Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saby, eu am sterilizator electric de la Avent; nu stiu sa-ti zic daca e bun sau nu pentru ca nu l-am folosit niciodata.

Pisik, mie mi se umfla picioarele dar eu aveam problema asta si inainte de sarcina cind beam in fiecare seara ceai antiadipos; din pacate e interzis in sarcina; am incercat "ceaiul diuretic pentru gravide" dar nu are nici un efect. In rest, beau apa multa, putina sare inspre deloc si, cind pot, stau cu picioarele in sus. Imi fac lunar analiza la urina si-mi verific tensiunea; pina acum, n-am avut probleme nici cu una, nici cu alta.

Clisma se face sau nu, in functie de "politica" spitalului; dar, in Romania, orice se poate negocia

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Burtici cu bebici va de noapte buna.

Sunt obosita tare..am montat si noi patutul azi ...mai trebuie sa vina lenjeria de patut ca sa fie totul aranjat.

Vreau sa va anunt ca de cateva zile a inceput sa curga colostru..nu mult..doar cateva picaturi....si simt asa o tensiune in sani...pfffff...am inceput sa ma dau cu garmastan.

Va doresc o noapte linistita, fara contractii, dureri si shushu des...si poate asa visati si ceva frumos.

35+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Maya, ma doare jos in burta, cand merg si, intr-adevar, dupa ce ma ridic de pe scaun. Dar pe mine ma chinuie si durerile de perineu, chiar si cand stau in pat, sau mai exact cand ma misc in pat, cand incordez picioarele sa ma dau jos, etc.

O sa incerc sa mai stau in pat

34+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Inapreda, ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat la nume! Imi place ce ai ales! Tati stie, sau inca mai pastezi misterul?!

Maya, si Joanna, ma bucur pt voi ca ati reusit sa treceti peste toate problemele si sa ajungeti asa aproape de termen! Stiu ca a fost o perioada f grea, dar uite ca se apropie de sfarsit si in curand o sa va vedeti minunile! Oricum, sa mai aiba piticii ceva rabdare, ca inca nu le-a venit vremea sa se arate in lume!

Silvia 33+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

scuzati cateodata forumu asta o ia razna.sau eu.....? nu am vrut sa postez de ateetea ori

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Si eu postasem de 4 ori!!! Imi dadea eroare.

Silvia 33+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multu' ca l-ati trecut pe bebe Ian pe prima pagina.

Silvia, stie, stie; el a ales Alexandru si, desi imi place numele, nu-mi prea place pentru ca -cel putin la noi in oras dar si in cercul apropiat de prieteni!- e extrem de...po****r!

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Adee ai PM activat, eu o sa nasc la judeteana, dar ne sustinem moral la telfon macar.....
Pisik multumim, ai grija de tine, cunosc senzatiile.stai si odihneste-te cat mai mult si incearca sa fii optimista.Medicu meu are o vorba: cel mai bun medicamnet..repaus, liniste si pace sufleteasca si credinta in Dumnezeu.
Silvi 4 multumim,ai dreptate mult a fost putin a ramas, dar inca mai au un pic de stat acolo.Fii cumintica nu forta prea tare nota cu smotrul cum se zice pe la noi, valabil pt toate gravidutele....Si nu mai baga in seama ce zice lumea...
Maya stiu ca are dreptate, numa SA VREA SI BB SA IL ASCULTE.[RUGA].
DE Zori nu mai stie nimeni nimic????
Scuzati inca o data pt postarile repetate nu e vina noastra...
NOAPTE BUNA BURTICI SI BBLINI.
PS cum se vede ca am fost in toane bune azi, nu ne mai opreste nimeni din scris...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Intreba cineva de sterilizator.Eu am sterilizatorul electric de la Avent si sunt foarte multumita.La fetita am avut de la Tefal dar sterilizarea dura mai mult pe cand acum in cateva minute e gata.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Silvia4, nu mai baga in seama vanzatoarele, babele, etc, toate atotstiutoarele. Nu merita sa te necajesti pt atat. Bebe vine cand i-o fi sorocul sa vina iar daca vrei sa auzi un prognostic cat de cat realist, asculta-ti medicul si atat.
Multumim pt incurajari dar, cum zici si tu, mai trebuie sa stea un pic bebeii in burtica, macar 2 sapt jumate.
Joanna sa mai stea bebeii cumintei si sa asculte de doctori. Si noi la fel sa facem tot ce ne sta in putinta sa-i ajutam sa stea la caldurica.
Pisik06, in afara de repaos la orizontala nu stiu ce sa-ti recomand. Acuma sa nu crezi ca eu, chiar daca 23.30h din 24 stau la orizontala nu am dureri sau niste contractii zilnice. Uneori mai multe, alteori mai putine, fara o explicatie logica. Dar daca nu as sta ar fi mult mai rau. Curaj, mai avem putin si o sa ne tinem copilasii sanatosi in brate.

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput