Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Joanna, medicii de aici spun ca e ok si de acum, desi ideal este de la 37, pt ca au 2 spitale de prematuri extraordinar de bine dotate. Aici se salveaza copii de la 24 de sapt! Dar eu nu vreau sa mergem acolo. Eu vreau sa fim la termen, sa mergem acasa.
Ma bucur ca te simti bine. E super! Totusi, nu exagera cu efortul. Dupa 37, atunci poti face ce vrei, pana atunci, mai cu grija. Nu te superi ca iti spun.

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Nici in tg mures sectia de prematuri nu e de lepadat , sunt destul de bine dotati si cu medici buni, multe gravidute cu probleme din tara vin aici, nu asta ar fi problema.Nu stiu cred ca medicu totusi vrea sa fi la termen atata tot.sau cel putin asa sper.
Nu m-am suparat, din contra mersi pt griji, nu am exagerat, atat ca am facut o baie, am stat si eu la masa ca oamneii, m-am plimbat pe hol si am stat un pic in geam,ceeea ce pt noi e uuuuuuuuuuuuuuuuuAAAAAAAAAAAA.
o SA FIE BINE, PT TOATE.

34+

Mergi la inceput

Citat:

Joanna, medicii de aici spun ca e ok si de acum, desi ideal este de la 37, pt ca au 2 spitale de prematuri extraordinar de bine dotate. Aici se salveaza copii de la 24 de sapt! Dar eu nu vreau sa mergem acolo. Eu vreau sa fim la termen, sa mergem acasa.
Ma bucur ca te simti bine. E super! Totusi, nu exagera cu efortul. Dupa 37, atunci poti face ce vrei, pana atunci, mai cu grija. Nu te superi ca iti spun.

Maya 34+

Nici in tg mures sectia de prematuri nu e de lepadat , sunt destul de bine dotati si cu medici buni, multe gravidute cu probleme din tara vin aici, nu asta ar fi problema.Nu stiu cred ca medicu totusi vrea sa fi la termen atata tot.sau cel putin asa sper.
Nu m-am suparat, din contra mersi pt griji, nu am exagerat, atat ca am facut o baie, am stat si eu la masa ca oamneii, m-am plimbat pe hol si am stat un pic in geam,ceeea ce pt noi e uuuuuuuuuuuuuuuuuAAAAAAAAAAAA.
o SA FIE BINE, PT TOATE.

34+

Mergi la inceput

Citat:

Maya 34+

o SA FIE BINE, PT TOATE.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Maria, mult a fost, putin a mai ramas. Stiu ca e tare neplacut din pdv fizic; oboseala, surmenaj, nerabdare... Inca putin, si iti vei cunoaste minunea. Pina atunci, multa rabdare iti doresc. Si, cind va veni Momentul, o nastere usoara

Florinela, esti o harnicutza si ma complexezi Eu tot zic ca mai am timp si mai amin ca sa fie totul proaspat...ATUNCI!!! Nu te mai surmena atit, fa si tu treaba ca la noi, in Ardeal: incetuc, cu voie buna

Gia, ma bucur ca esti bine si ca totul e ok. Ai grija de tine si asculta-l pe nenea dr, ok?

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Kea Mai aveti timp sa va hotariti; eu eram obsedata de acest subiect pentru ca era sursa de polemici intre mine si tati

Alex eu pentru picioare folosesc aparatul de epilat iar pt. axile si "alte zone" ceara depilatoare: e o procedura rapida cu rezultate uimitoare; spun asta pt. ca inainte nu mai folosisem crema si ma asteptam la niste rezultate cam...naspa; dar nu e deloc asa: fara iritatii sau alte efecte secundare.
Succes!

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri. Senzatia ca nu pot sa respir mi-a trecut pt moment, dar ma astept sa revina. Picioarele incerc sa le tin sus, ca alta solutie nu am.

In rest, dureri f jos, azi am scapat cat de cat de contractii, dar nu si de durerile astea nesuferite si senzatia ca bebe vrea sa iasa acu

Maya, Joanna, ma bucur ca sunteti mai bine, va tinem pumnii sa fie tot asa

34+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Joanna, are perfecta dreptate medicul tau.

Maya 34+

Mergi la inceput

Adirys, multu' pentru aprecieri.

Monvas, chiar pace nu am facut dar am cazut de acord ca fiecare dintre noi sa aleaga un nume fara sa fie imperios necesar ca acesta sa placa si celuilalt. Asa, eu am ales Ian iar el Alexandru. Are tata o vorba: "las' ca-i bine asa rau!".

Gessy, raportez si eu aceleasi simptome dureroase. Eu insa nu iau No spa: mi-e frica sa nu-mi "amorteasca" contractiile "adevarate" daca vin.

Gina 32+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisik06, imi pare rau ca te doare jos. Sa stii ca si pe mine ma doare daca stau in fund sau in picioare. La orizontala e ok. Banuiesc ca e in zona colului, nu? Eu acolo simt intepaturi daca stau in fund cateva minute. In picioare e mai rau.
Nu poti sta in pat culcata? Nu-ti trece asa?

Maya 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare burticute!

Doua zile am lipsit de acasa si azi toata ziua am stat sa recuperez ce ati scris! Acum nici nu mai stiu ce voiam sa raspund si cui..

Sunt incantata de camera bebelinei, care e aproape gata. mai avem sa luam perdeluta, s apunem lustra si sa lipim pe pereti niste stickere. O sa va pun poze cand e gata!

Eu sunt f speriata ca nasc curand, in fiecare zi intru in panica sa nu inceapa travaliul Mi-a zis o vanzatoare intr-un magazin ca sigur am baiat, chiar daca la toate ecografele s-a vazut fetita si ca nasc curand ca am burta lasata Am plecat cu lacrimi in ochi de acolo!

Sunt foarte bucuroasa sa aflu ca Luana ia in greutate! E asa o dulce in poze, ma impresioneaza pana la lacrimi sa o vad cum isi tine mamica de deget! Ayla esti o mamica curajoasa, un model pt noi toate! Simt ca am ceva de invatat din toate postarile tale si ca experienta prin care treci tu ma maturizeaza si pe mine, ma face sa vad lucrurile altfel decat cum le vedam pana acum. Ma simt mai puternica, mai curajoasa, mai recunoscatoare celui de sus pt tot ce imi da!

Maria si Plici sunt cu gandul la voi si astept cu nerabdare sa va vad puiutii! Ce putin mai e, mai ales la tine Plici!

Simina, eu din cate stiu statisticile spun ca media duratei de incercari de a face bebe e de 6 luni. Asa ca nu intra in panica! Nu se intampla prea des sa ramana cineva din prima incercare..Urmeaza sfatul fetelor cu experienta si relaxeaza-te! Nu te gandi ca ai probleme, pt ca ai vazut ca poti ramane insarcinata!

Voiam sa raspund mai multor fete dar acum nu mai tin minte La cat am avut de citit azi...Promit sa revin maine!

Pupici si noapte buna!

Silvia 33+ Natalia (cred)

Mergi la inceput