*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (207)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
Clau, Sovi
Sovi, hmmm..ma facusi curioasa, ce aventuri vei avea?..
sper sa ne poti povesti si noua cate ceva ca suna interesant!![]()
bai, am uitat sa va spun, aseara s-a dus naibi si noaptea mea romanticoasa, ma rog, noapte e mult zis, intre trezirile lui Mufa..ziceam ca ma doare burta...cand m-am asezat in pat cu iub, m-a taiat o durere naspa tare! exact ca durerile de ovulatie pe care le aveam inainte sa raman insarcinata!
...ce naiba o fi fost, ovulatie fara CM probabil..am luat un nospa si m-a mai lasat..simteam ca-s umflate ovarele si ca-mi ies peste tot!
..acum sunt ok, am si sala diseara, nu's ce sa fac, sa merg, sa nu...ca ceva tot mai simt..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Mai,dar din ce si cum se fac trandafirasii de pe tort,ca de mult ma roade curiozitatea

?.Bubu sigur stie.![]()

Si la voi mere greeeeeeeeeeeeeeeu forumul??

Fug cu Tea la masa ca-i calare pe laptop.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mstela spune:
Nu am plecat pana nu am vazut montaj cu Rebe superb
.E fantastic timpul asta,cat de repede trece si cum ne schimba puii.
A privit si Tea si tot exclama.
fuuug.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
tuchita spune:
cand aveam si io chef de vorba merge forumul greu...
Am vazut poze si montaje cu puiuti minunati!

Stela, vezi ca ti-am zis si io ceva de dosare...
Spor la cumparaturi!
Sovi, spor la "cevauri", sper sa fie interesante pentru tine!
M-am gandit la tine zilele astea, ca i-am zis lui Seb niste cuvinte in rusa( 4-5 cate stiu si eu!) si a ras de s-a prapadit!
Luny, fugi la sport, nu cauta scuze!
Clau, ori citesc crucis ori nu-nteleg...ai zis ca lui rebe ii ies dinti si ca ai tinut-o in pasa goala...

Claudia, mai zi-ne cum e Bogdanel la cresa!
Mimo, "kill'em all"
Naty, go, go mai ai un pic!
mai revin daca nu moare forumul sau se trezeste Seb!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
stela multam, bre!
..
o sa-i cer mamei reteta ptr florile de pe tort si poate o pun pe buscataras
...numa sa dau de mama, care umbla creanga cu tel inchis!
ea e artista mare la bucatarit, nu se vede in poze bine ce preparase ea acolo, dar a facut niste super combinatii cu somon fume, o branza amestecata cu nu's ce ierburi, tavalita prin cascaval ras, arata intr-un mare fel
, rulouri de sunca cu diverse umpluturi, chiftelute cu susan si multe altele...si cum eu ma luptam sa hranesc copilu, normal ca nimeni nu a facut poze..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
'neata stol

...nu sunt in greva...ci sunt in epoca de piatra...jur ca atunci cand voi deveni foarte, foarte bogata am sa imi trag un cablu de internet cat
din europa pana in peretele biroului...ca astia aici nu au auzit de viteza si internet normal...uneori ma simt ca in '97 cand caraiam telefonul pana obtineam conexiunea la internet...
si cum zicea cineva aici (rusine mie ca nu imi mai amintesc cine)...e vremea cand puiutii astia scot untul din noi...sau ce a mai ramas din el...cateodata ma trezesc gandidu-ma cu nostalgie la clipele cand il puneam pe Patrick cu fata la tavan si statea linistit o ora-doua...dupa care il intorceam sa nu faca escare si mai statea vreo 2 ore. Acum face controlul intregii case...acum realizez ce casa MAREEEE am...bine-nteles ca trebuie sa il tin de maini si sa stau ghebosata. Fiecare coltisor musai trebuie sa aiba un NU...NU la prize...NU rasturna televizorul...NU umbla la butoanele aragazului...NU mai da cu capul in usa de la dulap (care e oglinda toata) etc etc etc.
Il duc la gradi si incerc sa bag elan pionieresc la invatat...la viteza cu care citesc paginile ma mir ca am trecut de clasa a 4 a...aproape ca citesc pe litere...jumatea aia de creier chiar ca am expulzat-o cu placenta...
Barbatul imi lucreaza dupaamiezi...de la 3...si pentru ca nu mi-am luat permisul
il aduce el la ora 2 pe Patrick acasa...si de la 2 pana la 10 o tinem intr-o distractie.
ei, v-a placut?????....
stela, nu ca ar fi vre-o consolare...dar eu cred ca fiecare prunc e faza de "nervi"...maraie, caraie pana obtine...mai pune si spasmul hohotului de plans cu copil albastru, teapan si ai tabloul complet a modului in care isi cere Patrick drepturile...
ce e cel mai tare e ca la gradinita e un sfant...toti urla pe acolo...cer atentie...dau cu capul in pereti...Patrick imperturbabil isi vede de jucarii, canta, vorbeste, zambeste...ce o fi in aerul de acolo si acasa nu este nu stiu...
ramo, imi pare tare rau de pierderea cumnatei. Dumezeu sa le dea putere sa treaca peste clipele astea si sa ii binecuvanteze cu un puiut sanatos care sa le lumineze zilele.
adrianadana...tuse e normala...stiu ca e greu sa o vezi tusind...dar ala e cel mai mic incovenient...important este sa se vindece cauza...pneumonia. Si cum iti zicea mimo, tusea poate persista si dupa ce trece pneumonia. Ca si consolare...Patrick tuseste de vreo 3 saptamani...sau mai mult?...nici nu mai stiu...dar pentru tuse nu ii dau nimic.
adrianadana spune:
Fetelor va multumesc pentru sustinere

Mimo multumesc mult de raspuns 
Sper sa fie bine, sa terminam odata antibioticul, sa scapam de branula, de bubitele de la fundulet, de aftele din gurita, de maraiala si sa mai putem face si baita si sa iesim afara

Ce multe dorinte avem si ce marunte..
Ma simt vinovata si uneori simt ca cedez.. dar am noroc cu un sot care de o saptamana sta acasa sa ma ajute si cu o mama care vine zilnic sa ne vada

. Si cu voi..

Offff... si parea o simpla raceala

Si am uitat sa va mai spun ca ne-a mai iesit si un dintisor zilele astea ... bietul copil

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
bitza037 spune:
Stelutz, i-a dat nurofen si nu mai are febra acum am vorbit cu mama, dar nu stiu ce sa fac mai pe seara sa-i mai dau chiar daca nu maia re febra sa nu faca mai mare la noapte,sau nu???
Imi pare bine ca voi nu ati racit pana acum, eu am lasat-o pe Antonia pe jos prin toata casa si cred ca am lasat-o prea mult si a fost rece gresia
....dar nu ma mai intelegeam cu ea si a fost asa fericita ca a avut atata spatiu de explorare incat nu m-am mai gandit ca ar putea raci cu toate ca o imbracasem mai grosut.
Eu cred ca putem face trandafiri de pe tortul lui Luny cum este facut tortul "poseta si pantofior" de pe "bucataras".....dar sa vedem si ce zice Luny dupa ce-si gaseste mama![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
vad ca de aseara v-ati mai dat drumul la glascioare
!
Cuscra
,am admirat-o pe TEA
!e o scumpica in salopeta aceea colorata si in pantalonii scurti cu strampei
!
Luny,si eu fac anul asta 30!
Hai,capul sus
intr-adevar tare apetisanti trandafirasii si calele!
Clau
,frumos de frumos montajul
!
ca ma intrebai de copii:m-am chinuit sa il culc pe Sam de pranz,de mi-au sarit capacele
.de la 8 de dimineata abia la 3 mi-a adormit!
David e la pian!si e tare incantat ca invata sa cante![]()
si l-am inscris si noi in clasa I!o sa mearga la Liceul de Muzica!e cam departe de noi,dar merita!are talent si vrea si el asta!
Adriana,sanatate puiului!sa dea DD sa ti se indeplineasca cat mai repede cerintele!
Sovi,si eu sunt tare,tare curioasa![]()
Cata, sigur va fi bine!
chiar ca merge greu forumul
Irina,la fel-sanatate Antoniei
revin,ca suna cineva la poarta![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Adriana, iertare ca am uitat de tine! Referitor la tuse nu mai am nimic de zis in plus fata de fete...
doar ca va doresc insanatsire grabnica si zile senine!
Si am uitat sa ii transmit si o imbratisare calda Ramonei
...de ce se intampla asemenea lucruri numai Dumnezeu stie...
Gecko, stii ca functia creaza organul, asa ca....invatati, invatati si iar invatati!
Ma rog, cu Patrick de la ora 2 acasa usor nu iti este...dar o sa razbesti tu cumva!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)