Poate asa e peste tot, habar nu am, de aceea selectionez si eu dupa ce scrie pe eticheta si termenul de garntie.
Unde-i iaurtul acela la borcanele de sticla cu capac de staniol? Cumparam cate 10 borcanele, tot la 2 zile, si stateam la coada de la 4 dimineata pentru ele si lapte. Eram printr-a noua...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Carla e o scumpa! Nici nu ma mir ca are 2 pretendenti. Luca de Eva ar fi bine sa fie mai atent!

Eeee, pai si Noah se mai vede cu alte fetite, dar e platonic. Dupa cum se vede in imaginea Noah si Ania

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Ada norocul meu e ca nu ma cunoaste chiar atat de multa lume. Tocmai s-a trezit piticul. Ma gandesc la ce m-ai intrebat si iti "elaborez" un raspuns. Partial i-am raspuns Ancai in acest sens.

Pupici

si multumesc. Am citit raspunsul, am vazut ca laptele praf contine tot ce trebuie pentru bebe including suficient aport de vitamine, fe si calciu. Mai ramane doar intrebarea cu volumul...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Deja scriu cu o singura mana, cu bebe in cealalta, dupa ce m-a asistat in bouncer in timp ce faceam dus. Grea viata de mamica.
Copilul asta al meu parca vrea sa-mi faca in ciuda, nu alta: trage un kk proaspat dupa ce abia i-am pus pampers nou; parca ar astepta scutecul curat sa se poata kkci. E al 4-lea pe ziua de azi

Anca tu pe jumate bihoreanca, eu nascuta la Baia-Mare. Hi-hi.

Eva si de le patentam, tot nu le ziceam io asa bine ca dr. Sears, ca doar sunt numai la al 2-lea copil. Pana la 8 mai am de capatat experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Alexa e super simpatica roscovana ta. mi se pare ca seamana leit cu tata

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Este baietel...roscovan foc si cred ca ma alatur clubului mamelor care au lipsit cand a fost conceput bebe, ca seamana cu tati rau...toata lumea zice...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput