*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (207)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Adriana pana apar dnele doctor iti pot spune eu ca e normal sa tuseasca si sa elimine in continuu mizeriile alea din plamani...din cauza lor se aud haraiturile alea din plamani si pana nu le elimina nu-i trece...se poate sa mai tuseasca un timp si dupa terminarea tratamentului, nu te speria 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
raluca2107 spune:
[Clau, recunosc ca si mie imi scapase montajul tau, dar am recuperat. E foarte frumos si melodia e superba, iar Rebecca bineintels ca e atat de dulce
. Ce amintiri frumoase!!! Si deja a trecut un an....
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
mimonix spune:
Si ca sa nu ziceti ca nu vorbesc si cu voi
sau mai exact ca sa va bucurati ca nu vorbesc si cu voi
nu pot sa va spun decat ca vin de la circa financiara unde am stat la 7 cozi la nspe camere diferite ca sa platesc sau sa fac dovada ca am platit si sa fac copia copiei platii facute in 2007 care nu figureaza inca in calculator si pe care desi o voi depune a suta oara e bine sa o pastrez ca s-ar putea sa nu figureze nici la anul 

si-mi vine sa dau foc, sa fac greva, sa chem televiziunea si multe alte idei horror am in cap la ora asta
...caci nu pot sa nu ma intreb de ce mama ma-sii se intampla toate astea in tara asta ca nu mai pot 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
bitza037 spune:
Luny am vazut pozele .......mama ta a facut niste trandafiri superbi(sunt curioasa cum??) si tortul arata apetisant
.....am mancat o bucatica virtual.....ca am redus dulciurile
....imi pare rau ca ai fost indispusa.....cu toate ca nu ar trebui....eu cred ca este minunat ca la varsta asta ai implinirile pe care multe dintre femei si le-ar dori......
uite

din partea mea....chair ieri ma uitam la pozele de la curs.Nici nu mai stiu daca ti le-am trimis
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
claudia99 spune:
se intampla ceva ciudat pe forum - eroare si apoi apar aiurea de 2 3 ori
mamica de Bogdan Alexandru 11 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
clauclau spune:
Eu am scris la mate
, Rebe se trezise putin dar vad ca s-a culcat la loc...
Bitza, Raluca, 
si multumesc . Asa e, aproape a trecut 1 an.
Luny, am vazut pozele, foarte frumoase dar imi pare rau ca tu ai fost tristuta!
Mimo, ce sa zic, nasol tare cum ti-ai petrecut o buna parte din zi!
Adriana, multa sanatate va urez, Doamne ce rau! 

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
luny spune:
raluca, bitza
evident ca aveti dreptate si-s de acord cu voi..tre doar sa ma obisnuiesc cu ideea de 3 in fata!![]()
mimo te inteleg perfect..offf, nasol tare in romanik,ai dreptate..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
sal! si noi pe aici...eu cu Tudor...nu pot sta la calculator ca nu ma lasa
...dar va citesc pe diagonala 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
sovietica spune:
Stela
micuta ta cucereste inaltimile, cu sau fara voia doctorului. Ia uite-o cum invata sa zboare!
Clau, asa e, stau dupa fundul lui Sash destul de mult, e in perioada de dat cu freza de pamant, ca se urca pe tot ce nimereste. Cu siguranta stii si tu cum e ![]()
Tuchi, iti doresc sa se deblocheze TOT in calea ta! 
Luny, si eu patesc la fel cu pozele! cele mai multe poze le am cu sash sau cu taxo. Si bucura-te, de acum lucrurile nu pot merge decat spre bine 
Bitza, sanatate Antoniei!
AdrianaDana
si
sa dea DD sa treaca repede!
Azi am facut 3 lucruri pe care nu le-am mai facut de mult timp: Am impartasit copilul, am fost la Duhovnic si am cumparat de la McDo
(mi-era pohta de placinte)
Stiu ca nu e un moment bun, si poate va mahnesc, dar totusi trebuie sa va spun ca o vreme (poate o luna, poate trei) va trebui sa ma tin departe de forum pe cat posibil, caci voi fi ocupata. Am de "platit" niste datorii mai vechi, Niste "ceva" pe care daca nu le fac pana la bb2, nu voi mai apuca sa le fac prea curand.
promit insa, cand si cand sa mai scriu o vorba aici despre ce mai facem noi, chiar daca nu voi apuca sa citesc.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
mstela spune:
Am revenit.Am avut de gand sa ies cu Tea afara,mi-am adus aminte ca sunt gata rufele la masina de spalat,pana le-am intins,m-a sunat sormea S si m-a tinut 20 min la tel.
ca nu are cu cine vorbi
..fata are faringita
..o zapaceste stand acasa,afara nu are cine s-o scoata,bb e plin de colici,deci viata amara
..
Si acum s-a facut ora de masa,dupa aceea vreau sa plec cu masina
in Auchan unde vine si randunoiul de la serv sa luam de-ale mancarii.Si gata ziua..mamaaa,ce trece..si cand voi munci abia vor trece 8 ore,cred.
bitza,buna ideea cu plasa..sa-mi arati te rog o poza,daca gasesti.Tot ma gandesc ce sa improvizez sa lasam ghiveciul unde e.Desi,fiind cactus,cred ca tot va trebui sa-l mutam,fiindca se cocoata pe el in sus.
Imi pare rau ca e frichinita Antonia.Eu i-as da Nurofen sa se linisteasca,mai ales ca a facut febra.Sanatata..nu stiu ce sa spun mai mult,ca pe noi ne-a ferit Dumnezeu de raceli si febra de dinti.
Clau,aoleu,saraca de tine,nu mai apuci sa te speli pe cap?!![]()

.Asa e,o sa treaca si perioada asta,vor creste si incapatanatele noastre si vom mai vedea
..
Luny,faine poze..si Mufy imbracat ca un baietel mare e superb.
Si e de bine ma ca arati ca o pustoaica,uite si Raluca spune..adik arati sexos si fresh.
Adriana,off..imi pare tare rau..sanatate multa.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)