Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)
Raspunsuri - Pagina 7
laurraa spune:
Cami, probabil ai bebele Antonia deja in brate! Dumnezeu sa va tina sanatoase pe amandoua.
FELICITARI!!!!!
24 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
caciantoni spune:
cami- ce faci draguta? cred ca acum o ai deja in brate pe micuta Antonia.... sa iti traiasca si sa te bucuri de ea! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca!
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
sicuta13 spune:
Cu toate ca acum cateva luni nici nu ma gandeam la posibilitatea unei noi sarcini, acum incep sa ma gandesc ca totul este posibil cu ajutorul Domnului. Am inceput sa imi fac analize mai complexe si cu ajutorul Domnului poate vom gasi raspunsuri.
Felicitari Cami si micuta sa iti aduca numai bucurii
Va pup
Cris
ainigriv spune:
Felicitaaaaari,mamicoooo!!!Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza si minunea voastra sa va bucure cu zambetul ei in fiecare zi!!!
Chiar ieri trimiteam PM Cameliei cu nr meu de telefon,sa ne anunte,sa facem rugaciune,dar cred ca prea tarziu l-am trimis...dar uite ca Maicuta Domnului a randuit sa ne dea totusi de veste,prin alta mamica draga noua,Criss!!!Sa ne rugam unele pentru altele,ca Dumnezeu face minuni...deocamdata pentru refacere usoara si laptic buuuun pt bebelina Cameliei,pentru bebeii din pantecele celorlalte mamici si pentru cei care urmeaza sa vina la fiecare"burtica"
tuturor,trebuia sa intru si aseara tarziu,sa vad marea veste,ce rau imi pare...dar nu-i nimic,nu-i tarziu nici azi!!!Doamne ajuta tuturor!!!
jasmine30 spune:
FETELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
A NASCUT CAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SA II URAM BUN VENIT BELEINEI ANTONIAAAAAAAAAAAAAAAAAA SI SA DEA DUMNEZEU CA INCEPAND DE ACUM SA INCEAPA CEA MAI FRUMOASA PARTE A VIETII LOR !
mada23 spune:
Cami...felicitari, sa iti traisca Antonia, sa fie sanatoasa , papacioasa si cuminte, Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra voastra
multe pentru fetele mele dragi
madutz
days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
caciantoni spune:
Raspunsuri duhovnicesti: Cine poate sa faca un bine si nu-l face savarseste un pacat
Ce criteriu sa avem pentru apropierea de Sfintele Taine?
Poti sa postesti o saptamana întreaga sau doua, în schimb esti plin de rautate cu unul si altul: judeci, vorbesti de rau - asta te opreste de la împartasit. Cine este pregatit se poate împartasi foarte des. Foarte des, dar sa i se dea si un timp de pocainta sau sa i se dea un timp de postire. Biserica a fixat posturi ca sa scapam de umflatura asta sufleteasca, gatul asta gros, întins si înaltat: mandria. Va puteti împartasi o data pe luna, pana la 11-12 ori pe an. Dar lucrul acesta îl discutati cu duhovnicul. Pentru ca el stie viata voastra si radacinile vietii faptelor voastre. Sfantul Ioan Gura de Aur spune ca ne putem împartasi în fiecare zi, daca suntem pregatiti. Dar cine este pregatit? De exemplu, daca ati postit ieri ca era vineri si postiti si azi, va împartasiti duminica. Dar întrebarea se pune din partea duhovnicului: „Esti pregatit sau nu?“.
Daca ma împartasesc într-o duminica, dupa ce m-am spovedit, pot sa ma împartasesc a doua duminica cu aceeasi spovedanie?
Nu. Ai putea sa te împartasesti daca nu ai gresi. Dar, care-i acela care sa nu fi gresit timp de o saptamana? A vorbit de rau, nu s-a rugat suficient si permanent... Mai întai de toate, cine poate sa faca un bine si nu face savarseste un pacat. Cat bine puteai sa faci într-o saptamana si nu ai facut?! Si, iata, ai savarsit pacatele lipsirii... Nu prea aud la spovedanie „... ca puteam sa fac un bine si n-am facut“. Si apoi, sa te împartasesti la o saptamana e cam des.
Unii neglijeaza Taina Spovedaniei si o folosesc doar ca un pretext pentru a se împartasi. Dezlegarea de pacate e valabila. Însa era bine sa o faca de dragul curateniei si iertarii care o primesc, nu de dragul unui act care urmeaza.
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
caciantoni spune:
Istorii cu talc: Despre ispitele unui parinte
Spuneau despre avva Pambo ca nu zambea niciodata. Într-o zi demonii, vrand sa-l faca sa rada, au legat o pana de un lemn si o tarau pe jos facand taraboi si zicand: „Ale, ale!“. Vazand comedia, avva Pambo a ras. Demonii au început sa danseze, strigand: „Ua, ua! Avva Pambo a ras“. Dar el le-a raspuns: „N-am ras, ci mi-am ras de neputinta voastra: atatia draci carand o pana“. (Pateric, editia Polirom, 2005)
jesika spune:
Cami, sa-ti traiasca puiul, sa aibe viata lina si voi o viata frumoasa alaturi de ea !
Doamne ajuta !
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !
anadomnica spune:
Cami - sa-ti traiasca Antonia si sa te bucuri de ea din plin. Un buchet de floricele virtuale de la mine... si asteptam pozici daca se poate!