Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
Maya25 spune:
Deci nu numai mie mi-a luat-o forumul razna in seara asta. Mesaje de eroare am avut aproape la fiecare postare si la inceput si eu am postat un raspuns de 2 ori din cauza erorii. Pe urma m-am prins de smecherie.
Cred ca raman singura pe aici. E tarziu. Va doresc o noapte usoara.
Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Pisik06 spune:
Joanna, Maya, Ina, multumesc de sfaturi si pareri
Azi am stat mai mult decat deobicei in pat (adica am stat macar un pic, ca eu nu obisnuiesc) si deja s-a simtit. Asa ca maine incerc sa fiu si mai cuminte.
Noapte buna tuturor
34+ Ana Bianca
Leeloo21 spune:
fetelor..burtica mea (dupa spusele doctoritei mele) este mai jos decat inainte..o alta doctorita din salon chiar s-a mirat ca de ce e asa jos..dar ma rog..sper ca e ok..colul este lung si inchis..deci n-am de ce sa-mi fac griji a zis ea..
vreau s ava intreb..voi ce pastile sau suplimente luati?..k eu iau elevit de luni bune de zile..si la prescriptia unui alt dr..cel cu care nasc in apa..am luat si supliment de fier si calciu cu D3..doctorita de aici mi-a zis k sa termin folia de fier si s anu mai iau apoi..iar calciu s anu mai iau deloc pt ca imi provoaca contractii..si e deja periculor..a zis k sa imi iau calciu din lactate si doar atat..
voi simtit clar contractiile BH? k eu nu le mai deosebesc..nu-mi dau seama cand apar..mama mea zice k m-am obisnuit cu ele si deaceea..dar eu va intreb si pe voi..
si pe mine ma dor oasele bazinului..chiar imi trosnesc asa usor cand ma ridic de pe scaun sau imi schimb pozitia in pat..si osul pelvian ma doare..suportabil si nu constant..tot asa cand imi schimb pozitia de stat..
m-am inscris cu sotul meu la 2 cursuri obtionale de puericultura..unul legat de nastere si lauzie..si unul de alaptat si ingrijirea micutului in primele luni.. pe 16 respectiv 18 feb..am s ava povestesc daca vreti cum a fost..
Ayla, Zory...ce mai faceti fetelor? ce fac micuti copilasi?
plici si maria
si la de mamici de ghiocei
Cristina cu bebe mic 34+
nasterea in apa
pozici dragute
Galushca spune:
Leeloo, eu nu am simtit deloc contractiile BH la prima sarcina. Acum da, din plin. Nu e obligatoriu nici sa le ai, cred.
Ce bine e in concediu! Azi am facut o gramada de treaba prin casa, dar de maine bagam si program de plimbat prin oras, urcat scari :D si odihna. Si piticuta sta acasa cu mine, ne distram foarte misto :)
A, Maria, m-am prins cum vine cu semnatura. Avem 37 implinite de azi, nu 38, aveai dreptate
Ce se mai aude de Shasa?
Galusca 37+ cu
Galushca spune:
Fete dragi, imi da si mie cineva parola de la adresa de mail de la yahoo? Sarumana frumos.
mihaelacg spune:
neata burtici
la o cafea cu lapte cine se baga? buna tare
am facut destula.
cine-mi spune si mie daca mai am vreo sansa sa-mi scot verigheta, si prin ce metoda?
am iincercat cu apa, sapun, crema....nu merge
dr. mi-a spus sa tin mana in sus juma de ora, dar nu merge nici asa.
si vroiam sa ma dau si eu mare domnisoara fara verigheta.....am ratat momentul
mainile sunt umflate e la prima ora.
fata mea sta cu mainile pe sus, deasupra capului, o simt fff jos, si dr. mi-a cmfirmat ca are manutele deasupra capului.
i-am zis ca bag 2 degete si o scot rapid de maini afara si gata nasterea.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
chatonel spune:
neata burtici! am venit si eu cu cafeaua.
mihaela, ai incercat cu ulei pe mina? rotita ca sa intre uleiul si sub ea si apoi incercat sa o faci sa alunece?
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
lysbeth spune:
sau pusa putin ghiata?
sau tinut mana in apa rece rece cateva minute si apoi dat cu ulei poate mere scoasa?
31+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 saptamani