Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)
Raspunsuri - Pagina 8
marijan90 spune:
Cami, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si fericire
noce spune:
Cami, felicitari, mamico! Sa va traiasca minunea Antonia si sa aduca dupa ea fratiori si/sau surioare! Sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de ea!
Recuperare rapida si alaptare usoara!
16+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
laurraa spune:
Felicitari Cami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase amandoua si refacere rapida!
24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
oanka80 spune:
dragele mele...sunteti foarte dragalase prin ceea ce exprimati pe acest forum...trebuie sa ne incredintam rugaciunile noastre maicii domnului, sf. nectarie, sf. stelian, sf. parinti ioachim si ana si cu cu siguranta vom avea si rezultate.ispita e mare in aceste momente...de orice este timp, mai putin pt rugaciune. aici e lipsa mea probabil.stiu ca sunt puternice rugaciunile comune asa ca am listat pomelnicul celor ce doresc bebei si il voi duce saptamana asta la cat mai multe manastiri din orasul nostru. saptamana viitoare plec intr-un pelerinaj la manastiri din intreaga tara si voi lasa cate o copie peste tot unde voi ajunge. numai cel ce are tristetea aceasta in suflet poate intelege pe altul asemenea...doamne ajuta spre implinirea dorintelor tutror celor ce doresc ingerasi in viata lor. pupici la toate si.......rabdare, rabdare si iar rabdare....ca va aparea soarele si pe strada noastra
mvb spune:
Intru si eu sa o felicit pe Cami pentru printesa! Cami e la odiseea la care am nascut si eu! Sa va dea Dumnezeu sanatate,viata lunga si va aveti parte de toate bucuriile si lucrurile frumoase pe care vi le doriti!
MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
vias spune:
Felicitari Cami...Domnul sa fie alaturi de voi pe parcursul intregii vieti!
Pana maine trebuie sa pregatesc acatistul pt manastire!Va trec pe toate!!!
Sanatate multa la toata lumea...!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mvb spune:
Vreau sa ma primiti si pe mine aici la Rugaciune. Am si eu o poveste f trista si un suflet plin de durere. Cu ajutorul lui Dumnezeu, stiu ca vom reusi sa facem realitate din visul nostru de a fi parinti! Dumnezeu ne-a dat un ingeras in 23.12.2008, dar sufletul ne spune ca in scurt timp vom avea si copilasi! Printre lacrimi multe, am inteles ca peste toate este voia lui Dumnezeu si ca EL alege ce este mai bine pt noi!
MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
ellenii spune:
Bine ai venit printre noi Mvb! Ai sa vezi ce bine te vei simti aici!
Camy_pus iti multumesc din suflet ca te rogi pentru noi!
Cami, felicitarile mele!!! Sa fiti sanatoase si sa te refaci repede-repede! Si nu uita de pozici!
Another day goes by
Theiuta spune:
Buna!!!
Inca sunt la munte, miine plecam si odata ajunsa acasa promit sa raspund fiecarei fete care mi-a raspuns, in parte.V-am citit cu mare atentie raspunsurile si va multumesc din suflet.
Nu prea imi merge netul...
Camipentru proaspata mamica si pentru micuta steluta ANTONIA.
E de acord si sotul sa ne oprim la manastirea Caraiman.Doar ca el, fire foarte practica, ma intreba daca se merge cu masina ca nu are cum sa lase in masina laptopurile cu care ne-am carat...ca le fura cineva.
Imi pare rau ca azi mi-au venit rushii si...nu prea voi putea sa ma ating de icoane
Pup si revin.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
happymum spune:
cami, am cam ramas fara cuvinte. mi s-a umplut inima de duiosie. cat de fericita trebuie sa fii... iti doresc din suflet sanatate si tot ce este mai bun pentru fetita ta.
nu te cunosc, dar va iubesc deja mult. pupici pentru tine si pentru micuta antonia.
Doamne, multumesc ca imi arati ca se poate si ca nu trebuie sa imi pierd speranta. fetelor dragi, Doamne ajuta si noua!
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!