*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (207)
Raspunsuri - Pagina 7
claudia99 spune:
[quote]citat din mesajul lui mstela
Claudia,mercic de ajutor
.O problema are cel de la resurse umane,care nu are ce face si habar n-are ce trebuie.Si fara sa cunosc procedura,mi s-a parut o stupidenie ce-mi cere.Mercic.
Pai atunci ...ce sa zic , trimite-l pe el sa se mai documenteze ca daca el nu stie cand ar trebuie sa le viseze si noaptea ca tin de departamentul resurse umane.
Si daca nu stiati ca eu m-am lovit de asta - este bine sa aveti copilul trecut la deducere de la impozit la parintele care are salariul mai mic- asta cadn amandoi parintii lucreaza.
mamica de Bogdan Alexandru 11 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
bitza037 spune:
hello....sunt cu ochii pe voi![]()
Stelutz, eu cred ca nu trebuie sa-i interzici Teei sa nu se mai duca la ghiveci,prin natura constructiei lor si a curiozitatii exact acolo se va duce, incearca intr-adevra sa muti planta din calea ei, sau sa faci (cum a facut o piretena de a mea) o plasa impletita din sfoara alba.....si sa o pui deasupra ghiveciului...sa stii ca are si un aspect super fain.Daca rsusesc sa gasesc sau sa-i cer o poza am sa o pun.
sa va zic si cate ceva despre noi : Antoniei nu-i mai trece nasucul, nu ii mai curge cum curgea la icneput dar se aude cand incearca sa manance si sa respire in acelasi timp.De o saptamana doarme foarte prost in a doua jumatate a noptii....adica in jur de ora 3 cand se trezeste si manaca pana dimineata se frichine si maraie chiar plange si tipa.......vinovatul il banui: maselele...dar nu pot fi sigura ca nu ma lasa deloc sa umblu in gurtia ei sa vad.Am pacalit-o mai de mult cand ii dadeau dintisorii si dupa ce a adormit adanc seara am putut sa verific dar acum nici macar asa nu ma lasa.Azi chiar a facut febra de dimineata 38,5.....voi ce ziceti o fi din cauza dintitlor???sau se fi intors iar raceala????
......eu sunt la servici si mor de nervi ca nu pot sa fiu cu ea in momentele astea..........dar am sa fac tot posibilul sa intru in CIC.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Stelutz, eu cred ca nu trebuie sa-i interzici Teei sa nu se mai duca la ghiveci,prin natura constructiei lor si a curiozitatii exact acolo se va duce, incearca intr-adevra sa muti planta din calea ei, sau sa faci (cum a facut o piretena de a mea) o plasa impletita din sfoara alba.....si sa o pui deasupra ghiveciului...sa stii ca are si un aspect super fain.Daca rsusesc sa gasesc sau sa-i cer o poza am sa o pun.
sa va zic si cate ceva despre noi : Antoniei nu-i mai trece nasucul, nu ii mai curge cum curgea la icneput dar se aude cand incearca sa manance si sa respire in acelasi timp.De o saptamana doarme foarte prost in a doua jumatate a noptii....adica in jur de ora 3 cand se trezeste si manaca pana dimineata se frichine si maraie chiar plange si tipa.......vinovatul il banui: maselele...dar nu pot fi sigura ca nu ma lasa deloc sa umblu in gurtia ei sa vad.Am pacalit-o mai de mult cand ii dadeau dintisorii si dupa ce a adormit adanc seara am putut sa verific dar acum nici macar asa nu ma lasa.Azi chiar a facut febra de dimineata 38,5.....voi ce ziceti o fi din cauza dintitlor???sau se fi intors iar raceala????
......eu sunt la servici si mor de nervi ca nu pot sa fiu cu ea in momentele astea..........dar am sa fac tot posibilul sa intru in CIC.
IRINA 
Antonia
sufletel
clauclau spune:
Mai bag si eu un mesaj ca tin cu crenguta!![]()
Venit de la scoala, hranit copiii, culcat Rebecca, imediat ma apuc de facut teme cu Razvanu'. Eu inca n-am reusit sa ma spal pe cap, dar stiu ca ma chinui de 2 zile!
Poate in seara asta ca altfel o sa prind miros!![]()
Luny, sper sa recuperezi repede ziua de cumparaturi si sa-ti iei ce-ti doresti tu. Cred ca a fost tare frumos in weekend la mami a ta! Imi place cum povestesti de ea, se vede ca-i place sa se dea peste cap sa va faca pe plac si sa fi-ti multumiti si fericiti.
Multumesc ca te-ai uitat la montaj, esti singura!
Si asa este, copiii nostri au inflorit foarte, foarte frumos.
Stela, si Rebe e tot asa incapatanata...si eu cred ca o sa se puna in c*r in magazin cand nu o sa-i iau ce vrea ea. O sa fie greu sa o strunesc, dar intr-un fel sau altul o sa reusesc eu. Imi trebuie multa diplomatie...
Tuchi, lasa gandurile negative, OSAFIEBINE! Nu se poate altfel.
Ma duc la teme, dar sunt cu geana pe voi.
Sa nu lasam crenguta sa moara!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
bitza037 spune:
IRINA 
Antonia
sufletel
luny spune:
aaa, stela, pai nici nu arat si nici nu ma simt ca o pustoaica, dar imi revin eu, odata cu venirea primverii..acum sunt..
mai erau reduceri, sa stii..si daca ai timp sa 'sapi', mai gasesti cate ceva dragut...ce as face si eu o tura de shopping SINGURA!!
...si cateva poze din we![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
claudia99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Haideti sa umplem paginile,sa nu decedeze crenguta.. ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI CU SANATATE,MIRADI! Mercic de aprecieri la adresa poz(n)elor Teodorei mihutza,Naty,Adriuta,Clau,Luny. ![]() Claudia,mercic de ajutor .O problema are cel de la resurse umane,care nu are ce face si habar n-are ce trebuie.Si fara sa cunosc procedura,mi s-a parut o stupidenie ce-mi cere.Mercic.Stela, mami de TEODORA (1 apr. 2008) ![]() |
Atunci trimite-l pe sa se documenteze ca ar trebui sa le viseze si noapte ca tin de departamentul in care lucreaza si apropo daca nu stiati - copilul este bine de trecut la deducerea de impozit la parintele care are salariul mai mic - asta cand amndoi lucreaza.
mamica de Bogdan Alexandru 11 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
adrianadana spune:
Noi tot cu pneumonie, cu branula in piciorus...deci nu putem merge...de respirat respiram bine dar avem mucisori si parca tusim si mai rau.
Doamnele doctor ma pot lamuri daca e normal sa tuseasca pt a elimina... habar n-am ce avea la plamani?
Imi cer scuze ca va zapacesc cu problemele mele.. dar medicul nu ma lamureste cu mare lucru.. la altcineva nu am la cine sa merg..
El mi-a zis ca pulmonar e bine.. si atunci???

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
bitza037 spune:
scuze ca am trimis de trei ori mesajul dar mie imi dadea eroare de trimitere.........dar macar se mai umplu paginile asa ca vad ca este ger mare pe crenguta de nu sunt randunici.
Clau imi pare foarte rau dar sa stii ca si eu m-am uitat la montajul lui Rebe,da????....nu este singura Luny
dar am uitat sa scriu in mesaj ca tocmai intrase cineva in birou.....si mi-a placut foarte mult ai ales niste poze superbe.....
IRINA 
Antonia
sufletel
raluca2107 spune:
Luny, ce priceputa e mami a ta!!! Si nu fi suparata, cum ti-a spus si Clau e frumos si cand incepe cu 3. Suntem mai coapte , mai mature , mai implinite...
, iar tu oricum arati ca o pustoaica.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze